Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: دیجی کالا، بزرگ‌ترین خرده‌فروشی آنلاین ایران در نشستی خبری از مرکز جدید پردازش سفارش‌های خود رونمایی کرد.

دیجی کالا که سال‌ها است لقب بزرگ‌ترین خرده فروشی آنلاین کشور را در اختیار دارد، امروز اولین نشست خبری خود را برگزار کرد و در آن ضمن ارائه‌ی تاریخچه‌ی این شرکت، شروع به‌کار بزرگ‌ترین مرکز پردازش سفارش در خاورمیانه را اطلاع‌رسانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
برادران محمدی که مؤسس و مدیرعامل دیجی‌کالا هستند، در سال ۱۳۸۵ فعالیت دیجی‌کالا را با سرمایه‌ی صفر شروع کردند و موفق شدند این فروشگاه اینترنتی را به بزرگ‌ترین و ارزشمندترین کسب‌وکار اینترنتی ایران تبدیل کنند. در ابتدای کار دیجی‌کالا تنها ۷ کارمند داشت؛ اما در حال حاضر بیش از ۲۵۰۰ نفر در این خرده‌فروشی آنلاین مشغول به کار هستند. 
دیجی‌کالا که زمانی صرفا در زمینه‌ی فروش کالاهای دیجیتال فعالیت می‌کرد، در سال ۱۳۹۳ و پس از یک سال تحقیق و بررسی تصمیم به اضافه کردن شاخه‌ی محصولات غیر دیجیتال کرد تا به گفته‌ی برادران محمدی، یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های آن‌ها با بازخوردهای شدید کاربران رقم بخورد. اما این تصمیم استراتژیک در نهایت نه‌تنها مورد قبول کاربران قرار گرفت؛ بلکه بستر سرعت بخشیدن به کسب‌وکار دیجی‌کالا را رقم زد. 
دیجی‌کالا همچنین در راستای گسترش کسب‌وکار خود در سرویس فروش کتاب فیدیبو سرمایه‌گذاری کرد و همچنین در سال ۹۵ فروشگاه مد و فشن دیجی‌استایل را راه‌اندازی کرد. 
دیجی‌کالا پس از ۱۰ سال از آغاز فعالیت خود، موفق به راه‌اندازی بزرگ‌ترین مرکز پردازش سفارش (Fulfillment Center) در خاورمیانه شد که ظرفیت ثبت سفارش این شرکت را به ۳۰۰ هزار کالا در روز افزایش داده است. پیش از این توان ثبت سفارش روزانه‌ی دیجی‌کالا بین ۲۰ تا ۳۰ هزار کالا در روز بود.
بنا به ادعای مدیران عامل دیجی‌کالا، این خرده‌فروشی آنلاین در حال حاضر حدود ۹۰ درصد از سهم بازار Store فروش آنلاین کالاهای فیزیکی کشور را در اختیار دارد و بیش از ۱.۷ میلیون بازدیدکننده‌ی روزانه دارد. این میزان بازدید، دیجی‌کالا را حتی بالاتر از بزرگ‌ترین خرده‌فروشی آنلاین خاورمیانه یعنی Souq قرار می‌دهد. در حال حاضر از نظر حجم فروش، خرده‌فروشی سوق در رتبه‌ی اول منطقه و دیجی‌کالا در رتبه‌ی دوم قرار داد. 
فروشگاه‌های اینترنتی به کاربران امکان خرید کالاهای مورد نیاز بدون نیاز به خارج شدن از محل کار یا منزل خود می‌دهند و همین عامل باعث صرفه‌جویی در وقت، ترافیک و هزینه می‌شود. خدمات دیجی‌کالا در سال ۱۳۹۵ منجر به صرفه‌جویی در حدود ۶۰۰ میلیون دقیقه وقت (بیش از ۱۱۰۰ سال) شده است. همچنین این خدمات، کاربران را از انجام حدود ۴۲ میلیون کیلومتر سفر درون شهری، بی‌نیاز کرده است.
جالب است بدانید که تاکنون بالغ بر ۳۰۰ هزار نوع کالا در سایت دیجی‌کالا ثبت شده است که از این میان بیش از ۱۵۰ هزار نوع کالا در حال حاضر در سایت موجود است و بیش از ۵۰ هزار نوع از آن، مربوط به برندهای تولید داخل است.
علاوه بر راه‌اندازی مرکز پردازش سفارش جدید دیجی‌کالا که قدرت این شرکت در گسترش کسب‌وکار خود را افزایش می‌دهد، دیجی‌کالا به‌زودی پلتفرم مرکز فروشندگان (Marketplace) را راه‌اندازی می‌کند. دیجی‌کالا پس از آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم و اطمینان از ارائه‌ی خدمات باکیفیت به مشتریان، با راه‌اندازی پلتفرم مارکت‌پلیس و به اشتراک گذاشتن امکانات خود، فرصت عرضه‌ی مستقیم کالا را برای تولیدکنندگان و فروشندگان نیز فراهم می‌کند.
در پلتفرم مارکت‌پلیس، تولیدکنندگان و فروشندگان قادر خواهند بود با قرار دادن کالاهای خود در سایت دیجی‌کالا و با استفاده از امکانات این شرکت، کالای خود را بدون واسطه به دست مصرف‌کنندگان برسانند. حتی در این حالت نیز دیجی‌کالا، کالاهای فروشندگان را انبار می‌کند و از طریق مرکز پردازش سفارشات خود آن‌ها را جمع‌آوری، بسته‌بندی و در نهایت به دست مشتری می‌رساند.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۷۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مرکز معاینه فنی ناوگان سنگین در کهنوج

جواد نژادی گفت: مرکز معاینه فنی در شهرستان کهنوج با مساحت ۵ هزار متر مربع در حال احداث می باشد.

وی از مرکز معاینه فنی جیرفت به عنوان تنها مرکز معاینه فنی ماشین آلات سنگین در جنوب کرمان نام برد و افزود: با هدف دسترسی راحت تر مالکان و رانندگان دستگاه های سنگین حمل و نقل بار و مسافر در شهرستان های جنوب استان کرمان، ارتقای ایمنی در تردد جاده ای، حفظ محیط زیست، مرکز معاینه فنی شهرستان کهنوج با پیشرفت فیزیکی ۴۵ درصد در حال احداث است.

مرکز معاینه فنی ناوگان سنگین در کهنوج از ظرفیت پذیرش ماهانه بیش از ۲ هزار دستگاه سنگین از سوی این مرکز سخن گفت و تصریح کرد: در این مراکز، علاوه بر بازدیدهای ظاهری، شامل کیفیت آج لاستیک‌ها، شیشه‌ها و آینه‌ها و چراغ‌ها، موارد ایمنی داخل خودرو، آزمون‌های مکانیزه شامل تست ترمز، لغزش جانبی چرخ‌ها، تست آلاینده‌ها، و تست نور نیز انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • راه اندازی مرکز معاینه فنی ناوگان سنگین در کهنوج
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز