Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل پدافند غیرعامل خراسان‌‎رضوی گفت: همچنین طرح انتخاب، سازماندهی و توانمند‌سازی مربیان پدافند غیر‌عامل ابلاغ شده است و امیدواریم تا پایان سال ۹۶ بیش از ۱۰۰۰ مربی در هفت حوزه تخصصی پدافند غیر‌عامل داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد‌مقدس، سید ابوالفضل احمدی ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در استانداری خراسان‌رضوی اظهار داشت: سازمان پدافند غیرعامل تشکیلاتی حاکمیتی است که 14 سال از تاسیس آن می‌گذرد و مسئولیت دفاع غیر مسلحانه را در کشور بر عهده دارد؛ در نتیجه سبب افزایش مصونیت کشور در برابر تهدید‌ها، کاهش آسیب‌پذیری و تثبیت پایداری ملی می‌شود، همچنین تهدید همواره متوجه دارایی‌های یک منطقه است بنابراین شناسایی دارایی‌های کشور و استان‌های مختلف ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل پدافند غیرعامل خراسان‌‎رضوی در رابطه با وضعیت استان خاطر‌نشان کرد: در استان خراسان‌رضوی نهاد‌سازی مناسبی صورت گرفته و در حال حاضر شورای پدافند غیر‌عامل داریم که ریاست برعهده استاندار و دبیر شورا اداره پدافند غیر‌عامل است و برای اینکه قابلیت ارزیابی عملکرد به صورت مناسب وجود داشته باشد. 28 فرماندار مسئولیت دفاع از شهرستان خود در مقابل هرگونه تهدیدی را دارند، همچنین 140 ساختار نهادی زیر نظر شورای پدافند در حال فعالیت است که در مجموع 1800 کمیته دستگاهی و 200 تشکیلات ساختاری مسئولیت پیگیری و اجرا امور را دارند.

وی در ادامه افزود: 1100 دارایی را در سطح استان شناسایی کرده‌ایم که این دارایی‌ها در طبقات حیاتی، حساس و مهم قرار می‌گیرند؛ دارایی‌های حیاتی در صورت آسیب امنیت استان و کشور را به خطر می‌اندازند بنابراین اهمیت مضاعف دارند اما دارایی های مهم در سطح کوچک‌تر هستند، همچنین باتوجه به اینکه با استفاده از چرخه مدیریتی آسیب‌ها کاهش می‌یابد گام بعد از شناسایی دارایی‌ها، توجه به تهدیدات است و مدیریت تهدیدات طبیعی در حال حاضر پیشرفت زیادی داشته اما برای مقابله با تهدیدات انسان ساز باید مجهز به دانش روز باشیم.

احمدی با اشاره به حوزه‌های مختلف پدافند غیر‌عامل عنوان کرد: این حوزه‌ها شامل مسائل زیستی، اقتصادی، فرهنگی، مردم محور، کالبدی، سایبری و پرتویی است البته در خراسان‌رضوی چون تجهیزات هسته‌ای وجود ندارد حوزه پرتویی موضوعیت ندارد. همچنین طرح انتخاب، سازماندهی و توانمند‌سازی مربیان پدافند غیر‌عامل ابلاغ شده است و امیدواریم تا پایان سال 96 بیش از 1000 مربی در هفت حوزه تخصصی پدافند غیر‌عامل داشته باشیم و قرار است مربیان متخصص هسته‌های علمی تشکیل دهند و با ارتباط گیری با مراکز علمی و دانشگاه‌ها گامی در جهت تولید محصولات دانش بنیان مرتبط با پدافند غیر‌عامل بردارند.

مدیرکل پدافند غیرعامل خراسان‌‎رضوی با بیان ضرورت وجود فرآیند مدیریتی برای تمهیدات در حوزه پدافند غیرعامل، گفت: سند راهبردی و چهارچوب پدافند غیر‍عامل در افق 1400 تدوین شده است و استان خراسان رضوی در این زمینه پیشرو و الگو دهنده به سایر استان‌های کشور است، همچنین بیش از 15 برنامه و 124 اقدام برای سال 96 طراحی شده بود که بر اساس ارزیابی انجام شده 121 اقدام به صورت کامل محقق و سه اقدام دیگر در حال تحقق است، در بخش هدف ها نیز 91.6 درصد اهداف محقق شده است.

وی در رابطه با برنامه‌های هفته پدافند غیر‌عامل در سطح استان خراسان‌رضوی افزود: برنامه‌های هفته پدافند غیر عامل شامل سخنرانی 28 فرماندار در خطبه‌های پیش از نماز جمعه، 62 نمایشگاه موضوعی و تخصصی، 36 نشست علمی، 70 رزمایش، 32 مراسم تجلیل و زدن زنگ پدافند غیر عامل در 11 هزار مدرسه است، همچنین 20 برنامه محوری با حضور مهمانان کشوری قرار است برگزار شود و هدف ترویج فرهنگ و ساده‌سازی پدافند غیر‌عامل در لایه‌های مختلف جامعه است.

احمدی ادامه داد: تهدیدات انسان‌ساز شامل تهدیدات متخصمانه، عمدی و سهوی است که تهدیدات عمدی و سهوی توسط دستگاه‌های مرتبط بررسی می‌شود و تهدیدات متخصمانه که دشمنان در آن نقش دارند وظیفه سازمان پدافند غیر عامل است، همچنین رشته‌های مرتبط با پدافند غیر‌عامل در دانشگاه‌های عالی دفاع ملی، فارابی، امام حسین(ع) و مالک اشتر وجود دارد و دانشگا‌های سطح استان تاکنون در خواستی برای ارائه این رشته‌ها نداشتند.

مدیرکل پدافند غیرعامل خراسان‌‎رضوی با اشاره به وجود کارگروه های تخصصی در حوزه های متفاوت در سازمان پدافند غیر عامل خاطر‌نشان کرد: این کارگروه‌ها شامل انرژی و آب، امداد و نجات، ارتباطات و فناوری، بهداشت و سلامت، بیولوژیک، پشتیبانی خدمات شهری، دفاعی، امنیتی و نظامی، راه و شهرسازی، سازماندهی و مشارکت مردمی، صنعت، معدن و تجارت و فرهنگی، اجتماعی و آموزشی و شورای پدافند غیر‌عامل شورای نظارتی است.

انتهای پیام/

R41347/P1486/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۲۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد

به گزارش خبرنگار مهر، آرش رضوی ظهر شنبه در گفت وگو باخبرنگاران با بیان این که چالوس یک شهر خطی و دارای محدودیت‌هایی است، افزود: محدودیت‌های کوه، جنگل و دریا سبب شده تا چالوس به شهر خطی تبدیل شود.

وی با عنوان این که ایجاد جاده‌های موازی از جمله راهکارهای برای برون رفت از ترافیک است، افزود: ایجاد رینگ دوم شهری از طرح‌هایی است که سبب رفع گره ترافیکی می‌شود.

وی ایجاد پیاده روی و دوچرخه سواری در کنارگذر رودخانه و ساحل را از برنامه‌های پیش روی ذکر کرد و گفت: ایجاد پل دوستی و طبیعت بین نوشهر و چالوس از جمله طرح‌های پیشنهادی در منطقه به شمار می‌رود.

رضوی ایجاد جاده‌های موازی و رینگ شهری را از جمله طرح‌ها برای رفع معضل ترافیکی خواند و گفت: اتصال پل آبنما به رادیو دریا و اتصال بلوار امام رضا به چالوس محله از دیگر طرح‌ها برای کاهش بار ترافیکی است.

رئیس شورای شهر چالوس روشنایی معابر وخیابان ها را از دیگر طرح‌های مدیریت شهری برشمرد وگفت: حدود ۵۰ میلیارد تومان برای خرید و نصب روشنایی‌ها صرف شده است.

وی با بیان این که ۳۷ کیلومتر کانال در دست ساخت است، افزود: مکانیزه کردن کانال رادیو دریای چالوس نیز در دست اقدام است.

رضوی میزان هزینه کردن برای اجرای طرح آسفالت در محلات را ۱۰۰ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: همچنین در سال جاری خرید زمین و آماده سازی و تجهیز پارک‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس شورای شهر چالوس کشتارگاه را یکی از دغدغه‌های محلات چالوس ذکر کرد و گفت: در این دوره با احداث کشتارگاه جدید این معضل بزرگ از محله عسل سر برداشته می‌شود.

رضوی زباله را از دیگر دغدغه‌های مدیریت شهری چالوس ذکر کرد و گفت: ظرفیت نیروگاه زباله سوز نوشهر بیش از ۲۰۰ تن است و برای امحای زباله چالوس در این نیروگاه هزینه پرداخت می‌شود.

وی با بیان این که بودجه هزار و ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری چالوس مورد تأیید هیأت تطبیق قرار گرفت، افزود: این بودجه در حوزه‌های مختلف عمرانی، جاری و غیره تدوین شده است.

وی گفت: ۲۸۰ میلیارد تومان از بودجه جاری و مابقی عمرانی است.

کد خبر 6089812

دیگر خبرها

  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • تیمارگاه حیات وحش خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد
  • نمایندگان خراسان رضوی در اردوی انتخابی تیم ملی سپک تاکرای بانوان
  • تحقق ۱۲۹ مصوبه از سفر اول دولت سیزدهم به خراسان رضوی