Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از زنجان، حسن طغرانگار در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه امروز زنجان اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی تنها متولی آموزش‌های مهارتی در کشور است و در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گام برمی‌دارد.

وی با اشاره به اینکه ۱۹ مرکز آموزش علمی کاربردی در استان زنجان مستقر است ابراز کرد: در حال حاضر ۹ هزار دانشجو در این مراکز مشغول به تحصیل هستند و تا پایان برنامه ششم توسعه باید تعداد دانشجویان به دو برابر افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان زنجان به اهمیت تولید و اشتغال در کشور اشاره کرد و گفت: پویشی با عنوان “اشتغال پاره وقت دانشجویان” در دستور کار قرار دارد که با اجرای آن دانشجویان علاوه بر استفاده بهینه از وقت خود، برای ورود به عرصه‌های اشتغال هم توانمند می‌شوند.

این مسئول جایگاه و اهمیت دانش در جامعه را بسیار بالا خواند و گفت: توسعه جوامع بدون برخورداری از علم و دانش کافی محقق نمی‌شود و سعادت انسان‌ها در گرو آگاهی است.

طغرانگار با اشاره به اینکه آموزش در دو سطح غیرعالی و عالی تقسیم می‌شود، ابراز کرد: در آموزش غیرعالی فرد با تحصیل تا دوران متوسطه هنوز به حدی نرسیده که به عنوان فرد دانش‌آموخته به‌کار گرفته شود و آموزش عالی نیز با پشت سر گذاشتن دو تا 10 سال مراحل مختلف دارای سطوحی از کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و مقاطع بالاتر است.

وی با اشاره به اینکه در آموزش عالی بین آموزش‌های نظری و آموزش‌های مهارتی تفکیک قائل شدند بیان کرد: هیچ کدام از اینها نمی‌تواند جایگزین دیگری شود و مانند دو بال مکمل هم هستند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان زنجان آموزش‌های عملی را لازمه ورود به بازار کار عنوان کرد و افزود: بخشی از مشکل جامعه به فرآیندهای آموزش‌های نظری مربوط می‌شود و ظرفیت‌های دانش کاربردی مغفول مانده است.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۷۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«مهدی اسماعیلی» از حوزه انتخابیه خدابنده به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

رویکرد مردم به سمت انتخاب نیروهای ارزشی ولایی و انقلابی است، شاکله مجلس دوازدهم هم مانند یازدهم بوده و اکثر نمایندگان سمت و سوی اصولگرایی خواهند داشت‌.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

باتوجه به اهمیت نظام آموزشی کشور که پایه پیشرفت و اساس هر کشوری بوده و با توجه به سابقه دیرینه‌ام در آموزش عالی و آموزش و پرورش، ترجیح می‌دهم در مجلس آینده مانند مجلس یازدهم در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس فعالیت داشته باشم.

مهمترین رکن آموزش و پرورش مربوط به نیروی انسانی آن است، معلمان نقش کلیدی در نظام تعلیم و تربیت کشور دارند و برای ایجاد انگیزه در معلمان و تأمین کسری آموزش و پرورش باید اهتمام لازم را داشته باشیم.

همچنین مهمترین چالش آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی است و سالانه ۶۰ هزار نیرو بازنشسته می‌شوند پس لازم است به شیوه‌های مختلفی این کمبود را برطرف کنیم.

مدارس باید با تکمیل کادر پرورشی، مدیران و معاونان اداره شود؛ بنابراین باید نیروها تأمین شوند تا اثرگذاری و ارتقا کمیت و کیفیت آموزش و پرورش را شاهد باشیم.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون آموزش و تحقیقات- و موضوعاتی چون تعجیل در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ساماندهی نیروهای انسانی و تدوین محتواهای آموزشی متناسب با زمان حاضر را پیگیری می‌کنم.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

مهاجرت بی رویه‌ای را در شهرهای مختلف استان شاهد هستیم، یکی از عوامل نگه‌داشت جمعیت در هر جامعه‌ای اشتغال پایدار است، پس باید یکی از مهمترین موضوعات لزوم کارآفرینی و اشتغال‌زایی برای افراد جویای کار باشد تا ماندگاری جمعیت را رقم بزند.

تمام تلاش خود را برای ایجاد اشتغال پایدار به کار ببندیم تا از مهاجرت بی‌رویه جلوگیری کرده و شاهد پیشرفت و آبادانی تمام شهرستان‌های استان باشیم.

کد خبر 6092670

دیگر خبرها

  • سرکوب دانشجویان آمریکایی نماد دموکراسی دروغین غرب است
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • پویش این خنده را فراموش نخواهیم کرد برگزار می‌شود
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد