Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@03:13:41 GMT

آمریکا پذیرش پناهجو از ایران را به تعوق انداخت

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۳۷۹۸۸

آمریکا پذیرش پناهجو از ایران را به تعوق انداخت

با توجه به منقضی شدن فرمان ۱۲۰ روزه دونالد ترامپ برای پذیرش پناهجو برای ورود به خاک آمریکا، دولت آمریکا مجدداً محدودیت‌هایی را برای پذیرش پناهجو از ایران و ۱۰ کشور دیگر وضع کرده است.

 به گزارش مشرق، طبق اسنادی که به مشاهده خبرگزاری «رویترز» درآمده است، دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به طور موقت فرایند پذیرش پناهجو از ایران و ۱۰ کشور دیگر را به تعوق انداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گزارش رویترز، اکثر کشورهایی که شامل این محدودیت‌های جدید دولت ترامپ می‌شوند از کشورهای خاورمیانه و آفریقا هستند.

دولت آمریکا همچنین برنامه‌ای را به حالت تعلیق درمی آورد که اجازه تجدید دیدار با خانواده را برای برخی پناهجویانی فراهم می‌آورد که در آمریکا ساکن هستند.

این برنامه ترامپ روز سه‌شنبه (دیروز) به کنگره فرستاده شد و مقامات آمریکایی مدعی هستند که این تغییرات با هدف حفظ امنیت ملی آمریکا صورت می‌گیرد اما مدافعان حقوق مهاجران و پناهجویان می‌گویند که محدودیت‌های وضع شده برای پناهجویان ۱۱ کشور غیرضروری است زیرا این پناهجویان از قبل نیز مورد بررسی شدید قرار می‌گرفتند.

ضرب‌الاجل فرمان اجرایی ترامپ درباره منع پذیرش پناهجویان از سراسر دنیا در ۲۴ اکتبر (روز سه شنبه) به وقت محلی به پایان رسید و دولت آمریکا علیرغم آنکه این فرمان اجرایی را تمدید نکرد اما با طرح‌های جدیدی که ارائه کرده است، سازمان‌ها و نهادهای مربوط به امور پناهجویان معتقدند که هم‌اکنون پذیرش حدود نیمی از پناهجویان در خاک آمریکا با مشکل روبرو می‌شود.

در یادداشت دولت ترامپ درباره پناهجویان در خصوص پذیرش پناهجویان از ۱۱ کشور ابراز نگرانی شده است و آمده که دولت آمریکا یک بررسی ۹۰ روزه «برای تعیین  اقدامات امنیتی بیشتر و ضروری برای تضمین... ن. امنیت و رفاه آمریکا انجام خواهد داد».

برخی منابع آگاه می‌گویند، محدودیت‌های بیشتری که در این فرمان برای پذیرش پناهجویان وجود دارد، مربوط به شهروندان ایران، مصر، عراق، لیبی، مالی، کره شمالی، سومالی، سودان جنوبی، سودان، سوریه و یمن و همچنین فلسطینیانی می‌شود که در این کشورها زندگی می‌کنند.

یک مقام ارشد آمریکا که خواست نامش فاش نشود، گفت که در این بازه ۹۰ روزه، پناهجویان ۱۱ کشور مذکور می‌توانند همچنان به صورت موردی در صورتیکه «در راستای منافع ملی آمریکا باشد و هیچ تهدیدی برای این کشور نداشته باشند»، پذیرش شوند.

بنا به آمار و ارقام وزارت خارجه آمریکا، شهروندان این ۱۱ کشور در واقع ۴۴ درصد از حدود ۵۴ هزار پناهجویی که در سال مالی ۲۰۱۷، در آمریکا پذیرش شده‌اند را تشکیل می‌دهد.

در میان این کشورها، عراق، سوریه و سومالی و ایران تاکنون بیشترین پناهجو را به آمریکا فرستاده‌اند.

منبع: فارس ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۷۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران

به گزارش همشهری آنلاین،‌ صدها دانشجوی آمریکایی در پی اعتراض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه بازداشت و از دانشگاه اخراج یا تعلیق شدند، معاون وزیر علوم کشورمان از پذیرش دانشجویان آمریکایی اخراجی در دانشگاه‌های ایران خبر می‌دهد.

پلیس آمریکا در روزهای گذشته، صدها دانشجوی معترض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه را بازداشت کرد، روسای دانشگاه هاروارد، ام. آی. تی، پنسیلوانیا و ماساچوست هم به خاطر اینکه در دانشگاه‌های تحت مدیریت‌شان دانشجویان از فلسطین حمایت کردند دادگاهی و عده‌ای از دانشجویان و اساتید اخراج شدند.

دانشگاهیان ایران اعم از دانشجویان، اساتید و مسؤولان در حمایت از هدف دانشجویان آمریکایی در پشتیبانی از مردم غزه و اعتراض به استکبار در تجمعاتی شرکت کردند.

رؤسای دانشگاه‌های بزرگ کشور نیز ضمن حمایت از دانشگاهیان معترض آمریکایی، برای پذیرش اخراجی‌ها اعلام آمادگی کردند که این دانشجویان را با همان شرایطی که در کشور خودشان تحصیل می‌کردند پذیرش کرده و تسهیلات و امکانات تحصیل در اختیارشان قرار می‌دهند.

علی خطیبی معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با بیان اینکه جامعه ایرانی اسلامی به معنای واقعی به محیط علم و عالم اهمیت می‌دهد و حرف‌های ما شعار نیست، می‌گوید که در سال ۱۴۰۱ دانشگاه‌های ما دچار بحران شد ولی هیچ نیروی نظامی داخل دانشگاه نشد و هیچ دانشجویی آسیب ندید اما ببینید در آمریکا چه خبر است.

وی عنوان می‌کند که درب دانشگاه‌های ایرانی به روی تمام افرادی که در دانشگاه‌های آمریکا محروم از تحصیل یا تعلیق شدند، باز است و هزینه تحصیل این دانشجویان رایگان است.

کد خبر 849003 منبع: فارس برچسب‌ها دانشگاه‌های ایران دانشگاه - دانشجو خبر ویژه ایالات متحده آمریکا فلسطین

دیگر خبرها

  • دولت توپ کشتی پرتغالی را به زمین اژه‌ای انداخت/ مسئول رسیدگی به این پرونده قوه قضاییه است
  • تحصیل رایگان دانشجویان معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • درب دانشگاه‌های ایران به روی دانشجویان معترض آمریکایی باز شد
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • اولین واکنش دولت به اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا توسط دانشگاه های ایران
  • اعلام آمادگی دانشگاه قم برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند