Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود بیات در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان بیان کرد: دوره آموزشی توانمندسازی شورای واحدهای پیشگام پسر حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهید «روزرخ» به مدت سه روز به صورت صبح تا عصر در مکان اردوگاه فرهنگی- تربیتی باقریه برگزار شد.

وی گفت: هدف از این دوره، آموزش و توانمندسازی اعضای شورای واحدهای مقاومت پیشگام است که سهمیه 50 نفری بوده که تعداد 60 نفر از دانش آموزان عضو شورای پیشگام در این مدت سه روزه شرکت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهید «روزرخ» تویسرکان افزود: در این دوره کلاس‌های متنوع اخلاقی، تربیتی و بصیرتی با این دانش آموزان و با حضور اساتید مجرب شهرستانی برگزار شد.

وی گفت: دانش‌آموزان حاضر در این دوره با همکاری و هماهنگی اداره آموزش و پرورش شهرستان تویسرکان و قلقلرود و همچنین اداره اوقاف و امور خیریه از بقاع متبرکه سطح شهرستان زیارت کردند که این برنامه با سخنرانی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه شهرستان حول مسائل تربیتی برگزار شد.  

بیات بیان کرد: در طول دوره از کلاس‌ها و کارگاه‌های تبادل تجربه فرماندهان و شورای واحدها، اهمیت فضای مجازی، اهمیت قرائت و حفظ قرآن، فراگیری اصول مدیریتی اعضای اجرایی بسیج که همان مدیریت جهادی است و اهمیت نظام شجره طیبه صالحین در رویکرد جدید بسیج از کلاس‌هایی هستند که در این دوره با حضور اساتید و سخنرانان در طول دوره بهره‌مند خواهند شد.

وی در بیان برنامه‌های جانبی این دوره بیان کرد: برنامه صبحگاه دانش آموزی، مسابقات ورزشی طناب کشی و دارت، و در پایان آزمون از دانش آموزان به عمل خواهد آمد و در نهایت این دوره به شرکت در نماز عبادی و سیاسی جمعه ختم شد.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهید «روزرخ» تویسرکان خاطرنشان کرد: این دانش آموزان قرار است کمک کار فرمانده واحد مقاومت باشند و سکان اجرایی بسیج دانش آموزی هر واحد مقاومت این عزیزان باشند که هر کدام مسئولیت های خاص خود را دارند.

انتهای پیام/

                                                      

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۵۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این دوره گفت: یکی از ایام خاص و مورد احترامی که ما پشت سر گذاشتیم، روز ملی خلیج فارس بود، خلیجی که خودش و نامش بسیار برای ما مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: انگلیس‌ها در طول تاریخ برای اینکه ما قدرتمند نشویم، با از بین بردن بنادر و دریا‌ها قدرت را از ما گرفتند و ما را از دریا دور کردند.

او ادامه داد: آنها در راه تزریق فرهنگ استکباری دریا ستیزی تلاش کردند که این خود یک سیاست خبیثانه بود، تفکری که مسیر ما، دریا و پیشرفت را از هم جدا می‌کند.

امیر سیاری گفت: سرمایه انسانی این روز‌ها در دنیا اهمیت زیادی دارد، سرمایه به معنی چیزی است که نه تنها تمام نشده بلکه مدام باید به آن افزوده شود.

او ادامه داد: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی یک سازمان و یک سیستم است، نیرویی که به طور مستقیم می‌تواند یک سازمان را در عرصه رقابت رشد داده و یا زمین بزند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: مربیان و اساتید باید بدانند که چه کسانی و چه سرمایه مهمی را تربیت می‌کنند. باید بدانند که این سرمایه چه نقش مهمی دارد و در امر پیشرفت چقدر تاثیرگذار است.

او افزود: نقش ما به عنوان کسانی که مسئولین تربیت و تعلیم آموزش سرمایه‌های انسانی هستیم بسیار مهم است، جایگاه ما بسیار حساس بوده و می‌تواند در عرصه‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: امروزه دشمن تمام توانش را می‌گذارد برای استعمار، هرچه تلاش میکند، هزینه میکند و خود را به آب و آتش می‌زند برای استعمارگری است.

امیر سیاری افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما ۳ نوع استعمار داریم که اولین آن استعمار کهن است، استعمار کهن یعنی لشکرکشی و تصاحب یک منطقه و بردن منابع آن منطقه است.

او گفت: دیگر مورد استعمار نو است، استعماری که با نیروی نظامی بیگانه است، در این استعمار یک دست نشانده از استعمارگر در کشور مستعمره بر مسند قدرت مینشیند؛ که مثال بارز آن رضا خان پهلوی است.

او در پایان افزود: آخرین مورد استعمار فرانو است، استعماری که کشور‌های دیگر در آن مستعمره فرهنگ کشور استعمارگر می‌شوند. قوی‌ترین جنگی که در این نوع استعمار رخ می‌دهد جنگ نرم است.

دیگر خبرها

  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون