Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، دکتر مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان پس از نشست با اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار برنا درخصوص این جلسه صحبت کرد.

سلطانی‌فر اظهار داشت: مجموعه ورزشی آزادی یکی از بزرگترین مجموعه های منطقه و بزرگترین مجموعه کشور است. خوشبختانه در سال های پیروزی بعد از انقلاب جهت ایجاد توازن و برخوردارکردن مناطق مختلف کشور از امکانت ورزشی در همه استان های کشور استادیوم های بزرگی مثل استادیوم 75 هزار نفری نقش جهان اصفهان، 50 هزار نفری پارس شیراز، غدیر اهواز، یادگار امام تبریز، ثامن مشهد و 20 استادیوم 15000 نفری در مراکز استان ها ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین حدود 45 استادیوم پنج هزار نفری در سایر شهر های کشور در حال ساخت است که پنج، شش عدد از آنها تمام شده و بقیه در حال اتمام است.

وزیر ورزش و جوانان افزود: کارنامه نظام جمهوری اسلامی از جهت ساخت و ساز در استان ها بسیار کارنامه خوبی است اما وظیفه ما در قبال مجموعه ورزشی آزادی که قبل از انقلاب در تهران ساخته شده است حفظ، نگهداری و توسعه آن است. بخشی از استادیوم های این مجموعه در 43 سال گذشته با توجه به بهره برداری های مختلفی که از آن شده نیاز به تعمیر و بازسازی دارد که استادیوم یکصد هزار نفری از جمله آن است. با توجه به مشکلاتی که وجود داشت با نظارت و هماهنگی با مشاورین مختلف ما بازسازی مرحله به مرحله استادیوم آزادی را آغاز کردیم و همزمان با بازسازی از آن بهره برداری هم می کنیم.

دکتر سلطانی فر در خصوص سایر مکان ها و سالن های مجموعه آزادی گفت: در مجموعه ی پنج سالن هم اقدامات بسیار خوبی جهت بازسازی و بهره برداری مناسب صورت گرفته و استخر تمرینی این مجموعه هم که سالها بلا استفاده بود با سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی در حال بازسازی است.

وزیر ورزش و جوانان در مورد هدف از دیدار امروز با نمایندگان مجلس گفت: ما با توجه به منابع محدودمان همه امکانات از منابع مختلف را تزریق کردیم و تا جایی که توانستیم اقدامات لازم برای تعمیرات مجموعه را انجام دادیم. برای ادامه این روند لازم بود از منابع جدیدی استفاده کنیم. مسئولین سازمان برنامه و بودجه توجیه هستند و لازم بود نمایندگان مجلس را هم در این خصوص توجیه کنیم و بتوانیم در بودجه سال 97 ردیف مستقلی برای تعمیرات، بازسازی و توسعه این مجموعه بگنجانیم.

دکتر سلطانی فر در پایان گفت: ان شاء الله بازدید امروز نمایندگان مجلس بتواند در خصوص تصویب این ردیف بودجه به ما کمک کند و بتوانیم این مجموعه را که محل برگزاری مسابقات بین المللی ما است بهتر از گذشته حفظ کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۴۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟

در گزارشی جداول بودجه ۱۴۰۳ را مرور شده است.

به گزارش اعتماد، در بخش‌هایی از این گزارش بودجه نهادهای زیر نظر ریاست‌جمهوری مورد واکاوی قرار گرفته است که در ادامه می خوانید.

 

در بخش هزینه‌ها، طبق سنت، نخستین ردیف بودجه مربوط است به نهاد ریاست‌جمهوری؛ مجموعه‌ای که از دفتر رییس‌جمهوری گرفته تا معاونت‌ها ذیل نهاد ریاست‌جمهوری هستند. بودجه نهاد ریاست‌جمهوری طبق جدول شماره ۷ که اعتبارات دستگاه‌ها، مصوب ۱۴۰۲ و پیشنهادی ۱۴۰۳ را قید کرده، برای امسال ۶ هزار و ۱۱۷ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است؛ در حالی که طبق همین جدول، سال گذشته ۳ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان بودجه مصوب شده بود. به عبارت دیگر رقمی حدود ۲ هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان یعنی حدود ۸۶درصد به بودجه ریاست‌جمهوری افزوده شده است.

عمده این افزایش بودجه مربوط می‌شود به «معاونت اجرایی ریاست‌جمهوری»؛ درحالی که طبق همین جدول ۷، این معاونت سال گذشته ذیل نهاد، بودجه‌ای نداشته است، امسال بودجه‌ای معادل یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. این افزایش هنگفت و چشم‌گیر زمانی قابل تامل می‌شود که سال ۱۴۰۳ منتهی می‌شود به بهار ۱۴۰۴ که انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم برگزار می‌شود.

«شورای اطلاع‌رسانی دولت» که قاعدتا ذیل ردیف نهاد ریاست‌جمهوری دخل و خرج خود را دریافت می‌کند، در جدول ۹ که مربوط به ردیف‌های متفرقه (دایمی یا موقت) می‌شوند نیز جای گرفته است؛ رقم پیشنهادی دولت برای بازوی اصلی رسانه‌ای خود، که در ردیف‌های «متفرقه» آمده، ۲۰۰ میلیارد تومان است؛ این درحالی است که شورای اطلاع‌رسانی دولت به عنوان زیرمجموعه نهاد ریاست‌جمهوری بودجه‌اش از محل بودجه ریاست‌جمهوری پرداخت می‌شود.

دیگر خبرها

  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • موافقت مجلس با جدول اعتبارات طرح‌های عمرانی در بودجه ۱۴۰۳
  • تصویب جدول اعتبارات طرح‌های عمرانی
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در مجلس به پایان رسید
  • تصویب جدول مربوط به مصارف استانی در مجلس
  • هاشمی: امیدواریم بیش از ۳۵ سهمیه بگیریم/ رشد بودجه زیاد نیست
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • جدول هفتم بودجه ۱۴۰۳ مربوط به حقوق و مزایا رد شد
  • منابع بودجه ۱۴۰۳ تصویب و جدول حقوق و مزایا رد شد