Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از قم، سردار غلامرضا جلالی ظهر امروز در دیدار با آیت الله نوری‌همدانی اظهار داشت: سازمان پدافند غیر عامل تهدیدات علیه کشور را شناسایی کرده و این تهدیدات را مورد بررسی قرار داده و برای مقابله با آن تلاش می‌کند.

وی افزود: اگر عدم انسجام در داخل وجود نداشته باشد احتمال اینکه دشمن به موفقیت برسد وجود دارد، مقام معظم رهبری تاکید کردند درگیر جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به اقدامات دشمن علیه کشورمان تصریح کرد: آمریکایی‌ها جنگ اقتصادی را علیه کشورمان طراحی و دنبال کرده و از همه ابزارها استفاده می‌کنند، امروز ابزار نظامی نیست بلکه در حوزه اقتصاد، بانکی، پول و افکار عمومی و رسانه همه ابزارها را علیه کشورمان به کار می‌برند و سازماندهی می‌کنند.

جلالی با بیان اینکه با تهدید جدی و مدرنی علیه اقتصاد کشورمان روبه‌رو هستیم، گفت: باید مؤلفه‌ها و ابزار را بشناسیم و جنگ اقتصادی را مساوی با تحریم تلقی نکنیم بلکه فراتر از آن است و برنامه ریزی همه جانبه ای علیه کشورمان وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه وحدت در برابر دشمن مهم‌ترین نیاز جامعه است، افزود: شبکه رصد و پایش اطلاعاتی و اقتصادی علیه کشورمان وجود دارد و دشمن به وسیله شبکه‌های اجتماعی بررسی تحریم‌ها علیه مردم را بررسی می‌کند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل تصریح کرد: هنگامی که نگاه مسئولان به تهدیدات ناقص و باور جنگ اقتصادی وجود نداشته باشد مشکلی رفع نمی‌شود، کشور و همه مسئولان باید یک ندا و یک حرف باشند و این موضوع مهم است.

جلالی بیان کرد: دولت باید نگاه به مجامع بین‌المللی و باور به جنگ اقتصادی را مهم و مؤثر بداند و بازی نگاه‌های شبهه دیپلماتیک را نخورد، مردم باید اتکا به ارزش‌های دینی و اسلامی و قناعت و عدم اسراف و نپرداختن به روحیه اشرافی‌گری را در خود تقویت کنند.

وی خاطر نشان کرد: سازمان پدفند غیرعامل نقش خود را دنبال می‌کند و تلاش می‌کند تحریم‌ها را شناسایی کرده و برای مقابله با آن برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشد.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۵۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا

نشریه بیزینس اینسایدر در گزارشی هشدار داد که آخرین داده‌های وزارت بازرگانی آمریکا درباره اقتصاد کلان، نشان می دهد که اقتصاد این کشور ممکن است به سمت رکود تورمی حرکت کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه بیزینس اینسایدر در گزارشی هشدار داد که آخرین داده‌های وزارت بازرگانی آمریکا درباره اقتصاد کلان، نشان می دهد که اقتصاد این کشور ممکن است به سمت رکود تورمی حرکت کند.

این نشریه در ادامه اضافه کرد که این داده‌های ناامید کننده حکایت از "چالش‌های سخت" پیش رو برای اقتصاد آمریکا دارد.

گزارش روز پنج‌شنبه همچنین نشان داد که تولید ناخالص داخلی این کشور با نرخ سالانه تنها 1.6 درصد در سه ماهه اول سال جاری میلادی افزایش یافته که بسیار کمتر از پیش‌بینی‌های 2.5 درصدی است.

ترامپ: اقتصاد آمریکا طی یک سال آینده سقوط می‌کندپیش بینی وارد شدن اقتصاد آمریکا به رکود در 2024

رشد کندتر از حد انتظار اقتصاد آمریکا به دنبال افزایش 3.4 درصدی ثبت شده در اکتبر تا دسامبر 2023 و 4.9 درصدی در سه ماهه قبل از آن رخ داده است.

دیوید دونابدیان، مدیر ارشد سرمایه گذاری در بانک سی‌آی‌بی‌سی، به این رسانه گفت: این گزارش بدترین حالت ممکن بود (چراکه) رشد کندتر از حد انتظار همراه با تورم بالاتر از حد انتظار رخ می‌دهد.

بر اساس این گزارش، رشد ضعیف اقتصاد و افزایش قیمت‌های مصرف‌کننده نشانه‌های بارز رکود تورمی است که با کندی اقتصادی و افزایش تورم در یک دوره زمانی طولانی مشخص می‌شود.

ایالات متحده آخرین بار در دهه 1970 دچار رکود تورمی شد، زمانی که با سقوط اقتصاد، تورم دو رقمی رخ داد. سیاستگذاران این کشور با افزایش نرخ بهره بانکی تا 20 درصد به این رکود تورمی واکنش نشان دادند و قیمت ها را کاهش دادند اما اقتصاد را وارد رکود عمیق‌تری کردند.

در ماه مارس، فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) از افزایش نرخ بهره صرف نظر کرد و آن را بین محدوده هدف 5.25 تا 5.5 درصد بدون تغییر باقی گذاشت. نشست بعدی کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در اول ماه مه برنامه ریزی شده است.

در عین حال، شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی، که توسط فدرال رزرو به عنوان معیار کلیدی تورم استفاده می‌شود، با سرعت سالانه 3.4 درصد افزایش یافت که بیشترین جهش را در یک سال گذشته نشان می‌دهد.

اداره تجزیه و تحلیل اقتصادی گزارش داد که هزینه های مصرف کننده در ایالات متحده در ژانویه تا مارس 2.5 درصد افزایش داشته است که نسبت به رشد 3.3 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023 و پیش بینی 3 درصدی کاهش نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • وزیر اقتصاد به عربستان می‌رود
  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم
  • طلایی‌نیک:«وعده صادق» بسیاری از معادلات را تغییر داد
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • برگزاری مراسم تکریم سردار رادان توسط «مدیران مدارس حوزه علمیه»
  • ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟
  • روایت فرمانده فراجا از اهمیت هجمه سنگین دشمن علیه فرهنگ جامعه