Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع (ایدرو) اظهار کرد: تا پایان سال در حوزه خودرو قرارداد جدیدی نخواهیم داشت تا بتوانیم با شش خودروساز بزرگی که قرارداد بسته‌ایم به مرحله اجرا برسیم.

منصور معظمی - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت - در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تاکنون با شش خودروساز بزرگ دنیا به عقد قرارداد پرداخته‌ایم و لزومی ندارد که بیش از این قراردادی امضا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اکنون تاکید ما بر آن است که هر چه زودتر این قراردادها اجرایی شوند تا بتوانیم محصولات مرتبط با این قراردادها را وارد بازار کنیم.

مدیر هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع (ایدرو) در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر آخرین وضعیت مذاکرات ایران و روسیه درباره ساخت هلی‌کوپتر توضیح داد: در این زمینه علاوه بر روس‌ها با کشورهای دیگر نیز در حال مذاکره و تدوین اساسنامه‌های مربوطه هستیم.

معظمی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای گسترش صنایع در سال جاری عنوان کرد: برای دریافت این رقم، بنگاه‌هایی که در بخش فناوری اشتغال داشته یا اشتغال بیشتری ایجاد کرده‌اند و سودآوری بیشتری دارند، در اولویت قرار می‌گیرند. بر همین اساس منابع مالی بیشتری به این بخش‌ها اختصاص یافته و بهره کمتری از آنها دریافت می‌شود.

وی همچنین عنوان کرد: سال گذشته در بخش صنعت، به طور کلی ۱۷ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شد اما امسال فقط برای بازسازی و نوسازی صنایع ۱۰ هزار میلیارد تومان تخصیص داده شده است، چرا که رشد صنعتی ما می‌تواند به مراتب بیش از حد فعلی باشد.

مدیر هیات عامل سازمان گسترش  و نوسازی صنایع (ایدرو) یکی از دلایلی را که مانع از رشد صنعتی ایران شده، صنایع قدیمی دانست و گفت: متاسفانه از نظر تکنولوژی صنایع ما عقب مانده هستند و بر همین اساس یکی از شرایطی که تسهیلات در اختیار بنگاه‌ها قرار می‌گیرد به بخش فناوری مربوط می‌شود.

معظمی در پایان در پاسخ به این سوال که در شش ماه اول سال جاری چه میزان از ۱۰ هزار میلیارد تومان یاد شده در اختیار صنایع قرار گرفته است؟ اظهار کرد: این موضوع را به خاطر ندارم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۳۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها

روزنامه اعتماد-پس از مدت‌ها انتظار سرانجام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال از بدنه وزارت ورزش خارج شدند و سهام‌شان به دو ارگان مجزا رسید. حالا چند بانک دولتی عمده سهام سرخ‌ها را در‌اختیار دارند و آبی‌ها هم به پتروشیمی واگذار شدند؛ اتفاقی که با‌توجه به مصاحبه‌های رنگارنگ و هوادارپسند مدیران ارشد سرخابی‌ها جذاب و لذتبخش به نظر می‌آید، اما برای فوتبال و بحث فیرپلی مالی که سران ای‌اف‌سی نظارت جدی به آن دارند یک وضعیت مبهم و پیچیده را ایجاد کرده است. برای کشیدن ترمز ریخت و پاش تیم‌ها رییس فدراسیون هم بیکار ننشسته و بازهم حرف از گذاشتن سقف قرارداد زده است که البته اجرایی کردن این قانون هم خودش جای حرف و حدیث داشته و دارد.


در شرایطی که مدیران سهامدار سرخابی‌ها با ذوق‌زدگی از بستن تیمی در سطح قهرمانی در آسیا می‌کنند حتما تیم‌های صنعتی هم بیکار نخواهند نشست و به منوال قبلی پول‌های کلان به فوتبال ورشکسته ما تزریق می‌شود و ثمره آن خوشحالی بابت سود پر و پیمان چندین بازیکن و مربی معمولی و البته دلال‌های دندان تیز کرده خواهد بود.

 
سپاهان، گل‌گهر، مس، فولاد و دیگر تیم‌های صنعتی و در سمت دیگر پرسپولیس که بانکدار است و استقلال که نفتی شده برای جذب بازیکنان سر و دست می‌شکنند و احتمالا همین مساله باعث افزایش فزاینده قرارداد‌های بازیکنان خواهد بود. بازیکنانی که امروز دیگر می‌دانند پشت پیشنهاد‌های رسیده بانک و پتروشیمی حضور دارند. مگر در این لیگ برتر چند ستاره داریم؟ آیا ستاره‌های خارجی که در دیگر تیم‌های باشگاهی آسیا قرارداد دلاری دارند حاضر هستند با رقمی معقول در شرایط فعلی به کشورمان سفر کنند تا پیراهن تیم‌های لیگ برتری ما را برتن کنند؟ این مدیرانی که هر روز روی یک برنامه تلویزیونی از بستن تیمی در حد قهرمانی در آسیا می‌گویند، چطور می‌توانند بازیکنان خارجی بزرگ را به کشورمان بیاورند و آنها را برای ارتباط با خانواده‌های‌شان به استفاده از فیلترشکن مجاب کنند؟ از بحث سخت‌افزار و مسائل و محدودیت‌های این قبیل که بگذریم در بحران ارزی کشور آیا راه آسانی برای جذب ستارگان خارجی وجود دارد؟ جواب این سوال‌ها که مشخص است، اما نتیجه کار همان می‌شود که در ابتدای مطلب نوشتیم.


مانور دادن روی این مسائل حاصلی ندارد جز اینکه سطح انتظارات هواداران را بالا خواهد برد و به همان میزان میلیارد‌ها تومان اضافه هزینه بازیکنان وطنی می‌شود. بازیکنان یا مربیانی که اکثر آنها در نگاهی خوشبینانه ارزش قراردادشان به دو میلیارد هم نمی‌رسد، اما با تبلیغات و زد و بند دلال‌ها، قرارداد‌های چند ده میلیاردی و حتی بیشتر می‌بندند آن‌هم در فوتبالی که در آن راه‌های درآمدزایی قفل است و تراز مالی تقریبا تمامی باشگاه‌های‌مان در واقعیت منفی است.


با این روند و باتوجه به قوانین فیرپلی مالی شرایط فعلی می‌تواند زنگ خطری برای فوتبال ما باشد.

دیگر خبرها

  • قرارداد رهن و اجاره برای افغانستانی‌ها در این استان سفت و سخت می‌شود
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • اختصاص ۱۱۵۰هکتار از مزارع قزوین به کشت چغندرقند
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • ممنوعیت عقد قرارداد مسکن با اتباع غیر مجاز
  • مورایس یک فصل دیگر قرارداد دارد/از شایعه تا واقعیت مذاکره با نویدکیا برای بازگشت به سپاهان
  • جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران