Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسکو - ایرنا - سیدکاظم سجادی سفیر ایران در ایروان با وارتان هاروتونیان رئیس کمیته درآمدهای دولتی ارمنستان دیدار و در خصوص همکاریهای دو کشور در زمینه های اقتصادی، بازرگانی، گمرگی و مالیاتی و رفع مشکلات در این عرصه ها گفت وگو کردند.

به گزارش روز جمعه ایرنا، سفیر ایران و رئیس کمیته درآمدهای دولتی ارمنستان در این دیدار همچنین در خصوص تشکیل گروه کاری مشترک برای رفع موانع تجارت بین دو کشور، روان سازی مسائل گمرگی، همکاریهای دو کشور در مناطق آزاد و تجاری مغری و ارس و زمینه سازی بین گمرگ های ایران و ارمنستان گفت وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رفع موانع و مشکلات مرزی، ضرورت اطلاع رسانی قوانین اقتصادی و تجاری ارمنستان برای تجار و سرمایه گذاران ایرانی از موضوعات دیگر مورد مذاکره در این دیدار بود.
سفارت ایران در ارمنستان اعلام کرد: هاروتونیان در این ملاقات ضمن استقبال از پیشنهادهای طرف ایرانی، خواستار همکاری نزدیک سفرای دو کشور جهت برطرف کردن مشکلات تجار، بازرگانان و سرمایه گذاران ایرانی و ارمنی شده و نقش سفرای دو کشور را در توسعه و افزایش همکاریهای دو کشور بویژه درعرصه های اقتصادی تاثیرگذار دانست.
در این دیدار آرتاشس تومانیان سفیر ارمنستان در تهران نیز حضور داشت.
همکاری های ایران و ارمنستان در عرصه های مالی و بازرگانی روز دوشنبه در دیدار سید کامل تقوی نژاد معاون وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس سازمان مالیاتی ایران با وارتان هاروتونیان رئیس کمیته درآمدهای دولتی ارمنستان مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
در این دیدار که سید کاظم سجادی سفیر ایران در ارمنستان نیز حضور داشت، هاروتونیان از سوابق و پیشینه همکاریهای دو کشور در حوزه های اقتصادی و بازرگانی و حسن روابط دوجانبه در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تمجید کرد و خوستار افزایش و توسعه همکاریهای گمرگی و مالیاتی بین ایران و ارمنستان شد.
تقوی نژاد معاون وزیر اقتصاد و دارایی نیز با اشاره به برگزاری چهاردهمین کمیسیون مشترک همکاریهای دو کشور در تهران، خواستار حضور حداکثری مقام های اقتصادی و گمرکی ارمنی در این مذاکرات شد.
وی همچنین بر ضرورت اطلاع رسانی و ارائه تسهیلات مالیاتی برای تجار و سرمایه گذاران ایرانی به منظور حضور در فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری این کشور تاکید کرد.
در این ملاقات طرفین با اشاره به سفر اخیر کارن کاراپتیان نخست وزیر ارمنستان به ایران بر اهمیت تشکیل شرکت مشترکی برای فراهم کردن تجارت آسان بین فعالان اقتصادی دو کشور تاکید کردند.
معاون وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس سازمان مالیاتی ایران روز سه شنبه نیز برای بررسی مشکلات تجار و فعالان اقتصادی ایرانی مقیم این کشور، با آنان دیدار و گفت وگو کرد.
در ابتدای این دیدار سیدکاظم سجادی سفیر ایران در ارمنستان موقعیت جغرافیایی ارمنستان را فرصت مناسبی برای تجار ایرانی دانست که کالاهای تولیدی خود را از طریق این کشور به بازارهای روسیه و حوزه اورآسیا ارسال کنند.
در ادامه این دیدار یوسف زاده رئیس انجمن اجتماعی تجار و دیگر فعالان اقتصادی مشکلات تجاری در ارمنستان و درخواست های خود از دولت این کشور ازجمله برای کاهش میزان 10 درصدی مالیات از سود خالص و اعطای ویزای پنج ساله به تجار را مطرح کردند.
آنان همچنین به عدم بسته بندی مناسب کالاهای ایرانی، سطح پایین رقابت پذیری کالاهای ایرانی از لحاظ کیفیت وکمیت در مقایسه با کالاهای دیگر کشورها به عنوان بخشی از مشکلات خود اشاره کردند.
تقوی نژاد نیز در این دیدار ضمن ارائه توضیحاتی به سوالات مطرح شده، از فعالان اقتصادی ایرانی خواست تا نسبت به ارسال مدارک و مستندات خود برای ارائه به مقام های ایرانی و ارمنی اقدام کنند تا در اسرع وقت این مشکلات حل شود.
ارمنستان با حدود 30 هزار کیلومتر مربع مساحت و سه میلیون نفر جمعیت در منطقه قفقاز پس از فروپاشی شوروی در سال 1991 ( 1370 ) استقلال یافت.
این کشور با موقعیت راهبردی ویژه، از غرب با ترکیه، از شمال با گرجستان، از شرق با جمهوری آذربایجان (جمهوری خودخوانده قره‌باغ) و در جنوب با ایران و جمهوری خودمختار نخجوان (جزئی از جمهوری آذربایجان) هم مرز است.
اروپام*391
ناشر: فریبا مدنی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۵۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است

استاندار مرکزی، دانش بنیان کردن تولید را کلید حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری استان مرکزی اظهار کرد: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است.

وی افزود: تولید دانش بنیان یکی از راه‌هایی است که تولید را بدون افزایش نهاده‌های تولید یا هزینه‌های تولید، افزایش می‌دهد و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود و کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در دانش بنیان کردن تولید است.

استاندار مرکزی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و تاکید بر تحقق اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند «علاج مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است» و دو رکن و پایه را برای تحقق آن در نظر گرفتند یکی اقتصاد مردمی و دیگری اقتصاد دانش‌بنیان است.

مخلص‌الائمه افزود: این دو رکن کلید اصلی رفع مشکلات کشور در عرصه‌های مختلف بوده و طبیعی است که گروهی باید پرچم را به دست گیرند و به قله برسانند.

وی، دانش بنیان کردن تولید را کلید حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود.

استاندار مرکزی ادامه داد: امروز تحولات منطقه و دست برتر در مسائل مختلف در دست جبهه مقاومت و ایران اسلامی است.

مخلص‌الائمه افزود: امروز نظم نوین جهانی و هندسه جهانی قدرت که رهبر معظم انقلاب سال ۱۳۹۱ بیان کردند در حال وقوع است.

وی ادامه داد: بیداری اسلامی، شکست آمریکا برای تسلط بر خاورمیانه، آینده مبهم اتحادیه اروپا و افول وجهه آمریکا از جمله مسائلی است که مقام معظم رهبری در هندسه قدرت پیش بینی کرده بودند.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: اینکه منتظر فرمان رهبری بمانیم و هر چه را ایشان فرمودند اجرا کنیم می‌شود ولایتمداری و فرمان‌برداری، بصیرت این است که نسبت به رهنمودها و دستورات رهبر معظم انقلاب و شرایط و مشکلات موجود در کشور تصمیم مهم، درست و کارساز را بگیریم و امور را پیش ببریم.

مخلص‌الائمه اظهار کرد: بسیج معجزه معمار کبیر انقلاب و از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است، این نهاد در همه عرصه‌ها پیش‌رو بوده و همواره پرچم توسعه کشور را در دست داشته است.

وی اضافه کرد: بسیجیان در حوزه علم و فناوری نیز می‌توانند مشکلات را برطرف و گره‌گشای مشکلات باشند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه اقتصاد نفتی پاشنه اقتصاد کشور است تصریح کرد: باید برای پیشرفت علم و فناوری در استان و کشور کمترین زمان را سپری کنیم تا به قله‌ای که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود فرمودند، نائل شویم.

کد خبر 751817

دیگر خبرها

  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی