Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه تفویض اختیار یکی از شیوه‌های مقابله با فساد است، گفت: تمرکز اختیارات در ستاد مرکزی، تمرکز امضاها و فساد را به دنبال دارد که قطعا با تفویض اختیار به مدیران استانی از این معضل جلوگیری می‌شود.

به گزارش صدای ایران،عیسی کلانتری - رئیس سازمان حفاظت محیط زیست- در روزهای پایانی مهرماه در بخشنامه‌ای به مدیران کل استانی این سازمان، در ۲۹ بند اختیارات جدیدی را به آنان تفویض کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید ظهرابی - سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست- در این باره  به ایسنا گفت: سازمان حفاظت محیط زیست بر این باور است که مدیر استانی باید اختیار داشته در عین حال پاسخگو باشد. همواره تاکید آقای کلانتری این بوده که اختیارات مدیران استانی افزایش یابد تا با توسعه دادن نظارت‌ بر عملکرد ادارات کل استان‌ها، کار را پیش ببریم.  

سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه مدیران استانی باید پاسخگوی ستاد مرکزی باشند، گفت: در چنین شرایطی، اگر مدیری تخلف کند، برخورد لازم  با او صورت می‌گیرد.

ظهرابی در پاسخ به این پرسش که آیا تفویض اختیار به استان‌ها، موجب رفتارهای خودسرانه و برهم خوردن نظم در ادارات کل محیط زیست کشور نمی‌شود، گفت: من خودم مدیر استانی بودم و معتقدم مدیر استانی باید از اختیارات کافی برخوردار باشد تا بتواند در حوزه کاری خود تصمیم‌گیری کند. باید توجه داشته باشیم که تفویض اختیارات به مدیر استانی در چارچوب قانون اعمال شده و این مسئولیت‌ها مربوط به مدیر استانی است.

وی ادامه داد: اتفاق بد این بود که همه اختیارات در ستاد مرکزی متمرکز شده بود که قطعا تمرکز اختیارات، تمرکز امضاها و فساد را به دنبال دارد و تفویض اختیار یکی از شیوه‌های مقابله با این روند و تسهیل کارها است.

سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه در مورد تخلفات اداره کل محیط زیست استان گلستان در موضوع مرگ خرس قهوه‌ای پارک ملی گلستان بر اثر ضرب و شتم گفت: موضوع خرس قهوه‌ای را دفتر بازرسی و حراست سازمان حفاظت محیط زیست بررسی کرد و در حال جمع‌بندی گزارشات هستند. اطمینان داشته باشید کسانی که تخلفات آنها محرز شود برخورد لازم با آنها صورت می‌گیرد، اما کمترین کار برای استان گلستان دستور رئیس سازمان برای انتخاب سریع مدیر بود. این برخورد نتیجه رسیدگی فوری به وضعیت استان گلستان است.

ظهرابی همچنین در مورد بومی نبودن مدیران استانی به عنوان یکی از تاکیدات رئیس سازمان محیط زیست اظهار کرد: گاهی مدیر به دلیل حساسیت‌های محلی تحت فشار قرار می گیرد به همین علت در چنین نقاطی مدیران غیر بومی راحت‌تر می‌توانند کار کنند.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۴۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد

 به گزارش تابناک، سرپرست معاونت محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: «سیر درمان «ارس» تنها پلنگ باغ وحش مشهد با همکاری دامپزشکان و متخصصان در حال انجام است.»

دکتر جواد نباتی،  سرپرست معاونت محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: اواخر سال ۱۴۰۲، لنگش تداوم‌دار در دست این گونه ارزشمند مشاهده شد که علت آن تشنج ارس در ادامه بیماری عصبی اش تشخیص داده شد.

او ادامه داد: در عین حال گرفتن عکس از دست حیوان تحت بیهوشی در دستور کار قرار گرفت و طبق عکس اخذ شده، شکستگی دست چپ ارس مشاهده و توسط رادیولوژیست تایید شد.

سرپرست معاونت محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: با توجه به جوش خوردگی نسبی استخوان و وضعیت خاص حیوان با سابقه تشنج و نظر به طولانی بودن مدت عمل و مراقبت‌های خاص بعد از جراحی که ریسک بالایی دارد تلاش می‌شود تصمیم به این کار ناشی از خرد جمعی دامپزشکان تیم درمان باشد.

نباتی ادامه داد: هر تصمیمی چه عمل جراحی و چه ادامه حیات با این حال خطرات و ریسک‌های خودش را به همراه دارد.

«ارس» توله پلنگ ایرانی است در سال ۱۳۹۱ از متخلفان شکار و صید زنده‌گیری شد و در سال‌های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ بود که این گونه ارزشمند که همچنان تنها پلنگ باغ وحش مشهد است، به دلایل نامشخص دچار حملات تشنجی و عصبی شد.

پلنگ ۱۰ ساله ایرانی که آن زمان ۶ سال سن داشت، با حضور تیم تخصصی دامپزشکی و محیط زیست خراسان رضوی عکسبرداری‌های اولیه، سونوگرافی، معاینه کامل و نمونه برداری‌های مختلف شد و انجام ام. آر. آی نیز گام دوم تشخیص بیماری این پلنگ بود که صورت گرفت.

این گونه چندین سال است که سیر درمانش زیر نظر جدی دامپزشکان متخصص و دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد در جریان است.

ابهام در پرونده پزشکی این پلنگ جوان در باغ وحش مشهد، شرایط، محیط نگهداری و فضای زندگی گونه‌های جانوری در این مجموعه، مشکلات و ضعف‌های تغذیه و بهداشت محیط زیست جانوران در کنار غیراستاندارد بودن فضا و ضعف جدی مدیریت و کنترل سلامت گونه‌های مختلف بخشی از مشکلات مورد تاکید اساتید صاحبنظر و متخصصان حیات وحش در سال ۱۳۹۷ بود.

«پلنگ ایرانی» هم اکنون در لیست قرمز اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت (red list) طبقه‌بندی شده و در کنار «اردک سرسفید» جزو گونه‌های در معرض خطر یا (ENDANGERED) به شمار می‌رود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است