Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:سفیر و معاون نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل برنامه موشکی ایران را دفاعی و غیرقابل مذاکره خواند.
به گزارش خرداد به نقل از ایلنا، اسحاق آل حبیب در سخنرانی خود در نشست دوشنبه کمیته خلع سلاح و امنیت بین‌المللی این سازمان، بر حق ذاتی تمامی کشورها برای تولید، واردات و داشتن سلاح‌های متعارف برای دفاع مشروع و تأمین نیازهای امنیتی خود تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
روند افزایش هزینه‌های نظامی در خاورمیانه هشداردهنده‌تر از سایر مناطق است
وی نسبت به افزایش هزینه‌های نظامی در جهان ابراز نگرانی کرد و گفت: این روند در خاورمیانه هشداردهنده‌تر از سایر مناطق است.
سفیر و معاون نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل اضافه کرد: سلاح‌های هسته‌ای و دیگر تسلیحات کشتار جمعی و نیز زرادخانه بزرگ سلاح‌های متعارف پیچیده و تهاجمی رژیم اسرائیل کماکان صلح و امنیت این منطقه و حتی فراتر از آن را تهدید می‌کند، ولی در سال‌های اخیر اوضاع امنیتی پیشاپیش پیچیده خاورمیانه وخیم تر نیز شده است. 
برخی کشورها ایران را به خاطر آزمایش چند موشک مورد انتقاد قرار می‌دهند
آل‌حبیب یکی از دلایل این وضعیت را افزایش چند برابری بودجه‌های نظامی و واردات گسترده تسلیحات توسط برخی کشورهای نفت‌خیز خلیج فارس دانست و با اشاره به امضای قرارداد خرید نظامی ۱۱۰ میلیارد دلاری یکی از این کشورها با آمریکا در سال ۲۰۱۷ که تازه متفاوت از یک قراداد ۱۰ ساله آن کشور با آمریکا در همان سال به مبلغ ۳۵۰ میلیارد دلار است، اظهار داشت: این مشتی نمونه از خروار هزینه‌های نظامی و واردات تسلیحات در این منطقه است. 
وی افزود: در چنین شرایطی، برخی کشورها ایران را به خاطر آزمایش چند موشک که منحصراً برای حمل کلاهک‌های متعارف طراحی شده و نیز متناسب با فضای امنیتی ایران هستند، مورد انتقاد قرار می‌دهند.
برنامه موشکی ایران برای تأمین نیازهای دفاعی و امنیتی کشور ایجاد شده است
سفیر و معاون نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل تاکید کرد: برنامه موشکی ایران برای تأمین نیازهای دفاعی و امنیتی کشور ایجاد شده و در مورد آن نمی‌توان بدون مد نظر قرار دادن محیط امنیتی ایران اظهارنظر کرد.
آل‌حبیب به دوران دفاع مقدس و تجاوز صدام علیه ایران اشاره و تصریح کرد: در آن زمان، نه تنها آمریکا و متحدان منطقه‌ای آن کمک‌های نظامی، اطلاعاتی، پشتیبانی، اقتصادی و سیاسی به صدام ارائه و از حملات شیمیایی وی نیز حمایت کرده یا در مقابل آن سکوت پیشه کردند، بلکه هر اقدامی را که می‌توانستند انجام دادند تا مانع از دستیابی ایران حتی به ابتدائی‌ترین توانمندی‌های دفاعی شوند. 
ایران آموخت برای حفاظت از ملت، باید به ظرفیت‌های ملی خود تکیه کند
وی تأکید کرد: با این تجربه ایران آموخت برای حفاظت از ملت، تضمین استقلال و امنیت و دفاع از شرف ملی‌اش، باید به ظرفیت‌های ملی خود تکیه کرده و نباید لحظه‌ای در توسعه ظرفیت‌های لازم برای تامین نیازهای دفاعی و امنیت خویش تردید کند.  
سفیر و معاون نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل با اشاره به سیاست‌های خصمانه آمریکا و متحدان منطقه‌ای آن، به ویژه رژیم صهیونیستی و همچنین انتقال صدها میلیارد دلار تسلیحات به این منطقه که آن را به بشکه باروت تبدیل کرده است، خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی، چرا ایران باید نسبت به تأمین نیازهای امنیتی خود تعلل کند؟ 
ایران چرا نباید از توان بازدارندگی لازم در برابر تهدید مداوم تجاوزکاران برخوردار باشد؟ 
آل‌حبیب تأکید کرد: زمانی که متحدان آمریکا در منطقه کل جمعیت آنها روی هم رفته به مراتب کمتر از جمعیت ایران است و هزینه نظامی هر یک از آنها به مراتب بیشتر از ایران است، ایران که طی ۳۰۰ سال اخیر نه تنها به هیچ کشوری تجاوز نکرده بلکه برعکس، قربانی تجاوز مورد حمایت امریکا و متحدانش نیز بوده است، چرا نباید از توان بازدارندگی لازم در برابر تهدید مداوم تجاوزکاران برخوردار باشد؟ 
وی با اشاره به افزایش ۱۹ درصدی هزینه‌های نظامی کشورهای خاورمیانه در فاصله زمانی سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۶، اعلام کرد طی همین دوره، هزینه‌های نظامی ایران فقط ۷.۳ درصد افزایش داشته است. 
امنیت ایران با هزینه کردن میلیاردها دلار برای واردات سلاح، تأمین نمی‌شود
سفیر و معاون نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل تأکید کرد: این واقعیت به تنهایی ثابت می‌کند که ایران تا چه اندازه در برابر چالش‌های فزاینده امنیتی در منطقه نهایت خویشتنداری را از خود نشان می‌دهد. 
آل‌حبیب با بیان اینکه  البته این وضعیت مبتنی بر یک برداشت عمیق نیز هست که امنیت ما با تکیه بر ملت و نه هزینه کردن میلیاردها دلار برای واردات سلاح، تأمین می‌شود، ابراز داشت: برنامه موشکی ایران صرفاً ماهیت دفاعی و بازدارندگی داشته و برد و دقت موشک‌های آن نیز متناسب با فضای امنیتی و تهدیدات پیش‌رو است.
فعالیت‌های موشکی‌ ایران هرگز قابل مذاکره نبوده و نخواهد بود
آل‌حبیب اضافه کرد: براساس این واقعیات و برداشت‌ها، ایران همواره تاکید کرده که فعالیت‌های موشکی‌اش با تمام قدرت و براساس برنامه دفاع ملی خود ادامه خواهد داشت و هرگز قابل مذاکره نبوده و نخواهد بود. 
وی با اشاره به برخی استدلال‌ها در مورد مغایرت آزمایش‌های موشکی ایران با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت نیز بیان کرد: این قطعنامه از ایران درخواست می‌کند که هیچگونه فعالیت مرتبط با موشک‌های بالستیک قابل حمل سلاح‌های هسته‌ای را انجام ندهد و ایران نیز همواره تأکید کرده که هیچ یک از موشک‌های بالستیکش برای حمل سلاح هسته‌ای طراحی نشده‌اند.
هیچ اجماعی درباره آزمایش‌های موشکی ایران در بین اعضای شورای امنیت وجود ندارد
سفیر و معاون نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل با اشاره به اینکه این استدلال‌ها بر اساس متن قطعنامه ۱۹۲۹ است که با تصویب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت لغو شد، به انتقادکنندگان توصیه کرد برای داشتن درک صحیح از متن قطعنامه ۲۲۳۱ در این مورد، عبارات ذیربط این دو قطعنامه را با هم مقایسه کنند.
آل‌حبیب افزود: حتی طبق خود گزارش‌های شورای امنیت، در مورد اینکه آزمایش موشک‌های بالستیک توسط ایران تحت پوشش قطعنامه ۲۲۳۱ قرار می‌گیرد یا نه، در بین اعضای این شورا هیچ اجماعی وجود ندارد. برچسب ها: واردات سلاح ، اسحاق آل حبیب ، امنیت بین‌المللی

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۳۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل ناتو وارد پایتخت اوکراین شد/ استولتنبرگ: ارسال سلاح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) امروز دوشنبه علی‌رغم اینکه اعضای این ائتلاف در ماه‌های اخیر به وعده‌های خود مبنی بر کمک نظامی عمل نکرده‌اند، به مقامات اوکراینی وعده داد که از این پس جریان تسلیحات و مهمات افزایش خواهد یافت.

دبیرکل ناتو در سفری اعلام نشده امروز وارد کی‌یف پایتخت اوکراین شد و با ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور این کشور گفت و گو کرد.

وی قرار است در ساعتهای آینده با نمایندگان پارلمان اوکراین نیز دیدار و گفت‌وگو کند.

سفر امروز استولتنبرگ سومین سفر او به اوکراین از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین است؛ سفر امروز او در زمانی انجام می‌شود که ارتش اوکراین در وضعیت دشواری قرار دارد.

پس از شکست ضدحمله پارسال ارتش اوکراین، نیروهای روسیه تا حدی به علت کاهش ارسال تسلیحات و مهمات غربی به اوکراین، ابتکاعمل به دست گرفتند.

دبیر کل ناتو اوایل اردیبهشت اذعان کرد کشورهای عضو این پیمان به وعده های خود در قبال اوکراین عمل نکردند.

«ینس استولتنبرگ در این‌باره گفت: حمایت ناکافی غرب از اوکراین دلیل پیشرفت روسیه در میدان نبرد است، اما کمک‌های نظامی بیشتری به کی‌یف در راه است. دبیر کل ناتو با اشاره به وخامت اوضاع کیف در درگیری با مسکو، گفت که اوکراین محل محک اعضای ناتو است.

استولتنبرگ گفت: ما باید صادق باشیم. واقعیت این است که در ماه‌های اخیر، متحدان ناتو حمایتی را که ما قول داده‌ایم ارائه نکرده‌اند.

دبیر کل ناتو یادآور شد که آمریکا نتوانست به توافق بر یک بسته برسد و در اروپا، تحویل مهمات بسیار پایین‌تر از سطحی است که ما گفته‌ایم ارائه خواهیم کرد.

پیش از این «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا بسته کمکی ۶۱ میلیارد دلاری به اوکراین را پس از بن بست طولانی میان دموکرات ها و جمهوری خواهان در کنگره امضا کرد. این بسته مدتها به دلیل اختلافات در کنگره آمریکا مسدود مانده بود.

کد خبر 6092252

دیگر خبرها

  • هشدار انصارالله به آمریکا درباره تشدید تنش نظامی علیه یمن
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • دادگاه بین‌المللی دادگستری در خصوص پرونده نسل‌کشی آلمان در غزه رای می‌دهد
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • اسکله نظامی آمریکا در غزه ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد
  • وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود
  • دبیرکل ناتو وارد پایتخت اوکراین شد/ استولتنبرگ: ارسال سلاح
  • امیر آشتیانی: راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است