Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت در خصوص وضع واردات صافی دیالیز به کشور گفت: به عنوان وزارت بهداشت از تولید داخل حمایت می‌کنیم، اما حمایت از تولید داخل نباید به هر قیمتی انجام شود و بنا نیست که از جیب مردم، برای خرید صافی دیالیز، دو برابر مقدار معمول آن را پرداخت کنیم زیرا قیمت صافی دیالیز در دنیا، ۵۰ درصد ارزانتر از قیمت تولید داخل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ سید حسن قاضی زاده هاشمی پس از حضور در جلسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی برای پاسخ به سؤال نمایندگان در خصوص واردات صافی دیالیز، با بیان اینکه قیمت تمام شده صافی دیالیز بسیار کمتر از آن است که در حال حاضر در بازار عرضه می‌شود، افزود: وزارت بهداشت و بیمارستان‌های تحت پوشش آن، بزرگترین خریدار صافی دیالیز هستند و پولی که برای آن پرداخت می‌شود، از بیت المال است و این منابع به خانواده‌ها و اقشار ضعیف و مستضعف، محروم و کودکان یتیم تعلق دارد، بنابراین با احترام به صافی دیالیز تولید داخل، اما حاضر به خرید این محصول به قیمت فعلی نیستیم.

وی افزود: صافی دیالیز مثل گندم نیست که مجبور باشیم حدود ۲ برابر قیمت جهانی آن را پرداخت کنیم، اگر قیمت فروش این صافی‌ها کاهش پیدا کند و حداقل ۱۰ درصد ارزانتر از مشابه خارجی باشد، وزارت بهداشت از تولیدات داخلی حمایت می‌کند، زیرا منفعت مردم از نظر کیفیت و قیمت محصول تضمین می‌شود و سلامت آن‌ها در معرض خطر قرار نمی‌گیرد.

وزیر بهداشت ضمن تأکید بر لزوم رعایت استاندارد تولید صافی دیالیز در کشور، گفت: بیماری که به درمان با دیالیز نیاز دارد، باید هر هفته ۳ بار برای دریافت این خدمات به مراکز درمانی مراجعه کند بنابراین باید از نظر قیمت و کیفیت، از محصول استفاده شده در این روند درمانی اطمینان حاصل کنیم، زیرا وزارت بهداشت متولی سلامت جامعه است.

قاضی زاده هاشمی افزود: این موضوع حل خواهد شد البته در مواردی فشار‌هایی وجود داشت که این فشار‌ها نتیجه برعکس به همراه داشت.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه کیفیت تولیدات داخلی صافی دیالیز متناسب با قیمت آن نیست، گفت: صافی دیالیز با کیفیت را در حال حاضر می‌توان با نصف قیمت تولیدات داخلی تهیه کرد، ضمن آنکه هیچ بحثی در خصوص دمپینگ کمپانی‌های بین المللی نیز مطرح نیست که بگوییم برای تخریب تولیدات داخلی قیمت واردات صافی دیالیز را کاهش دادند، زیرا این قیمت طی سال‌های گذشته وجود داشته است، بنده معتقدم برخی افراد در تولید صافی دیالیز از رانتی استفاده می‌کنند که باید شکسته شود، بنابر این یا قیمت‌ها را متعادل می‌کنند، یا اینکه واردات این محصول برای دفاع از حقوق مردم و بیماران همچنان وجود خواهد داشت.

سخنان وزیر بهداشت درباره سؤال یکی از نمایندگان از قاضی زاده هاشمی درباره علت واردات صافی دیالیز بود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۳۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا/ واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار اروپا (یورو استات) نشان می‌دهد تجارت ایران و ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به ۸۴۷ میلیون یورو رسیده است.

مبادلات ایران و اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد افزایش داشته است. در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۷۸۰ میلیون یورو کالا بین دو طرف مبادله شده بود.

بر اساس این گزارش واردات اتحادیه اروپا از ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ با افزایش ۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۱۴۴ میلیون یورو رسیده است. در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۱۳۹ میلیون یورو کالا از ایران توسط کشور‌های اروپایی وارد شده بود.

صادرات اتحادیه اروپا به ایران در ماه‌های ژانویه و فوریه امسال نیز ۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته و به ۷۰۳ میلیون یورو رسیده است. اتحادیه اروپا در دوماهه نخست سال قبل ۶۴۱ میلیون یورو کالا به ایران صادر کرده بود.

جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴

بر اساس این گزارش تجارت ایران و اروپا در دومین ماه سال جاری میلادی رشد قابل توجه ۳۰ درصدی داشته و از ۳۵۸ میلیون یورو در فوریه سال ۲۰۲۳ به ۴۶۸ میلیون یورو در فوریه ۲۰۲۴ رسیده است.

صادرات اروپا به ایران در فوریه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش ۳۲ درصدی مواجه شده و به ۳۹۲ میلیون یورو رسیده است. صادرات اروپا به ایران در فوریه سال قبل ۲۹۷ میلیون یورو گزارش شده بود.

صادرات آلمان به ایران در فوریه امسال ۴۶ درصد رشد کرده و به ۱۴۱ میلیون یورو بالغ شده است. صادرات فرانسه به ایران نیز با ۳۷ درصد رشد به ۳۳ میلیون یورو و صادرات ایتالیا با کاهش ۶ درصدی به ۴۲ میلیون یورو رسیده است.

صادرات رومانی به ایران ۲۲ برابر شد.

اما صادرات رومانی به ایران در فوریه ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲ برابر شده و از ۲.۵ میلیون یورو در فوریه سال قبل به ۵۷ میلیون یورو در فوریه امسال افزایش یافته است.

واردات اتحادیه اروپا از ایران نیز در فوریه ۲۰۲۴ با رشد ۲۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۷۶ میلیون یورو رسیده است. این رقم برای فوریه سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۶۱ میلیون یورو اعلام شده بود.

واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد

واردات آلمان از ایران در فوریه امسال تغییر محسوسی نداشته و در سطح ۱۹ میلیون دلار باقی مانده است. اما واردات اسپانیا از ایران با رشد ۶۶ درصدی مواجه شده و به ۹.۳ میلیون یورو رسیده است. واردات ایتالیا از ایران نیز ۹۶ درصد رشد کرده و به ۲۶.۱ میلیون یورو افزایش یافته است. ایتالیا در فوریه سال قبل ۱۳.۳ میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده بود.

دیگر خبرها

  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • خرید ترموود ایرانی از تولید کننده
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا / واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا/ واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد