Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: آمریکا و اسراییل نقشه کشیده بودند که در اقلیم کردستان عراق اسرائیل دوم درست کنند و این شرم‌آور است که پرچم اسرائیل را در آنجا برپا کردند ولی هدایت‌های رهبری و فداکاری‌های سردار سلیمانی نقشه‌هایشان را برهم ریخت و بدون اینکه خون از دماغ کسی بیاید کرکوک آزاد شد.  

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری صبح امروز در مراسم افتتاح 200مسجد و مرکز فرهنگی اهدایی رهبر معظم انقلاب برای مناطق کمترتوسعه یافته، اظهار داشت: حرکت پیاده مردم به سمت کربلا یک شور و شوقی در دل ها ایجاد می کند و علی رغم برخی جوسازی‌ها این علاقه و حرارتی که در دل مردم برای حضرت سیدالشهدا ایجاد شده سرد نشدنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی گلپایگانی با بیان اینکه طبق تصریح قرآن کریم فقط کسانی توفیق ساخت مسجد را دارند که مومن اند, به قیامت باور دارند و اقامه نماز و پرداخت زکات می کنند, گفت:  یکی از مدعیان مردم در روز قیامت مساجد هستند و هیچ نمازی غیر از اینکه در مسجد اقامه شود پذیرفته نمی شود مگر اینکه علت و عذری داشته باشد.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه مسجد سکوی پرش به آسمان است و قلب را تصفیه کرده و اخوت ایجاد می‌کند، اظهار داشت: مسجد حتی زمان پیامبر اسلام فقط برای مسجد نبود و بعد از هجرت مسجد قبا را ساختند. اگر پدر و مادرها بخواهند فرزندان را بیمه کنند راه مسجد را به آنها نشان دهند و اهل مساجد اهل فیاد نیستند.

وی با تاکید بر نقش نظارت بعد از واگذاری پروژه مساجد توسط ستاد اجرایی فرمان امام گفت: اولین مشخصه یک امام جماعت نظم است و باید از آن بهره علمی بهرهمند باشد که بتواند جواب سوالات را بدهد.

محمدی گلپایگانی با بیان اینکه تبلیغات مسموم و کانال های تلگرامی جوانان و خانواده ها را در معرض خطر قرار داده است, گفت: در اثر تبلیغات مسموم خانواده ها از هم پاشیده و بازی هایی درست شده که القای خودکشی به جوان می دهد.

 وی با بیان اینکه امام جماعت باید با جوانان رفیق باشد, تصریح کرد: پیامبر مظهر تواضع و فروتنی بود.

وی با اشاره به گزارش وزارت خارجه آمریکا مبنی بر وصع حقوق بشر در ایران پیرامون اعدام قاچاقچیان و نبود ناظر بین المللی بر انتخابات ایران و همچنین عدم اجازه ازدواج بدون اذن پدر برای دختران گفت: مگر چنین چیزی وجود دارد و مگر قوه قضاییه اجازه چنین اعدام‌هایی می دهد؟ هنوز بسیاری از قاچاقچیان زندانی وجود دارند که اعدامشان متوقف شده است.

وی افرود: مگر در فرانسه انگلیس و آمریکا ناظران بین المللی وجود دارد که در ایران باشد؟

رییس دفتر مقام معظم رهبری ادامه داد: یکی از خطرات بزرگی که نسل امروز غرب را تهدید می کند حرام‌زادگی است که تحت عنوان ازدواج سفید رواج پیدا می کند.

وی با اشاره به فعالیت ها و تلاش های رهبر انقلاب گفت: تلاش های شبانه روزی و وقت و بی وقت رهبری را می بینم که ایشان از صبح تا دیروقت مشغول هدایت و راهنمایی هستند و اگر ایشان نباشند خدا می داند چه خواهد شد.

محمدی گلپایگانی در همین زمینه افزود: هیچکس پیش ایشان از نزدیک ترین افراد اجازه غیبت کردن ندارد و بسیار مهربان هستند. یکی از لذاتی که ایشان می برد دیدار با خانواده شهداست و درد دل هایشان را می شنود.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری به مسئله کردستان عراق اشاره کرده و گفت: امریکا و اسراییل نقشه کشیده بودند که در اقلیم کردستان عراق اسرائیل دوم درست کنند و این شرم‌آور است که پرچم اسرائیل را در آنجا برپا کردند ولی هدایت‌های رهبری و فداکاری‌های سردار سلیمانی نقشه‌هایشان را برهم ریخت و بدون اینکه خون از دماغ کسی بیاید کرکوک آزاد شد. این در حالی است که اگر جمهوری اسلامی نبود داعش همه این ها را خورده بود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۱۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»

سردبیر فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر انقلاب در این فصلنامه برداشتیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، گفت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعاً نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسراییل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و افزود: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می‌کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مساله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفتگو گذاشته شود.

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیاز‌های نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشور‌ها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و افزود: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگو‌هایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد. باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولاً از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیت (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد. در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳
  • مقام معظم رهبری:رفتار آمریکا در غزه اثبات حقانیت بی‌اعتمادی ایران است/ آمریکا شریک جرم رژیم صهیونیستی است
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • رفتار پلیس ایالات متحده با اساتید و دانشجویان ماهیت دروغین دموکراسی غرب را افشا کرد
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره