Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، حمیدرضا تشیعی در نخستین کمیته مشترک ایران و آلمان اظهار داشت: ایران و آلمان از سال ها پیش روابط دو جانبه بسیار خوبی با یکدیگر داشته اند و این امر به نوعی در میزان مبادلات اقتصادی و تجاری کشور خود را نشان می دهد. برگزاری این کمیته مشترک بین مسولان وزارت انرژی و اقتصاد آلمان با وزارت نیرو می تواند نقش بسیار مهمی در تعمیق این روابط و تبادل تجربات داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: وزارت نیرو همواره در طی این سال ها نگاهی مثبت به توسعه روابط با کشور آلمان داشته و همواره سعی کرده از تجربیات این کشور در زمینه توسعه انرژی بویژه انرژی های نو بهره ببرد. این وزارتخانه براساس برنامه ششم توسعه بنا دارد تا سال ۲۰۲۵ ظرفیت فعلی نیروگاه های تجدیدپذیر کشور را به ۵ هزار مگاوات برساند و این امر می تواند زمینه خوبی برای تعمیق روابط دو کشور باشد. همچنین در ایران بسته های تشویقی بسیار خوب و نرخ های تضمینی جذابی برای سرمایه گذاران و تولید کنندگان خارجی وجود دارد که براساس قراردادهای موجود تا ۲۰ سال ادامه خواهد داشت.

رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی وزارت نیرو خاطر نشان کرد: براساس برآوردهای موجود ایران دلیل تابش نور افتاب در بیشتر ایام سال و وجود بادهای بسیار مناسب در برخی از نقاط کشور از ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه نصب و تولید انرژی های نو در کشور برخوردار است.همچنین ایران از نظر ظرفیت کلی تولید برق از جایگاه بسیار خوبی در جهان و رتبه اول خاورمیانه برخوردار است که این امر می تواند به نوعی بیانگر توانایی و ظرفیت های این صنعت در کشور باشد. امیدوارم این نشست ها تداوم داشته باشد و بتواند زمینه همکاری های بیشتر فیمابین دو کشور در زمینه توسعه انرژی در کشور را فراهم کند.

همچنین در ادامه این نشست ارسلا بُراک، معاون بین الملل وزارت انرژی و اقتصاد آلمان نیز اظهار داشت: روز گذشته نیز صحبت های خوبی با مسئولان وزارت نفت ایران داشتیم و امروز نیز این نشست را با وزارت نیرو داریم، امیدوارم این نشست ها بتواند بستر مناسبی برای توسعه روابط دو کشور در زمینه انرژی فراهم کند.  امروز بحث توسعه انرژی های نو از جایگاه بسیار مهمی در استراتژی توسعه انرژی آلمان برخوردار است و ما در طرح موسوم به «طرح تحول اقتصادی کشور» اهداف بسیار بزرگی برای توسعه این بخش پیش بینی کردیم.  هدف آلمان این است که تا سال ۲۰۵۰ سهم انرژی های نو از تولید برق در کشور را به ۸۰ درصد و سهم مصرف آن را به ۶۰ درصد از کل مصرف برق کشور برساند.

براک تأکید کرد: برنامه ما تأمین انرژی پایدار در کشور آلمان و ایفای نقش جدید در کاهش میزان انتشار گازهای گلخانه از محل مصرف انرژی در جو است.  به نظر می رسد در ایران نیز برنامه های بسیار خوبی برای توسعه این انرژی ها وجود دارد و ما مفتخریم اعلام کنیم که در این زمینه از تجربیات بسیار خوبی برخورداریم و حاضریم آن را در اختیار شرکت های ایرانی قرار دهیم. ایران در این زمینه از سیاست ها و بسته های بسیار خوبی برخوردار است و این امر می تواند نقش مهمی در جذب سرمایه گذاران خارجی ایفا کند. آلمان از تکنولوژی خوبی در زمینه تولید و انتقال برق نیز برخوردار است که می تواند آن ها را در اختیار شرکای ایرانی قرار دهد.

true برچسب ها : انرژی تجدیدپذیر ایران و آلمان برق وزارت نیرو حمیدرضا تشیعی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۴۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس علی آبادی در حاشیه همایش ایران و چین همزمان با ششمین همایش توانمندی‌های ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ظرفیت‌هایی در ایران وجود دارد که در سایر کشور‌ها وجود ندارد.

وزیر صمت افزود: آن چیزی که از شواهد مشخص است توسعه روابط چینی‌ها و ایرانی‌ها است، این مسیر از گذشته وجود داشته و آن را نه تنها با چین بلکه با بقیه کشور‌ها ادامه می‌دهیم.

وی با بیان اینکه بازار چین بسیار بزرگ است، گفت: ایران نیز کشور بزرگی است توانمندی صادراتی ایران در همه حوزه‌ها در این نمایشگاه نشان داده شده دلیل ندارد که همه نیاز‌ها را خود تامین کنیم و گاهی مقرون به صرفه نیست.

علی آبادی افزود: باید از ظرفیت یکدیگر استفاده کنیم و ظرفیت‌هایی در ایران هست که در چین نیست.ایران به روی هیچ کشوری بسته نیست و توسعه تجاری را با بقیه کشور‌های دنیا دنبال می‌کنیم.

وی با بیان اینکه اقتصاد ایران در گذشته تک محصولی بوده است، گفت: به این سمت حرکت می‌کنیم که علاوه بر حوزه انرژی که اقتدار کشور است در سایر حوزه‌ها نیز فعال باشیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان داریم و هماهنگی برای تولید محصولات انجام می‌دهیم. اکنون ظرفیت‌ها شناخته شده است باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم. حوزه‌های اقتصادی کشور تنها محدود به حوزه انرژی نیست بلکه در حوزه معدن و سایر حوزه‌ها دارای ظرفیت‌های خوبی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • خراسان شمالی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه