Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز،سید اسکندر صیدایی شامگاه پنج شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان با اشاره به آخرین وضعیت اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی استان همدان اظهار داشت: ۸۳ قلم شاخص برای توزیع بودجه هزینه ای استان تعیین و بر اساس ارقام ۱۳۶ میلیارد تومان حقوق و مزایا، ۹۳ میلیارد تومان سایر و در مجموع ۲۲۹ میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای برای استان همدان در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تخصیص مربوطه در پایان هرماه انجام می شود و بر اساس بررسی های انجام شده حقوق و مزایا ۲۴ درصد و اعتبارات سایر ۶ درصد رشد دارد.

صیدایی با بیان اینکه ۴۹.۸ درصد از اعتبارات هزینه ای و حقوق و مزایا در شش ماه ابتدایی سال به استان ابلاغ شده است، یادآور شد: ۴۶.۵ درصد نیز اعتبارات سایر است که در مجموع به ۴۲ درصد می رسد.

وی افزود: حقوق تمام کارمندان پیمانی، قراردادی و رسمی در شش ماه ابتدایی سال پرداخت شده است و برای افرادی که از محل اعتبارات عمرانی حقوق می گیرند، مدیریتی صورت گرفت و با وجود محدودیت نقدینگی، حقوق افراد تا پایان مهرماه پرداخت شد و تا پایان اسفندماه نیز باید وضعیت به این شکل باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان با بیان اینکه نیمی از اعتبارات بخش سایر به استان ابلاغ شده است، یادآور شد: در مهرماه سایر اعتبارات هزینه ای دو مرحله ای است و ۲.۵ میلیارد تومان از اعتبارات این بخش به حقوق نیروهای قراردادی اختصاص می یابد.

وی همچنین عنوان کرد: هیچ نیروی قراردادی در دستگاهی وجود ندارد که حقوق وی در اعتبارات هزینه ای دیده نشود.

صیدایی با بیان اینکه هفت میلیارد تومان در بخش سایر و ۱۱ میلیارد تومان در بخش اعتبارات هزینه ای حقوق پرداخت می‌شود، عنوان کرد: مدیران از اعتبارات سایر، حقوق نیروها را در اولویت اول قرار دهند.

وی با بیان اینکه درآمد اختصاصی آموزش و پرورش، بهزیستی و سازمان برنامه و بودجه استان ۱۹.۷ میلیارد تومان است، گفت: اعتبارات تملک دارایی ۵۰۶ میلیارد تومان است که ۲۰۳ میلیارد تومان اعتبار به سرمایه انسانی اختصاص دارد و ۱۴.۵ میلیارد تومان از آن نقدی است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان عنوان کرد: ۵۷ درصد اعتبارات نقدی، اسناد یک ساله و دو ساله به استان ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه اعتبارات سه درصد نفت و گاز ۶۶ میلیارد تومان بوده است، اظهار داشت: ۴.۷ میلیارد تومان از این اعتبارات نقدی و ۲.۲۶ میلیارد تومان نیز اسناد یک ساله است و نزدیک به ۵۰ درصد از آن ابلاغ شده است.

صیدایی با اشاره به اینکه ۱۵.۱ میلیارد تومان اعتبارات شامل ۳.۱ میلیارد تومان نقدی تحت عنوان اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده استان اختصاص یافته است، یادآور شد: پروژه‌های ورزشی و طرح های شهرستان ها از این اعتبارات برخوردار هستند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان با بیان اینکه در یک ماه اخیر اعتبارات شاخص های توسعه اقتصادی نهایی شده است، گفت: این اعتبارات فرآیند شورای برنامه ریزی را طی خواهد کرد و به مواردی مربوط می شود که در توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی استان اثرگذار باشد.

صیدایی افزود: تا سقف ۵۰ درصد از اعتبارات برای توسعه زیرساخت ها در راستای سیاست های فرماندهی اقتصاد مقاومتی هزینه خواهد شد به طوریکه ۷۷ میلیارد تومان در شاخص های توسعه اقتصادی اعتبار تعیین شده که ۵۰ درصد از آن باید صرف اعتبارات فنی شود.

وی با بیان اینکه در استان همدان اعتبارات بین بخش های کشاورزی، صنعت و معدن، گردشگری و صندوق حمایت از محصولات کشاورزی تقسیم شده است، گفت: چهار میلیارد تومان برای صندوق حمایت از محصولات کشاورزی و ۵۰۰ میلیون تومان نیز برای حمایت از منابع طبیعی اختصاص یافته است.

صیدایی تأکید کرد: ۱۰ میلیارد تومان کمک فنی اعتباری به بخش کشاورزی، ۱۶.۴ میلیارد تومان به بخش صنعت و معدن و هشت میلیارد تومان نیز به بخش گردشگری تخصیص یافته است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان با اشاره به اینکه اعتبارات ارتقاء شاخص های توسعه اقتصادی باید به دبیرخانه کشوری ارسال شود، اظهار داشت: این اعتبارات در پروژه های مختلف شهرستانها در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه رقم کلانی برای تصفیه خانه فاضلاب تمام شهرستانها اختصاص یافته است، گفت: سال قبل دبیرخانه اقتصاد مقاومتی برای واگذاری به بخش خصوصی ۶۶ پروژه را برای استان مشخص کرده بود که استان توانست ۲۳۵ پروژه را واگذار کند و در سال جاری نیز ۷۷ پروژه تعیین شده بود اما ۱۲۰ پروژه واگذار شد که مجموع سال قبل و امسال به ۳۵۵ طرح می رسد.

صیدایی همچنین تصریح کرد: ۲۶۵ پروژه از سوی دستگاه ها برای واگذاری به بخش خصوصی شناسایی شده که ۱۳۹ پروژه در حال واگذاری و ۱۲۰ پروژه واگذار شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان با بیان اینکه جایگاه استان در این زمینه مطلوب است اما ظرفیت بالایی دارد، یادآور شد: در الزام برنامه بودجه سال جاری در خصوص توسعه اشتغال روستایی ردیفی پیش بینی شده که در این راستا پنج هزار روستا باید در طول برنامه ششم توسعه ساماندهی شوند.

وی ادامه داد: در مجموع ۹۲۹ روستای بالای ۲۰ خانوار مورد بررسی قرار گرفته و هر سال توسعه ۱۱۸ روستا پیش بینی شده که تا پایان برنامه ششم به ۵۸۹ روستا می رسد.

صیدایی تأکید کرد: ۱۶ روستا در اسدآباد، ۱۶ روستا در بهار، ۲۰ روستا در تویسرکان، ۱۳ روستا در رزن، ۱۴ روستا در کبودرآهنگ، ۱۷ روستا در ملایر، ۲۳ روستا در نهاوند، ۱۱ روستا در فامنین، ۱۷ روستا در همدان برای ساماندهی پیش بینی شده که به ۱۴۷ روستا می رسد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان به اعتبارات جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، کنگره مرحوم آقا نجفی همدان و بزرگداشت باباطاهر، اشاره کرد و افزود: اعتبارات مود نیاز این سه رویداد بسیار کلان است و یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده که با توجه به این موضوع وزارت خانه ها و خیران باید کمک کنند.

منبع : مهر

902

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان اجرای 355 طرح بخش خصوصی سید اسکندر صیدایی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۵۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسپولیس و استقلال رسماً به بخش خصوصی واگذار شدند

مالکیت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به صورت رسمی به بخش خصوصی واگذار شد تا مانع بزرگ برای کسب مجوز حرفه‌ای جهت حضور در رقابت‌های آسیایی برداشته شود. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مراسم واگذاری باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی امروز (چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403) با حضور کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان و احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی برگزار شد.

در این مراسم علاوه بر رضا درویش و علی خطیر مدیران دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، مسئولان فدراسیون فوتبال حضور داشتند.

به گزارش تسنیم، بر این اساس 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر(30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (5 درصد)، رفاه (5 درصد) و اقتصاد نوین (5 درصد) انتقال پیدا کرد.

10 درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است 5 درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی واگذار شود.

مالکیت مشترک سرخابی‌ها که در اختیار وزارت ورزش بود مشکل اصلی دو باشگاه برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا به شمار می‌رفت.

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • سلطانی: پرسپولیس را به ظاهر واگذار کردند/ از ۱۰۰ میلیارد بدهی به پیشکسوتان می‌دهند!
  • استاندار لرستان: وضعیت اعتبارات مصوباتی که به اتمام نرسیده‌اند، پیگیری می‌شوند
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • سهم هواداران پرسپولیس از تیم مشخص شد
  • سهم پنج درصدی پیشکسوتان از استقلال و پرسپولیس
  • سرخآبی‌ها خصوصی شدند
  • پرسپولیس و استقلال رسماً به بخش خصوصی واگذار شدند
  • سرخآبی‌ها رسماً واگذار شدند
  • اجرای طرح‌های محله محور در روستا‌های استان همدان