Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-27@05:29:18 GMT

داستان تمرینات پشت پرده قایقرانان ایرانی

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۸۴۲۳۵

داستان تمرینات پشت پرده قایقرانان ایرانی

بعد از سفر جیوگانیک به کشورش و اعلام وی مبنی بر تصمیم گیری بر ماندن یا نماندن، امید کمی برای برگشت وی به ایران باقی است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

طی روزهای گذشته بعد از اختلاف فدراسیون قایقرانی با مربی رومانیایی اش، خبر سفر این مربی رومانیایی به کشورش بار دیگر به شایعات دامن زد تا جدایی مربی تیم های ملی روئینگ ایران، جیوگانیک بیش از پیش قوت یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مربی که توانسته بود در طول ده ماه حضورش نتایج درخشانی را به همراه ملی پوشان بزرگسال و جوان ایران در مسابقات آسیایی به دست بیاورد، حالا برای ادامه همکاری اش با فدراسیون قایقرانی ایران با شرطی روبه رو است که به نظر می رسد به هیچ عنوان قصد قبول آن را ندارد. بعد ازصحبت هایی که مبنی بر مشکلات اخلاقی این مربی بزرگ از سوی فدراسیون اعلام شد، جیوگانیک مجبور است که فقط با تیم روئینگ مردان ایران کار کند؛ اما وی این شرط را تا به امروز نپذیرفته و خواستار کار کردن در هر دو بخش بانوان و آقایان است. برای روشن شدن ماجرا و خدمات این مربی بزرگ به ورزشکاران روئینگ ایران به گفت و گو با دارنده مدال نقره و طلای مسابقات قهرمانی آسیا، سید مسعود محمدی پرداختیم. در ادامه مشروح صحبت های او را با خبرنگار ورزش سه می خوانید:

*کسب نتایج ضعیف در نبود جیوگانیک

سید مسعود محمدی – اولین مربی من آقای جیوگانیک بود که در سال ۸۷ ، ۸۸ توانستم به همراه ایشان یک مدال طلا در تورنمنت سنگاپور و دو مدال نقره در مسابقات قهرمانی آسیا کره جنوبی کسب کنم. بعد از رفتن ایشان ما به همراه مربیان ایرانی در چندین مسابقه جهانی و آسیایی مانند اینچئون و جاکارتا شرکت کردیم که متاسفانه نتوانستیم مقام هایی بهتر از چهارمی یا پنجمی کسب کنیم.

*با امید زیادی به تیم ملی بازگشتیم

سید مسعود محمدی -بعد از مدال برنزی که در سال ۲۰۱۱ به همراه مربی ازبکستانی کسب کردم، از تیم ملی فاصله گرفتم. البته در این مدت برخی از دوستان نیز از تیم ملی دور شده بودند. زمانی که خبر بازگشت آقای جیوگانیک به ایران اعلام شد من و برخی دیگر از بچه ها با امید زیادی به تیم ملی بازگشتیم. چون مطمئن بودیم که اگر با تمرینات ایشان پیش برویم، می توانیم نتایج درخشانی کسب کنیم که در مسابقات قهرمانی آسیایی اینطور نیز شد و بیشتر بچه‌ها توانستند صاحب مدال شوند.

*با آقای جیوگانیک هشت مدال جاکارتای ما قطعی است

سید مسعود محمدی -فقط چهار ماه برای قهرمانی آسیا با آقای جیوگانیک تمرین داشتیم که توانستیم علاوه بر قهرمانی، زمان های مناسبی را نیز ثبت کنیم. اگر بتوانیم در یازده ماه باقی مانده تا بازی های جاکارتا با ایشان تمرین داشته باشیم، در۱۵ ارنج روئینگ می توانیم حداقل ۸ مدال طلا کسب کنیم.

*بچه های روئینگ پشت پرده تمرین می کنند

سید مسعود محمدی -بچه های روئینگ پشت پرده تمرین می کنند؛ چون ورزشکاران این رشته همیشه بدترین و سخت ترین شرایط اردو را داشته اند؛ اما با این حال دل ما ملی پوشان فقط به این خوش بود که یک مربی با تجربه و کارکشته داریم که می توانیم با تکیه بر دانش او‌، تلخی تمام سختی های تمرین را تبدیل به شیرینی گرفتن مدال کنیم.

* برخی ها شایعه سازی کرده اند

سید مسعود محمدی -نمی دانم دقیقا چه شایعاتی در رابطه با آقای جیوگانیک به وزارت ورزش انتقال داده شده است؛ ولی این را مطمئن هستم که این شایعات همه اشتباه هستند. برخی ها شایعه کرده اند که در طول بازی های قهرمانی آسیا، زمانی که بانوان از سکوها پایین آمدند، دور آقای جیوگانیک جمع شدند تا از ایشان تشکر کنند؛ متاسفانه برخی ها این صحنه را طور دیگری به فدراسیون و وزارتخانه اطلاع دادند. ایشان مربی باتجربه ای هستند که از ۲۰ سالگی در این رشته فعالیت دارند و از قوانین حاضر در کشور ما نیز اطلاع داشتند؛ پس کاملا غیر منطقی است که از ایشان خطایی سر بزند.

* خودمان جریمه شویم اما جیوگانیک نرود

سید مسعود محمدی -ما همیشه قدردان زحمات و تلاش های فدارسیون بوده و هستیم؛ فدراسیون باید بداند که با رفتن آقای جیوگانیک کاروان ایران در بازی های آسیایی جاکارتا متحمل ضررهای بسیاری می شود. باید بدانیم که در ده سال گذشته نتوانسته ایم با مربی ایرانی نتیجه مناسبی بگیریم و در حال حاضر همه ملی پوشان می گویند که اگر آقای جیوگانیک به تیم ملی برنگردند، احتمال برگشتمان به تیم ملی بسیار کم خواهد بود. مانند آقای محسن شادی که گفته اند: (در صورت نبود این مربی رومانیایی من در تیم ملی حضور پیدا نمی کنم.) که اگر این گونه پیش رود، کاروان ایران قطعا طلای آقای شادی را از دست خواهد داد. پس بهتر است در چنین شرایطی اگر خطایی هم سر زده، خودمان جریمه شویم نه این که قبل از مسابقات جاکارتا چنین مربی‌ای که همه بچه ها با او انس گرفته اند را از دست دهیم.

 

* تنها امید ما بازی های آسیایی جاکارتا است

سید مسعود محمدی -من یازده سال است که در قایقرانی فعالیت می کنم و در طی این یازده سال تنها امیدم بازی های آسیایی بوده؛ چون علاوه بر این که لیگ نداریم، حقوق مناسبی نیز دریافت نمی کنیم و تنها امیدمان همین بازی های آسیایی است تا با کسب مدال چیزی نصیبمان شود.

* آقای جیوگانیک تجارب و اطلاعات بالایی دارد

سید مسعود محمدی -آقای جیوگانیک ضمن مدیریت خوبش، هر لحظه بچه ها را چک می کرد که با دادن تمرینات ویژه و متفاوت با کل دنیا، توانستیم در مسابقات قهرمانی آسیا نتایج درخشانی کسب کنیم. زمانی که ما در بدترین شرایط تمرینی حضور داشتیم، آقای جیوگانیک تلاش می کرد تا با دادن انگیزه به ما تحمل این شرایط را آسان کند. او با توجه به شناختی که از ما داشت، کاری می کرد که بعد از یک هفته تمرین سخت و فشرده می توانستیم زمان های پایین تری را ثبت کنیم که این نتیجه تجربه چندین ساله و اطلاعات علمی بالای ایشان است. همچنین ایشان تنظیم کننده بسیار خوبی هستند. در مسابقات آسیایی، ما در بخش دو نفره و چهار نفره قایقی نداشتیم. مسئول کمیته شاهد بود که آقای جیوگانیک یک قایق سبک وزن را چنان برایمان تنظیم کرد که توانستیم به مسابقات فینال برسیم.

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۴۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟

مربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان درباره وضعیت ورزشکاران و پیش‌بینی خود از مدال المپیک صحبت کرد.

به گزارش مشرق، فرزاد ایمانعلی زاده مربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان درباره ارزیابی خود از جام تختی، عنوان کرد: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و آینده سازان در اینجا کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم امید است.

وی درباره اینکه ملی‌پوشان اصلی نیستند خلائی احساس نمی‌شود، افزود: قطعا همین طور است. در یکی دو وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود.

مربی کشتی فرنگی درباره اینکه در اوزان ۶۰ و ۶۷ هنوز تکلیف مشخص نیست، خاطرنشان کرد: ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر درآسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، یادآور شد: اینجا چند سالی است به دلایل خاص کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم خوب است و مسابقات سطح معقولی دارد.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تکلیف وزن ۶۷ کیلوگرم و رقابت گرایی با سعید اسماعیلی، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است از طرفی استعداد ناب در کشتی آمده به نام اسماعیلی که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید رو در رو یا یک تورنمنت رقابت کند. صلاحدید کادر فنی این بود که مجارستان بروند.

این مربی فرنگی درباره اینکه ۹۰ روز به المپیک مانده و ما در دوره قبل یک طلا داشتیم، این دوره لوپز قرار است بیاید، شرایط را چطور می‌بینید، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ دهد.

در المپیک لندن ۳ طلا گرفتیم و باید تلاش کنیم در این دوره مدال‌های زیبا بگیریم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در جه وزنی انتظار طلا دارید، اظهارداشت: روی کاغذ ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که وقتی از یک وزن انتطار طلا داریم مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم روز خوبی باشد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • پشت پرده مسلمان شدن مورایس سرمربی سپاهان
  • غافلگیری بزرگ باشگاه سپاهان؛ مورایس چطور مسلمان شد؟ | یک حادثه و یک نفر!
  • تصمیم بزرگ: مورایس چگونه مسلمان شد
  • پشت پرده «شیعه» شدن ژوزه مورایس؛ ازدواج با شیدا مقصودلو؟
  • طلای تاریخی دختر ایرانی در قهرمانی آسیا
  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان
  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟
  • داستان تیتراژ سریال«دلیران تنگستان»/ وقتی موسیقی ایرانی محترم است
  • مربی سرشناس عاشق هندوانه‌های ایران شد | از اینکه ایرانی‌ها کنار غذاهایشان خیارشور می‌گذارند تعجب کردم!
  • ایران مقتدرانه قهرمان شد/ درخشش ووشوکاران ایرانی با کسب ۲۰ مدال رنگارنگ