Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، مدیر هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع (ایدرو) اظهار کرد: تا پایان سال در حوزه خودرو قرارداد جدیدی نخواهیم داشت تا بتوانیم با شش خودروساز بزرگی که قرارداد بسته‌ایم به مرحله اجرا برسیم.

منصور معظمی - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: تاکنون با شش خودروساز بزرگ دنیا به عقد قرارداد پرداخته‌ایم و لزومی ندارد که بیش از این قراردادی امضا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اکنون تاکید ما بر آن است که هر چه زودتر این قراردادها اجرایی شوند تا بتوانیم محصولات مرتبط با این قراردادها را وارد بازار کنیم.

مدیر هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع (ایدرو) در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر آخرین وضعیت مذاکرات ایران و روسیه درباره ساخت هلی‌کوپتر توضیح داد: در این زمینه علاوه بر روس‌ها با کشورهای دیگر نیز در حال مذاکره و تدوین اساسنامه‌های مربوطه هستیم.

معظمی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای گسترش صنایع در سال جاری عنوان کرد: برای دریافت این رقم، بنگاه‌هایی که در بخش فناوری اشتغال داشته یا اشتغال بیشتری ایجاد کرده‌اند و سودآوری بیشتری دارند، در اولویت قرار می‌گیرند. بر همین اساس منابع مالی بیشتری به این بخش‌ها اختصاص یافته و بهره کمتری از آنها دریافت می‌شود.

وی همچنین عنوان کرد: سال گذشته در بخش صنعت، به طور کلی ۱۷ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شد اما امسال فقط برای بازسازی و نوسازی صنایع ۱۰ هزار میلیارد تومان تخصیص داده شده است، چرا که رشد صنعتی ما می‌تواند به مراتب بیش از حد فعلی باشد.

مدیر هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع (ایدرو) یکی از دلایلی را که مانع از رشد صنعتی ایران شده، صنایع قدیمی دانست و گفت: متاسفانه از نظر تکنولوژی صنایع ما عقب مانده هستند و بر همین اساس یکی از شرایطی که تسهیلات در اختیار بنگاه‌ها قرار می‌گیرد به بخش فناوری مربوط می‌شود.

معظمی در پایان در پاسخ به این سوال که در شش ماه اول سال جاری چه میزان از ۱۰ هزار میلیارد تومان یاد شده در اختیار صنایع قرار گرفته است؟ اظهار کرد: این موضوع را به خاطر ندارم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۴۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی در گزارشی نوشت: صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن انتظار دارد سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) در سال ۲۰۲۹ به ۱.۹۸ درصد کاهش یابد، در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته این رقم را معادل ۲.۲ درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی‌های صندوق نشان می‌دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال ۲۰۲۹ بالای ۴ درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی عمومی ۱۱۵ درصد بیشتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) شود. کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ فرانسه، تضاد بالقوه با قوانین مالی اتحادیه اروپا را گوشزد و تأکید کرد که چشم انداز فعلی، خطر تعدیل رتبه فرانسه توسط آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس این پایگاه داده که در اوایل ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انگلیس که انتظار می‌رود سهم آن از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال ۲۰۲۹ معادل ۲.۲ درصد بر اساس PPP باشد، دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد. در همین حال، پیش بینی می‌شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم این کشور در پنج سال آینده به ۲.۰۹ ٪ خواهد رسید.

پیش بینی می‌شود که در راس ۵ کشور برتر در اقتصاد جهانی، چین خواهند بود که تا سال ۲۰۲۹ معادل ۱۹.۴۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهد داد، همچنین ایالات متحده (۱۴.۷۲ درصد)، هند (۹.۲۳ درصد)، ژاپن (۳.۲۱ درصد) و اندونزی (۲.۷۹ درصد) در رتبه‌های بعدی خواهند بود. شایان ذکر است که آلمان (۲.۷۷%)، روسیه (۲.۷۱%) و برزیل (۲.۱۹%) نیز در لیست ده کشور برتر از لحاظ اقتصادی قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است
  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • استقلالی‌ها چشم انتظار نخستین واریزی مالک جدید
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری