Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای اجرای نظام جدید آموزش و پرورش کشور( نظام 6 :3 : 3 )، آموزش رشته های مهارتی کاردانش کشاورزی نیز از 2 سال به 3 سال آموزش تغییر یافت، برای رسیدن به این هدف مقرر گردید که استانداردهای آموزشی رشته های فوق نیز مورد بازنگری قرار گیرد.

 به گزارش اقتصاد آنلاین، با توجه به جایگاه بالای صنعت پرورش طیور در کشور از لحاظ تامین منابع پروتئنی ارزان ، حجم بالای گردش سرمایه و همچنین تعداد زیاد افراد شاغل در این بخش، اهمیت آموزش های مهارتی در این صنعت بیش از پیش احساس می شود بطوری که شاخص های تولید در این صنعت هنوز با استانداردهای کشورهای مدرن فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اینرو  افزایش سطح آگاهی و مهارت پرورش دهندگان و تامین نیروی کار مهار برای آینده این صنعت از ضروریات کشور عزیزمان ایران می باشد.

در این راستا موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی و دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش با همکاری و هم فکری متخصصان و نحبگان این صنعت بازنگری رشته های مرغداری صنعتی کاردانش را در دستور کار خود قرار دادند.

 با توجه به پیشرفت های اخیر صنعت بوقلمون در کشور و افق های روشن این صنعت در تامین یکی از سالم ترین منابع پروتئینی سبد خانوار هر ایرانی ،استاندارد آموزشی پرورش بوقلمون گوشتی توسط حسین پاشا زانوسی رئیس گروه برنامه ریزی درسی موسسه و کامبیز جعفری کارشناس مهندسی فناوری پرورش طیور صنعتی و نماینده تعاونی صنعت بوقلمون ایران با همکاری مهندس مسعود موسوی رئیس گروه امور طیور بومی و سایر ماکیان وزرات جهادکشاوری مورد تدوین قرار گرفت.

این استاندارد آموزشی که بر اساس تجزیه و تحلیل شغل پرورش بوقلمون گوشتی صنعتی تهیه و تنظیم شده است در کارگروه تخصصی کاردانش علوم دامی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهادکشاورزی با حضور اعضای این کمیته دکتر حسین منافی راثی(عضو هیات علمی و مدیر گروه علوم دامی)، دکتر سلمان افشار (کارشناس مسئول گروه علوم دامی)، دکتر حسین پاشا زانوسی (رئیس گروه برنامه ریزی درسی و استاندارد مشاغل)، مهندس مجید افشار(عضو هیات علمی مرکز تخقیقات وزارت جهادکشاورزی)، دکتر حامد اسدی (عضو نظام مهندسی کشاورزی استان تهران)، مهندس جهان شاه ایرانپور( نماینده دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش) به تصویب رسید.

استاندارد آموزشی پرورش بوقلمون گوشتی برای کسب شایستگی های مختلف از جمله آماده سازی سالن پرورش، رسیدگی به امور پرورشی بوقلمون گوشتی ، تهیه خوراک و خوراک دهی، رسیدگی  به امور بهداشتی در دوران پرورش ، بارگیری و حمل به کشتارگاه برای دانش آموزان مقطع دوم متوسطه به میزان 180 ساعت بصورت عملی و نظری تنظیم شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۵۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم

ایسنا/مازندران مدیر مرکز حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود .

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند .

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود . 

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم  صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز  شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با  نهادهایی مانند آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • وزیر آموزش و پرورش وارد خوزستان شد
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • نتایج کنکور تربیت معلم آخر اردیبهشت اعلام می‌شود/جدول دروس تغییر می‌کند
  • کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است