Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در گردهمایی مسئولان حوزه های نمایندگی ولی فقیه در سازمان های جهاد کشاورزی که در محل سالن جلسات این سازمان برگزار شد گفت:  استان کرمانشاه بدلیل دارا بودن 946 هزار هکتار اراضی کشاورزی که حدود 700 هزار هکتار دیم و 246 هزار هکتار آبی بوده با پتانسیلی که در حوزه های مختلف دارد در اکثر حوزه های بخش کشاورزی قطب تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: استان کرمانشاه دارای رتبه چهارم تولید گندم کشور، رتبه دوم تولید جو، رتبه اول تولید نخود ، رتبه چهارم تولید چغندرقند، رتبه دوم در تولید ذرت دانه ای است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی توسعه کلخانه ها، ایجاد باغات مدرن، توسعه کشت های پاییزه همچون چغندرقند پاییزه، اجرای سیستمهای نوین آبیاری  را از اولویت های این سازمان برشمرد.

کرمانشاه در حوزه تولیدات دام نیز در کشور قطب تولید است

شهبازی با اشاره به اینکه در حوزه تولیدات دام نیز در کشور قطب تولید هستیم  بیان کرد: 4 میلیون و 600 هزار واحد دامی در استان داریم که تولیدات این حوزه بیش از 450 هزار تن است.

وی تولیدات دامی استان را شامل تولید گوشت قرمز، تولید گوشت مرغ، شیر، عسل و تخم مرغ برشمرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در گوسفند نژاد سنجابی و اسب نژاد کرد در کشور از جایگاه ویژه ای برخورداریم تصریح کرد: در اسب نزاد کرد شناسنامه و تبارنامه آن را آماده کرده ایم که کار بزرگی در حفظ این نژاد است.

شهبازی به بیان اقدامات شاخص در حوزه کشاورزی استان پرداخت و گفت: به منظور کاهش مصرف آب در اراضی کشاورزی و افزایش بهره وری تاکنون در سطح استان در حدود 71 هزار هکتار از اراضی استان به سیستم های آبیاری تحت فشار مجهز شده است.

وی پروژه مهار آب های مرزی را در استان 63 هزار هکتار بیان کرد که تحولی عظیم را در آبی کردن مزارع در مناطق گرمسیری استان ایجاد می کند.

شهبازی افزود: در پروژه مهار آبهای مرزی 18 هزار هکتار از اراضی آماده بهره‌برداری است و 45 هزار هکتار نیز دردست اقدام است.
وی به ورود روشهای نوین آبیاری در کشت های استان اشاره و خاطرنشان کرد: روش آبیاری تیپ در عمده کشت ها مانند گوجه فرنگی بکارگیری شده است.

شهبازی همچنین دو پروژه ایکاردا و سیمیت را در استان باعث افزایش عملکرد و حفظ اراضی کشاورزی برشمرد که در استان در حال اجرا هستند.

شهبازی بیان کرد: در پروژه ایکاردا عملکرد اراضی دیم بعد از 5 سال 25 درصد افزایش عملکرد خواهند داشت در پروژه سیمیت نیز سعی شده با انتقال آخرین یافته های تحقیقاتی کشاورزی حفاظتی در اراضی اجرا شود.

شهبازی  افزود: خوشبختانه با اقدامات مناسبی که توسط حوزه نمایندگی ولی فقیه در این سازمان انجام شده، سازمان جهادکشاورزی در خیلی از اقدامات فرهنگی استان کرمانشاه همچون عفاف و حجاب، امر به معروف و نهی از منکر، اقامه نماز، کمیته روستایی و عشایری و عتاب و عالیات دستگاه برتر استان کرمانشاه معرفی شده است.


انتهای پیام/ز

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۸۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با اتخاذ سیاست‌های راهبردی، کشت مکانیزه در ۴۷ هزار و ۷۵۶ هکتار از اراضی شالیزار‌ی انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بابک مومنی رییس گفت: تاکنون 190 هزار و 860 هکتار از اراضی شالیزاری مازندران شخم و شیار شد و 183 هزار و 515 هزار هکتار هم خزانه گیری شده است. 

وی با بیان اینکه تاکنون کشت برنج در 67 هزار و 271 هکتار مزارع شالیزاری استان  انجام شده است، تصریح کرد: 47 هزار و 756 هکتار از اراضی شالیزار‌ی به صورت مکانیزه کشت شده و مابقی به روش سنتی زیر کشت و کار رفت.

وی افزود: 60 هزار و 755 هکتار از مزارع شالیزاری زیر کشت ارقام محلی است و 6 هزار و 516 هکتار نیز به کشت ارقام پرمحصول اختصاص دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: تاکنون 290 تن بذر برنج و 24 هزار و 876 تن کود کشاورزی میان شالیکاران توزیع شده و 158 مورد آزمون خاک انجام شده است.

 مومنی خاطرنشان کرد: 178 بانک نشاء برنج در استان هم در حال فعالیت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: میزان ذخیره آب سد‌های استان 256 میلیون مترمکعب و ذخیره آب در آببندان‌ها 340 میلیون مترمکعب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد