Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مديرعامل بيمه ملت با اشاره به ضرورت همراهي رسانه و صنعت بيمه با هدف توسعه فرهنگ بيمه در کشور گفت: بيمه بايد به عنوان يک ضرورت اجتماعي از سوي رسانه ها مطرح شود.
به گزارش خبرگزاري آريا، عليرضا ابراهيم پور در نخستين هم انديشي چالشهاي صنعت بيمه در حوزه رسانه با بيان اينکه همراهي و هماهنگي ميان رسانه ها و صنعت بيمه منجر به توسعه فرهنگ بيمه مي شود، افزود: دنيا از عصر صنعتي وارد دوران انقلاب ارتباطات و اطلاعات شده و قطعا اين وضعيت، تغييراتي را با خود به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: در عصر جديد، قدرت و سرمايه اصلي در داشتن و کسب اطلاعات بوده و بر اين اساس است که آينده پژوهي در رسانه انجام مي گيرد تا مشخص شود که رسانه در سالهاي آينده به دنبال چيست.
مديرعامل بيمه ملت با اشاره به پيشرفت فضاي مجازي در حوزه رسانه و ظهور شبکه هاي اجتماعي تصريح کرد: شبکه هاي اجتماعي قدرت بي نهايتي دارند و بايد بپذيريم رسانه به عنوان قدرت در جامعه مطرح است و با سرعت و گستردگي بسيار زيادي در حال رشد است.
به گفته وي، امروز رسانه است که تعيين نياز مي کند و راه را به ما نشان مي دهد بنابراين به هيچ عنوان نبايد به مقابله با آن پرداخت.
دکتر ابراهيم پور ضعف فرهنگ بيمه را از جمله مشکلات اين حوزه عنوان کرد و گفت: نگاه سنتي به بيمه به صورت يک کالاي تجملي بايد تغيير کند و بيمه به عنوان ضرورت زندگي اجتماعي از سوي رسانه ها مطرح شود.
وي در بخش ديگري از اظهارات خود چالشهاي صنعت بيمه در حوزه رسانه را برشمرد و ابراز داشت: ضعف دانش فني ميان اهالي صنعت و خبرنگاران، ضعف تعامل ميان بيمه و رسانه و رفتارهاي غيرحرفه اي از مهمترين اين چالشهاست.
دکتر ابراهيم پور با تاکيد بر اينکه ما رسانه را جداي از خود نمي دانيم، ادامه داد: برايند کار رسانه و بيمه بايد خدمت به مردم باشد و سعي شود تا در راستاي اين تعامل فرهنگ سازي و تغيير رفتار گروهي شکل بگيرد.
همچنين در ادامه اين مراسم، دکتر همتي رئيس کل بيمه مرکزي در جمع تعدادي از مديران عامل، مديران روابط عمومي و خبرنگاران صنعت بيمه طي سخناني، توسعه پايدار اقتصاد کشور را در گرو نقش آفريني هر چه بيشتر رسانه ها دانست و گفت: رسانه ها مي توانند با اطلاع رساني صحيح و حرفه اي اعتماد را به جامعه برگردانند و سرمايه اجتماعي را تقويت کنند.
رئيس کل بيمه مرکزي از نقش پررنگ رسانه ها در توسعه صنعت بيمه تقدير کرد و گفت: با همکاري خوب رسانه هاي فعال در حوزه بيمه، صنعت بيمه در 6ماهه اول سال جاري در توليد حق بيمه رشد خوبي داشته که رشد 20درصدي بيمه هاي آتش سوزي، 23درصدي بيمه بدنه اتومبيل و رشد 35درصدي بيمه هاي عمر از نمونه هاي عيني آن است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۷۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است

فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی گفت: در حوزه عفاف و حجاب کارهای بر زمین مانده بسیاری باقی مانده است و امیدواریم با تشریک مساعی اقدامات مناسب و در خور استان اتفاق افتد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سردار هادی رفیعی‌کیا ظهر امروز در آیین تجلیل از فعالان طرح نور عفاف و حجاب استان مرکزی اظهار داشت: هدف از برگزاری این نشست تقدیر از عزیران در اجرای طرح عفاف و حجاب و بحث امر به معروف و نهی از منکر است، این طرح تاکنون با کار تحقیقاتی و نگاهی به آنچه در اثر جنگ ترکیبی دشمن و ضربه به رکن رکین مردم اتفاق افتاده نیز در دستور کار قرار گرفته و  یک کار روندپژوهی به کار گرفته شده است، براساس ارزیابی این طرح اثر خوبی در استان و کشور داشته است اما با وضعیت آرمان‌گرایی نظام فاصله زیادی وجود دارد که نیاز به تلاش بیشتری است. 

 وی‌ با تقدیر از مردم استان مرکزی در همراهی طرح نور افزود: مردم استان مرکزی در این مدت با همراهی و همدلی و گفتمان‌سازی مشترک، پلیس را در اجرای طرح نور همراهی و پشتیبانی کردند. عزم پلیس جزم است تا خدماتی لایق بیش از گذشته به مردم ارائه گردد، پلیس در پاسداشت از آرمان‌های کشور همواره تلاش مضاعفی داشته که یکی از آن طرح عفاف و حجاب است و این امر در .کشور و استان ادامه دارد 

فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: ذهن پاک بانوان کشور آماده پذیرش دستورات دینی است اما شاید به جهت غفلت و کوتاهی ما بوده که مصادیق بی‌حجابی در کشور مشاهده شد که آزار دهنده است. مدیریت ارشد استان همپای سازمان انتظامی در حوزه نظارتی در مناسبت‌های مختلف از جمله اغتشاشات سال 1400، اربعین، طرح نوروز و غیره به صورت میدانی حضور داشته و همراهی و پشتیبانی داشتند و حضور استاندار مرکزی نیز در طرح عفاف و حجاب سند دیگری از همراهی و پشتیبانی وی در استان مرکزی است. همچنین شهرداری و شوراهای شهر در حوزه خود نیز اقداماتی انجام داده‌اند اما کارهای بر زمین مانده بسیاری باقی مانده است و امیدواریم با تشریک مساعی اقدامات مناسب و در خور استان اتفاق افتد.

رفیعی‌کیا با تشکر از افرادی که در فضای حقیقی و مجازی ولو در حد گفتن یک جمله فردی را امر به معروف و نهی از منکر داشته، بیان کرد: پلیس هر روز دوری از خانواده را متحمل می‌شود اما با فرمان رهبر معظم انقلاب در رابطه با عفاف و حجاب باز با قدرت در میدان حاضر میشود و وظیفه خود را انجام می‌دهد.اما تاکنون وضعیت استان مرکزی در حوزه عفاف و حجاب بسیار مطلوب و قابل تقدیر است اما ما به دنبال آرمان گرایی همراه با واقع بینی هستیم، استان مرکزی استان مفاخر و مشاهیر است و یک چهارم مفاخر کشور متعلق به استان مرکزی است بنابراین حتی یک مورد خلاف عرف در استان و هنجار در خیابان مشاهده شود برای استان و پلیس آزار دهنده است.

وی ادامه داد: هدف دشمن این نیست که تنها یک روسری از سر زنان و دختران جامعه اسلامی بردارد بلکه هدف دشمن این است که مادران ما قداست نداشته باشند، ناامنی در جامعه ایجاد کنند و اعتماد مردم نسبت به مسئولین از بین برود. اما جوانان ما انقلاب کردیم که حدود الهی و شعائر اسلامی در کشور رعایت شود و دشمن برای این موضوع برنامه ریزی دقیق به کار گرفته است اما به فرموده رهبرمعظم انقلاب اسلامی دشمن کور خوانده و مردم ما را نشناخته است.

فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی بیان کرد: نگاه ما در تشکیلات پلیسی به شهروندی که حجاب خود را رعایت نمی‌کند این نیست که به عنوان سرباز دشمن یا نقطه مقابل خود نگاه کنیم بلکه هر شهروندی جزو خانواده ما تلقی می‌شود و اگر رفتار خارج از عرف داشته باشند نیز ارشاد شوند و راه صحیح را در پیش گیرند و خود را ملزم به رعایت عفاف و حجاب کنند چراکه حجاب برگرفته از دین مبین اسلام و فرهنگ غنی ایرانی است و باید مانند قانون به آن توجه شود و در صورت رعایت نشدن این امر ممکن است خسران بزرگی را به همراه داشته باشد.

رفیعی کیا با بیان اینکه امام حسین(ع) برای احیای دین و امر به معروف جهاد کرد و شهید شد، خاطرنشان کرد:  دشمن با وجود تمام زحماتی که برای مردم و جمهوری اسلامی ایجاد می‌کند اما آینده از آن نظام جمهوری اسلامی ایران است و در گوشه گوشه دنیا ایران حرفی برای گفتن دارد اما ادامه مسیر انقلاب و دین مبین اسلام نیز نیازمند پشتکار و بصیرت ملت ایران است.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود
  • عزم جدی مقامات ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های فرهنگی