Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-09@14:31:35 GMT

سیگنال‌های الکترونیکی تولید شد

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۱۸۳۳۸

به گزارش امتداد نیوز، احسان سلیمانی مدیر  ساخت فانکشن ژنراتور به روش DDS گفت: فانکشن ژنراتور دستگاهی است که قابلیت تولید امواج متناوب (AC) به‌منظور آزمایش مدارهای طراحی شده در آزمایشگاه را دارد. این امواج می‌تواند در توابع متفاوتی از جمله سینوسی، مثلثی، مربعی و… باشد. دلیل نام‌گذاری دستگاه با عنوان فانکشن ژنراتور نیز به علت تولید این توابع موج‌های متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در واقع این دستگاه معادل هر سیگنال الکترونیکی را تولید می‌کند، افزود: این دستگاه در آزمایشگاه‌های مختلف برق و الکترونیک کاربرد دارد و می‌تواند در مراکز آموزشی و صنایع نظامی، پزشکی، تولیدی و تمامی آزمایشگاه‌های مهندسی برق دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی مورد استفاده باشد.

وی اظهار کرد: هم‌اکنون دو نمونه از این دستگاه‌ها (فانکشن ژنراتور ۳ مگاهرتز و فانکشن ژنراتور ۵ مگاهرتز) با هدف تولید تجهیزات آزمایشگاهی مهندسی برق با حمایت صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه الکترونیک صحا تولید شده است.

سلیمانی تصریح کرد: تولید موج DDS(تولید سیگنال به روش دیجیتال)،رنج فرکانس خروجی Hz۲۵ و MHz۵، دقت فرکانس Hz ۲۵، تنظیم‌پذیری آسان، رنج دامنه خروجی ۱۰mvP-P  تا vP-P۱۰، مقاومت خروجی ۵۰ اهم، ثبات فرکانس بسیار بالا، اعوجاج هارمونیک بسیار پایین، موج‌های سینوسی، مثلثی، مربعی و سیگنال استاندارد TTL، تجهیز به فرکانس متر، قابلیت تنظیم DUTY، تنظیم آفست، تنظیم دامنه، تجهیز به تضعیف کننده دامنه -dB ۲۰ و– dB۴۰، نمایشگر LCD، ولتاژ ورودی ۲۲۰ ولت ۵۰ هرتز، محدوده دمای کاری تا حداکثر ۶۰ درجه سانتی‌گراد، محدوده رطوبت کاری ۱۰ تا ۷۰ درصد از جمله مشخصه‌های فنی این دو دستگاه است.

وی با بیان اینکه ابتدایی‌ترین نوع فانشکن ژنراتورها مربوط به مدل‌های آنالوگ است، خاطرنشان کرد: پیش از این در ایران مدل آنالوگ این تکنولوژی تولید می‌شد اما مدل دیجیتالی DDS این دستگاه هم اکنون در کشور ساخته شده است.

به گفته وی، کیفیت این دستگاه با نمونه‌های مشابه خارجی برابری می‌کند و حتی برخی از مشخصه‌های بهتر و دقت بالاتری را دارد. همچنین از نظر قیمتی نیز این دستگاه ۲۰ تا ۳۰ درصد نسبت به نمونه‌های مشابه خارجی کمتر است که با احتساب هزینه‌های حمل و نقل، ترخیص و گمرک برای واردکنندگان، قیمت آن به پنجاه درصد کمتر می‌رسد. 

وی یادآور شد: هم‌اکنون این محصول به دلیل نوین بودن، سهم کمی از بازار را به خود اختصاص داده است اما قطعا ظرف یکی دو سال آینده حجم بالایی از بازار را به خود اختصاص خواهد داد. هنوز صادرات این محصول آغاز نشده است اما در گام نخست قصد صادرات این محصول به کشورهای خاورمیانه مانند عراق را داریم و در گام‌های بعدی با افزایش تولید و رونق کارمان قصد توسعه این محصول به سایر کشورها را خواهیم داشت.

سلیمانی ادامه داد: استانداردهای خاصی برای این محصول ارائه نشده است. این دستگاه‌ها هم‌اکنون دارای یک سری از استانداردهای تعریف شده خود شرکت هستند اما قطعا برای صادرات این محصول نیازمند رعایت استانداردهای بین‌المللی خواهیم بود.

وی گفت: صحا پس از کسب اطلاع از سهم بسزای این دستگاه در خروج از ارز و سودآوری فراوان آن، نسبت به حمایت از اجرای این طرح تمایل پیدا کرد. حمایت صندوق از این طرح باعث شد روند اجرای این طرح تسریع یابد.

true برچسب ها : احسان سلیمانی تجهیزات پزشکی شرکت دانش بنیان صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۸۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد

مدیر جهاد کشاورزی گناباد از برداشت گل محمدی از سطح ۵۰ هکتار باغات این شهرستان از ایام پایانی فروردین تا اواخر اردیبهشت خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۱۴۰ تن گلِ تر از این محصول در گناباد برداشت شود. - اخبار استانها -

اسماعیل قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از گناباد بیان کرد: با آغاز فصل برداشت گل محمدی از گلستان‌های شهرستان پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از 140 تن گلِ تر از این محصول در گناباد برداشت شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر 50 هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت گل محمدی قرار دارد که از این مقدار اراضی زیر کشت، 48 هکتار بارور و 2 هکتار به صورت نهال است.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد افزود: ارقام گل محمدی موجود در شهرستان، رقم‌های مخصوص گلاب‌گیری است و متوسط عملکرد برگ گل محمدی در هر هکتار 3 هزار کیلوگرم است.

قربانی اضافه کرد: 90 درصد محصول برداشت شده در صنعت گلابگیری و باقیمانده آن به صورت گلبرگ خشک، غنچه خشک، تهیه مربا و سایر مصارف خوراکی استفاده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برداشت گل محمدی از 25 فروردین شروع و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد،گفت: یکی از ویژگی‌های مهم و استثنایی این شهرستان و از جمله بخش کاخک که در منطقه بی‌نظیر است، تنوع اقلیم توپوگرافی و اختلاف ارتفاع از سطح دریا در مناطق تولید گل محمدی است که این ویژگی مهم افزون بر تاثیر در ارتقای کیفیت اسانس و گلاب تولیدی موجب افزایش تولید و برداشت گل محمدی در گناباد می‌شود.

افزایش 20 درصدی تولید نسبت به سال گذشته

رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان گناباد نیز در این باره گفت: در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری به اقلیم منطقه توسعه باغات گل محمدی شهرستان در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

علی موذنی با اشاره به اینکه در حال حاضر 60 بهره‌بردار در شهرستان به کشت وکار گل محمدی مشغولند، افزود: اصلاح الگوی کشت به عنوان یکی از سیاست‌های موردنظر در مواجهه با شرایط کم آبی شهرستان در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گرفته و در همین راستا، کشت گیاهان کم‌ آبخواه و استفاده از شیوه‌های نوین آبیاری از جمله ضرورت‌های فعلی در کشاورزی شهرستان است.

رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان گناباد با تأکید بر توسعه کشت گل‌ محمدی در اراضی این شهرستان، گفت: گل محمدی یکی از گونه‌های مهم گیاهان دارویی محسوب می‌شود که قابلیت کاشت در تمام مناطق این شهرستان را دارد و جایگزین خوبی برای کشت گیاهانی است که دیگر در شهرستان مقرون به صرفه نیست.

موذنی با اشاره به افزایش 20 درصدی تولید نسبت به سال گذشته افزود:گل محمدی برداشت شده از سطح باغات این شهرستان توسط 12 کارگاه سنتی فرآوری می‌شود و در طول دوره برداشت به طور متوسط هزار نفر روزکار مشغول به کار هستند.

رئیس تولیدات گیاهی شهرستان گناباد با اشاره به حمایت جهاد کشاورزی از کشت این گیاه دارویی کم آب بر و مفید، بیان کرد: رویکرد این مدیریت برای افزایش سطح زیر کشت و تولید محصول و حفظ منابع طبیعی با حمایت از توسعه این محصول است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • عرضه بیش از ۲۴ محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس
  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • ایران جزو ۱۰ کشور صادرکننده سند الکترونیکی است
  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی استان برای تحقق جهش تولید
  • کاهش ۱۵ میلیون تومانی قیمت زعفران
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • رویداد ملی عطر و رایحه ایرانی در کاشان برگزار می‌شود
  • طرح کالابرگ الکترونیکی دوباره اجرا می‌شود؟
  • طرح کالابرگ الکترونیکی مجدداً اجرا می‌شود؟