Web Analytics Made Easy - Statcounter

مناقشه بر سر مالکیت ساختمان‌های مجاور امام‌زاده قاسم(ع) و عدم اجرای پروژه گردشگری مذهبی این امام‌زاده واجب التعظیم بین اداره آموزش و پرورش در بحث مدارس مجاور امام‌زاده و اوقاف به عنوان متولی این مکان مقدس نزدیک به یک دهه است که ادامه دارد و مردم منتظر پایان این اختلاف هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از بلاغ، گردشگری مذهبی یکی از رایج‌ترین اشکال گردشگری در سراسر جهان است، که سابقه آن به قرون و اعصار گذشته مرتبط می‌گردد و بطور کلی شامل سفرها و بازدیدهایی می‌شود که اصلی‌ترین هدف از آنها تجربه‌ای مذهبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جاذبه‌های مذهبی، زیارتگاه‌ها و اماکن مقدس، هر ساله تعداد زیادی از گردشگران را به سوی خود جذب می‌کنند و بسیاری از شهرها از این فرصت به نفع توسعه اقتصادی و فرهنگی منطقه خود بهره می‌گیرند.

استان مازندران به عنوان خاستگاه و پناهگاه فرزندان مولای متقیان امام علی(ع) و با نام استان علویان از حضور اما‌م‌زادگان واجب‌التعظیم فراوانی برخوردار است و می‌تواند از این موهبت به عنوان جاذبه گردشگری مذهبی در کنار جاذبه‌های گردشگری طبیعی استفاده کند.

اما یکی از جاذبه‌های گردشگری مذهبی، که به لحاظ موقعیت مکانی در شرایطی ایده‌آل قرار دارد، امام‌زاده قاسم(ع) شهرستان محمودآباد به عنوان یکی از شهرهای ساحلی و گردشگرپذیر است، که در مرکز این شهر زیبا قرار دارد امام چندسالی است مورد بی‌مهری مسؤولان دو اداره آموزش و پرورش و اوقاف و امور خیریه قرار گرفته است.

سندیت قدمت امام‌زاده از یک طرف و وجود دو مدرسه در کنار این امامزاده واجب‌التعظیم تقریبا یک دهه است مناقشه‌ای بی پایان را ایجاد کرده است، که به معضلی بزرگ برای شهروندان به ویژه مردم متدین تبدیل شده است.

امام‌زاده‌ای، که در ایام مناسبت‌های مذهبی همچون تاسوعا و عاشورای حسینی میعادگاه حضور دسته‌های عزاداری است و مردم عرض ارادت خود را به ساحت مقدس اهل بیت(ع) به واسطه این امام‌زاده شریف نشان می‌دهند و باید این فرصت ارزنده فرهنگی و مذهبی را قدر دانست.

موضوع تخلیه مدارس مجاور امام‌زاده قاسم(ع) از حدود یک دهه پیش به طور جدی از سوی اوقاف مطرح گردید، اما تا امروز هیچ اقدام عملی در این زمینه انجام نشد و مردم بسیار از این موضوع گله‌مند هستند و توقع دارند مسؤولان استانی و حتی کشوری در این خصوص ورود پیدا کنند و یکبار برای همیشه، این مناقشه خسته کننده و آزاردهنده را خاتمه دهند.

وجود دو مدرسه در مجاورت امام‌زاده قاسم(ع) محمودآباد این ادعا را برای آموزش و پرورش ایجاد کرد که تبعات اجتماعی تعطیلی این مدارس چه می‌شود در حالی که مدارس ذکر شده در واقع مستاجرهای صلواتی این مکان مقدس در همه این سال‌ها بودند و حالا که صاحب خانه به دنبال خانه تکانی اساسی و اجرای طرحی مناسب برای جذب گردشگر مذهبی است تا این امام‌زاده را به قطب گردشگری مذهبی شهرهای ساحلی مازندران تبدیل کند، مسؤولان آموزش و پرورش باید مشکل مدارس خود را از طریق سازمان خود مرتفع کنند و در این مسئله همچون طلبکار رفتار نکنند.

البته لازم به ذکر است که در طی این سال‌ها بارها خیرینی پیدا شدند تا دو مدرسه جدید احداث کنند تا آموزش و پرورش به این مناقشه بیهوده پایان دهد اما به نظر می‌رسد اراده‌ای در بین مسؤولان آموزش و پرورش نیست و همچنان علاقه‌مند به ادامه پیدا کردن روند اختلافات بین خود و اوقاف هستد.

خوب به یاد داریم و اسناد رسانه‌ای آن وجود دارد که از تقریبا یک دهه پیش تا به امروز که این اختلاف همچنان ادامه دارد، دو سازمان آموزش و پرورش و اوقاف و امور خیریه بیش از چهار مدیر استانی و شهرستانی به خود دیده‌اند و همه آن‌ها مدعی بودند که به زودی این مشکل را مرتفع می‌کنند، اما به قول معروف "گشتم نبود نگرد نیست" و همچنان باید گفت که "این قصه سر دراز دارد".

اما اگر از ادعای تقریبا بی‌اساس آموزش و پرورش بگذریم، سوال اینجا است که چرا اوقاف آن چنان که باید به این موضوع، که دغدغه جدی مردم شهرستان محمودآباد است، ورود نمی‌کند و چه مسائلی است که مسؤولان آن را مطرح نمی‌کنند چرا که شهروندان محمودآباد معتقدند که با توجه به اسناد بااصالتی که وجود دارد بخش اعظمی از زمین‌های اطراف امام‌زاده قاسم(ع) به این مکان مقدس و بارگاه ملکوتی تعلق دارد و با پیگیری حقوقی و قانونی می‌توانستند خیلی زودتر از این‌ها تکلیف خود با آموزش و پرورش را روشن کنند اما این سوال همچنان بی‌پاسخ است که امیدواریم مسؤولان شهرستانی و استانی پس از خواندن این گزارش، جوابی قانع کننده برای مردم و رسانه‌ها داشته باشند.

حال مردم محمودآباد به عنوان مطالبه جدی خود از اداره اوقاف و آموزش و پرورش می‌خواهند که بر سر یک میز نشسته و برای همیشه این مشکل را رفع کنند تا به زودی شاهد اجرای پروژه بزرگ گردشگری مذهبی امام‌زاده قاسم(ع) محمودآباد باشیم، که البته در این مسیر ورود جدی امام جمعه شهرستان به عنوان عالی‌ترین مقام فرهنگی شهرستان و همچنین فرماندار به عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی شهرستان برای پایان مناقشه ضروری و اثرگذار است که امیدواریم در گزارش و یادداشت بعدی در خصوص پایان این اختلاف فرسایشی و آغاز بکار پروژه گردشگری امام‌زاده قاسم(ع)، نگین درخشان امام‌زادگان شهرهای ساحلی شمال کشور باشیم.     انتهای پیام/  

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۶۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی

امام جمعه قم با اشاره به جایگاه مهم شوراها گفت: شوراها باید مسئولیت‌پذیری بیشتری داشته و به محلی برای سوء استفاده از قدرت تبدیل نشوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری ظهر امروز _ جمعه هفتم اردیبهشت _ در خطبه‌های نماز جمعه قم با اشاره به اهمیت جایگاه شوراها در قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: ۲۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی اصل مهم شوراها در قانون اساسی به مرحله اجرا درآمد و تا امروز هم نقش‌آفرین است.

وی افزود: مسئولیت‌پذیری از مهم‌ترین لوازم عضویت در شوراهای شهر و روستا بوده و انتظار خدمت گسترده از این شوراها برای مردم فراوان است.

امام جمعه قم گفت: شوراها باید از افراد دلسوز و متخصص انتخاب شوند چرا که دلسوزی برای مردم یکی از اصول مهم موفقیت شوراها است.

آیت‌الله حسینی بوشهری با اشاره به اینکه گاهی دیده می‌شود اعضای شوراها دچار تخلفات و جرم‌هایی می‌شوند، اظهار کرد: الزام به قوانین و سو استفاده نکردن از قدرت از مهم‌ترین اصولی است که شوراها باید به آن پایبند باشند.

وی با تاکید بر اینکه شوراها باید توانمندی بسیار خوبی داشته باشند، گفت: افراد ناتوان صحنه شوراها را برای افراد توانمند باز کنند تا این شوراها با همکاری دولت بتوانند به مردم بهتر خدمت کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فرارسیدن روز معلم تاکید کرد: هر ساعتی که برای تعلیم و تربیت نسل جوان صرف شود، عبادت است.

آیت‌الله حسینی بوشهری با تاکید بر اجرای سند تحول آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش ما از نظر بودجه باید تأمین بوده و نیروهای متوکل، صبور و متدین در آن به مردم خدمت کنند.

وی جایگاه کارگران در دین اسلام را جایگاهی بسیار رفیع دانست و از مسئولان خواست در شرایط جنگ اقتصادی حمایت بیشتری از قشر کارگر و تولید داشته باشند.

امام جمعه قم با اشاره به دستاوردهای عملیات وعده صادق افزود: نیروهای مسلح ما دل مردم را شاد کرده و ثابت کردند که با توکل به خداوند متعال می‌توان بر تمام قدرت‌های مادی چیره شد؛ همانطور که موشک‌های کشورمان از مرز پدافندهای هوایی کشورهای قدرتمند جهان عبور کرد و باید توجه داشت این عملیات موجب از دست رفتن حیثیت رژیم صهیونیستی دانست که جبران آن ممکن نیست.

وی با اشاره به اینکه مؤمنان تا پای جان برای حراست از حجاب ایستاده‌اند گفت: حجاب یک واجب شرعی است و نباید از آن کوتاه آمد؛ در مسئله حجاب نگاه‌های متفاوت فقهی نباید موجب سو استفاده دشمن شود و در این راستا طرح نور باید استمرار یافته و تمام اقشار مؤمن به آن کمک کنند.

کد خبر 748104

دیگر خبرها

  • لزوم توجه مسئولان به معیشت کارگران
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی
  • لزوم حمایت از جامعه کارگری برای تحقق شعار سال
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • تن «سنگلج» می‌لرزد!
  • تن «سنگلج» می‌لرزد! + تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر
  • تن «سنگلج» می‌لرزد!+ تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر
  • الیمالات نور نابود شد؛ با عوامل اصلی برخورد کنید
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟