Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- تفاهمنامه همکاری آموزشی و ترویجی به منظور توسعه همکاری‌ها و هماهنگی های ترویجی آموزشی و فرهنگ‌سازی برای حفاظت و ساماندهی اراضی کشاورزی بین سازمان امور اراضی کشور و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی امضا شد.

به گزارش چهارشنبه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، هدف این تفاهمنامه توسعه همکاری‌ها و بهره برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود برای ترویج حفاظت و ساماندهی اراضی کشاورزی، آموزش، فرهنگ‌سازی وآگاهی‌بخشی عمومی به مالکان و بهره برداران اراضی کشاورزی و همچنین توانمندسازی منابع انسانی در زمینه قوانین، مقررات و فرایندهای امور اراضی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



** بهره برداران از اطلاعات و دانش کافی برخوردار نیستند
رییس سازمان امور اراضی کشور در این آیین گفت: بهره برداران از اطلاعات و دانش کافی در زمینه قوانین و مقررات اراضی برخوردار نیستند و همین نقصان باعث بروز برخی معارض و مشکلات برای تولیدکنندگان می شود.
«علیرضا اورنگی» افزود: در کنار ضرورت توانمندسازی بهره برداران بخش کشاورزی در زمینه های تخصصی کشاورزی و ارتقای کمی و کیفی تولید، کارهای ترویجی و آموزشی و آگاهی بخشی به کشاورز در مباحث حقوقی زمین ها و ضرورت حفظ عرصه های کشت نیز دارای اهمیت است.

** هدفگذاری نظام نوین ترویج برای ارتقای دانش بهره برداران
رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نیز گفت: هدفگذاری نظام نوین ترویج و فعالیت مروجان پهنه های کشاورزی توجه بیشتر به کشاورزان و ارتقای دانش و توانمندسازی بهره برداران در همه زمینه ها از جمله امور اراضی است.
«اسکندر زند» تاکید کرد سازوکارها و سامانه های لازم برای فعالیت موثر مروجان پهنه ها ایجاد شده است.
وی افزود: باید از طریق تولید محتوا، تکمیل دانش مروجان و افزایش تعامل و همکاری از این ظرفیت برای همه بخش های کشاورزی از جمله ترویج و آموزش حفظ اراضی کشاورزی، ساماندهی عرصه های کشاورزی، اجرای طرح کاداستر و... استفاده کرد.
بر اساس این گزارش، همکاری های آموزشی و ترویجی در زمینه حفظ کاربری، یکپارچگی، رفع تداخلات, حدنگاری اراضی و استفاده از ظرفیت مروجان، تسهیلگران و مددکاران ترویجی و شبکه‌های رهبران محلی برای حفظ و ساماندهی اراضی کشاورزی در این قرارداد دیده میی شود.
اجرای طرح‌های کاداستر و رفع تداخلات، همکاری در استفاده از ظرفیت دفتر شبکه ملی تلویزیون کشاورزی و رسانه های ترویجی، همکاری و هماهنگی در تولید و نشر محتواهای آموزشی‌ ترویجی و تهیه کتاب و جزوه، بررسی شاخص ها و افزایش رشته های شغلی حوزه اموراراضی در فرایند انتخاب تولیدکنندگان برتر، برگزاری گردهمایی های مشترک و دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی توجیهی و همکاری در استفاده از اطلاعات طرح کاداستر اراضی کشاورزی در مباحث مرتبط با پهنه بندی عرصه های کشاورزی از دیگر مفاد این تفاهمنامه است.
اقتصام**9186*1961* تنظیم: هما همت خواه* انتشار: مریم مسعود

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۲۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین جعفری روز سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان ضروری است و مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت و هدفمند شود تا خلق ثروت از دانش صورت گیرد.

وی با بیان اینکه از ماموریتهای مهم حوزه تحقیقات کشاورزی موضوع دانش بنیان کردن و ارتقای بهره وری در این بخش است،افزود: همچنین ماموریت اصلی همکاران ما در مراکز تحقیقاتی باید حل مشکلات اساسی حوزه کشاورزی استان باشد و با همراهی و تقویت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف بخش کشاورزی کمک کنند.

جعفری با اشاره به اهمیت چشم انداز سند امنیت غذایی، گفت: در این سند که با همکاری و مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید، محققان و صاحبنظران تنظیم شده، بهره وری از سایر منابع پایه از جمله کاهش مصرف آب در تولیدات کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه یافته های تحقیقاتی و انتقال دانش باید به عرصه کشاورزی نفوذ کند و مراکز تحقیقاتی باید بتوانند این انتقال را تقویت کنند.، افزود امنیت غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد و بستری برای همه امنیت ها به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این مراسم به اهمیت نقش دانش در ارتقای بهره وری در حوزه کشاورزی اشاره و تاکید کرد: اتفاقات خوب و بسیار مهمی از ابتدای انقلاب در بخش کشاورزی رقم خوده است و باید اتفاقات خوبی نیز در آینده در این بخش رقم بخورد.

روح اله حسنی تصریح کرد: حوزه کشاورزی از خصوصی‌ترین بخشهای اقتصادی است و نقش دانش در ارتقای بهره وری در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.

حسنی با بیان اینکه انتقال علم و دانش باید در راهبرد افزایش محصولات سالم مورد استفاده قرار گیرد، افزود: نقش تحقیقات در عرصه هایی از جمله حوزه گندم بسیار اثرگذار است و باید فرمول های افزایش تولید به دست کشاورزان برسد و نقش بخش خصوصی در این موضوع می تواند موثر باشد.

در این مراسم از زحمات نادر عباسی رئیس پیشین مرکز تحقیقات، قدردانی و محمدرضا عظیمی به عنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان معرفی شد.

کد خبر 6093814

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند