Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل امتداد نیوز، “یورگن تودن هوفر” کارشناس و روزنامه نگار معروف آلمانی و از سیاستمداران سابق حزب دموکرات مسیحی آلمان در گفت‌وگویی با روزنامه “فرانکفورتر روند شای”، به اوضاع بد و فاجعه بار اقلیت روهینگیا در میانمار پرداخته و در بخشی از این گفتوگو اظهار داشت: ما از بنگلادش دودهای غلیظی را می دیدیم که به آسمان می رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما من می خواستم خودم شاهد اذیت و آزار روهینگیایی ها در میانمار باشم. در روزهای اخیر ما توانستیم از مرزهای میانمار عبور کرده و وارد یکی از روستاهای آن شویم. آن جا همه چیز سوزانده شده بود، خانه ها، درختان و زمین ها و احتمالا انسان ها دیگر نتوانند به این مناطق بازگردند. زندگی آن ها نابود شده بود. واضح است که نیروهای امنیتی میانمار با خشونت بالایی علیه روهینگیای ها رفتار می کنند.

وی افزود: من در بیمارستان ها کودکانی را دیدم که مورد اصابت گلوله قرار گرفته بودند. یک دختربچه ۶ ساله را دیدم که پایش از کمر تا زانو زخم سوختگی شدیدی داشت.  زنان مورد تجاوز قرار گرفته بودند. گزارش هایی که پناهندگان روهینگیایی در این باره به ما دادند بسیار تلخ بود. به اعتقاد من همه چیز به یک پاکسازی برنامه ریزی شده قومی علیه روهینگیایی ها اشاره دارد.

این کارشناس برجسته آلمانی در بخش دیگری از این گفت‌وگو در این باره که این خشونت ها چگونه می تواند متوقف شود گفت: در همه جای دنیا این اتفاقات وحشتناک می افتد. اما اینکه نابودی یک گروه بومی در دوره ما بدون اینکه جامعه بین المللی واکنشی نشان دهد هنوز ممکن است غیر قابل درک است. من نمی فهمم چرا سیاستمداران اروپایی فشاری وارد نمی کنند. دولت غیر نظامی میانمار حداقل در معرض شکست قرار دارد. رهبر دولت میانمار به عنوان برنده جایزه صلح نوبل در شرایط دشواری قرار دارد. نفوذ وی بر ارتش محدود است. با این حال باید غرب و یا حداقل اروپا هم برای دولت میانمار و هم ارتش این مسئله را آشکار کند که اگر این گونه اقدامات خاتمه نیابد و اگر روهینگیایی ها نتوانند به کشور خود بازگردند و حقوق برابری را دریافت کنند هیچ گونه  طرح ادغام و روابط اقتصادی با این کشور وجود نخواهد داشت.

وی در ادامه گفت: ارتش میانمار ارزش زیادی برای روابط خوب اقتصادی با آلمان قائل است. همچنین دولت آلمان این امکان را دارد که فشار سیاسی وارد کند و من این را وظیفه برلین می دانم در صورتی که مسئله حقوق بشر برای آن جدی است.

تودن هوفر در ادامه گفت: تنها در سال های اخیر حدود ۲۰ عملیات نظامی بزرگ علیه روهینگیایی ها وجود داشته است که اکثر آن ها بدون هیچ اقدام تحریک آمیز از طرف روهینگیایی ها بوده است. البته مقاومت هایی وجود داشته است.

“تودن هوفر” همچنین به تلفات بسیار بالا و آوارگی روهینگیایی ها به علت اقدامات ارتش علیه این گروه اشاره کرده و در ادامه نوشت: ما باید دخالت کنیم. من از بسیاری رسانه ها همچنین در آلمان که درباره شرایط روهینگیایی ها گزارش می دهند قدردانی می کنم. اما آلمان و اروپا باید بدون شرط همچنین از نظر سیاسی و بدون اینکه منافع اقتصادی مد نظرشان باشند فعال شوند. سیاست حقوق بشر تنها زمانی معتبر است که ما به انسانها همچنین خارج از منافع شخصی و ملی خود کمک کنیم. اروپا باید سریع و قاطع وارد عمل شود.

وی درباره شرایط پناهندگان روهینگیایی در بنگلادش و امید آن ها به آینده نیز گفت: تقریبا همه پناهندگان می گویند که آن ها اگر در کشورشان حقوق برابر و امنیت داشته باشند می خواهند برگردند. اما در غیر این صورت نمی توانند و نمی خواهند که برگردند.

تودن هوفر در این راستا به سخنان یک پناهنده زن ۲۰ ساله روهینگیایی اشاره کرد که یک دختر کوچک داشت و همسر خود را از دست داده بود. وی گفت در اینجا کسی هیچ رویایی ندارد. وی گفت آرزو می کند  که دخترش چیزی برای خوردن و پوشیدن داشته باشد و کمی هم امنیت خواست او بود بیشتر نه. این همه چیزی بود که وی آرزو می کرد.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۵۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش جام جم آنلاین، پلیس آلمان به محل تحصن معترضان حامی فلسطین در «برلین» که حدود دو هفته پیش، مقابل دفتر صدراعظم آلمان با برپاکردن چادرهایی، تجمع کرده بودند تا اعتراض خود را به جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان نشان دهند، حمله برد.

طبق گزارش شبکه راشاتودی، نیرو‌های پلیس به حدود ۲۰ چادری که مقابل دفتر صدراعظم آلمان بنا شده بود حمله کرد و دستکم ۷۵ نفر را بازداشت کرد. 

معترضان آلمانی خواستار توقف ارسال تسلیحات آلمان به رژیم صهیونیستی هستند.

آلمان تنها کشوری نیست که دولت آن با حامیان فلسطینی که علیه جنایات رژیم صهیونیستی تظاهرات برپا کرده‌اند، رفتار خشونت‌آمیز دارد. 

پیش از این نیز در کشور آمریکا، نیرو‌های پلیس به سمت معترضان حمله کرده و آن‌ها را بازداشت کردند.

مسئولان آلمانی، معترضان را به ارتکاب جرایم جنایی همچون تحریک به نفرت‌پراکنی علیه یهودیت و استفاده از نماد‌های غیرقانونی و سردادن شعار‌های ممنوعه متهم کرده است. 

سخنگوی پلیس برلین انجا دریشکه در توجیه این اقدام پلیس گفته است «تضمینی برای حفاظت از تجمعات در این نقطه از زمان وجود ندارد، زیرا امنیت و نظم عمومی به شدت در معرض خطر است».

روز جمعه، پلیس آلمان برای برچیدن چادر‌های معترضان اقدام کرد و تصاویر ویدئویی نشان می‌دهد که با معترضان درگیر شد و شروع به بازداشت آن‌ها کرد و این در حالی است که برخی از معترضان در حالی که در مقابل بازداشت شدن مقاومت می‌کردند، شعار می‌دادند «زنده باد فلسطین».

طبق گزارش پلیس آلمان، حدود ۱۵۰ افسر پلیس در مقابل دفتر صدراعظم آلمان مستقر شدند تا چادر‌ها را از میان بردارند. 

یکی از فعالان معترض گفت «ما آرام بودیم، اما پلیس هر روز با احمقانه‌ترین محدودیت‌هایی که برای ما تعیین می‌کند، ما را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد».

وی به دویچه‌وله گفت «آن‌ها، ما را از استفاده از زبان‌های غیر از آلمانی و انگلیسی منع می‌کنند، آن‌ها عبادات، سرود‌ها و کارگاه‌های ما را جرم میدانند و هم‌اکنون منطق رسمی آن‌ها این است که مبل‌های ما به علف‌ها آسیب می‌زنند. در آلمان، آسیب رساندن به چمن، بدتر از نسل‌ کشی است».

دیگر خبرها

  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران
  • روزنامه‌ای آلمانی دلیل امتناع اوکراین از صلح با روسیه را فاش کرد
  • طوفان ‎الاقصی و جنگ غزه محبوبیت حماس را در لبنان افزایش داده است
  • ستاره رئال امضای هم‌تیمی‌هایش را جعل می‌کند!
  • ببینید | واکنش جالب روزنامه‌نگار ایتالیایی به انتقال مهدی طارمی به اینتر
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد
  • هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش