Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از تهران، کیومرث کلانتری در جمع خبرنگاران با اشاره به لزوم ارتباط مستقیم با شهروندان اظهار داشت: یکی از برنامه‌ها و اهداف ما در مدیریت محیط‌زیست استان تهران مشارکت مستقیم مردم و استفاده از نظر آنها جهت حفظ محیط‌زیست به منظور بهره‌برداری از شرایط زیستی به شکل مطلوب می‌باشد.

وی ضمن اشاره به اینکه مشارکت دادن مردم در سرنوشت خود در حوزه‌های مختلف، مورد توجه مسئولان و مدیران شهری قرار دارد تصریح کرد: نیازمند تعامل دو سویه مردم و مسئولان هستیم، باید اطلاعات به روز و مستمر از وضعیت محیط‌زیست را در اختیار مردم قرار دهیم و برای گوش دادن به گزارش‌ها و مطالبات مردمی آماده باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان تهران به سامانه پیامکی ارتباط مستقیم با مردم اشاره کرد و افزود: با آغاز بکار سامانه 50004044 مردم استان تهران می‌توانند از امروز مشکلات و مسائل محیط‌زیستی که با آن روبرو بوده و بر اساس قانون، رسیدگی و نظارت بر حل آن جزء وظایف سازمانی دستگاه محیط‌زیست است را به طور پیامکی گزارش کنند.

کلانتری عنوان کرد: مردم می‌توانند از طریق این سامانه گزارش هرگونه تخریب، آلودگی محیط‌زیست، نگهداری و یا خرید و فروش غیرمجاز حیات وحش و موارد مشابه را سریعا با ذکر محل وقوع و یا هرگونه اطلاعات بیشتر به طور خلاصه به این سامانه پیامک کنند.

وی با بیان اینکه هر ماه یک‌بار گزارشی از تعداد پیامک‌های دریافتی و اقدامات محیط‌زیست در ارتباط با این پیامک‌ها از طریق سایت اطلاع‌رسانی محیط‌زیست استان تهران اعلام می‌شود، از شهروندان درخواست کرد از طریق این سامانه تنها به اعلام معضلات و جرایم زیست‌محیطی بپردازند.

انتهای پیام/

 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۵۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد

 به گزارش تابناک، یک نهاد علمی بین‌المللی توسعه آب‌شیرین‌کن‌ توسط کشورهای عربی تا سال ۲۰۳۰ را عامل شکل‌گیری یک فاجعه زیست‌محیطی در خلیج فارس دانست.

ژورنال علمی Scientific Reports از فعالیت شدید کشور‌های عربی در نمک‌زدایی آب دریا ابراز نگرانی کرده و هشدار داد، رهاسازی شورابه سامانه‌های نمک‌زدایی اثرات مخرب گسترده‌ای بر اکوسیستم‌های دریایی خلیج‌فارس دارد که انسان‌ها نیز از آن در امان نخواهند بود.

شورابه‌ها اشباعِ سامانه‌های نمک‌زدایی از هفتاد سال پیش یکی از مهمترین منابع آلوده‌کننده محیط زیست به حساب می‌آیند.

امارات، عربستان، کویت و قطر ۴ کشوری هستند که تا سال ۲۰۳۰، سالانه ۱۲ میلیارد متر مکعب آب خلیج فارس معادل مصرف کل مصرف آب شرب و صنعت یک سال مردم ایران را نمک‌زدایی کرده و شورابه حاصل را به دریا می‌ریزند.

رهاسازی شورابه به دریا در کنار تغییرات اقلیمی و افزایش تبخیر دو عامل موثر بر شور شدن خلیج فارس و بروز فاجعه زیست محیطی در منطقه هستند.

کارشناس منابع آب صبا شیرودی حجم آب نمک‌زدایی شده در قیاس با خلیج فارس را ناچیز دانسته و معتقد است که خلیج فارس به آب‌های آزاد راه دارد و نسبت شورابه رها شده از سامانه‌های نمک‌زدایی به آب‌های آزاد جهان به حدی است که جای نگرانی وجود نخواهد داشت.

در مقابل، کارشناس زیست دریایی، عظیم رهبری‌فرد می‌گوید که خلیج فارس کم عمق است، دمای آن در ۲۰ سال گذشته بالا رفته و تبخیر افزایش یافته، از طرفی یک درصد افزایش شوری تعادل اکوسیستم را برهم زده و فاجعه در زندگی آبزیان ایجاد می‌کند، کما اینکه در ۲ دهه اخیر زندگی گونه‌هایی از آبزیان را به انقراض برده است.

ایجاد کنوانسیون خلیج فارس با حضور ایران و کشور‌های حوضه خلیج‌فارس ابتکاری است که می‌تواند برنامه نمک‌زدایی از آب دریای کشور‌های این منطقه را کنترل کرده و از بروز فاجعه زیست‌محیطی در خلیج فارس جلوگیری کند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • امکان ذخیره‌سازی میلیو‌ن‌ها فیلم روی یک دیسک فراهم شد
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند