Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، سید محمد بطحایی درجمع شرکت کنندگان در دوره آموزش تامین مدرس راهبران برنامه تعالی مدیریت مدرسه در باشگاه فرهنگیان تهران با اشاره هدف؛ مدرسه کانون اصلی تعلیم و تربیت، اظهارکرد: چنانکه در اسناد بالادستی و در دست نوشته‌های صاحب نظران حوزه تعلیم و تربیت و همچنین براساس تجربه گذشته، مشاده می‌کنیم پیشکسوتان آموزش و پرورش در هر دوره ای با واژه‌های مختلف، برای تحقق مدرسه محوری تلاش کرده‌اند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علیرغم هم تلاش هایی که پس از انقلاب در قالب طرح های مختلف صورت گرفته است همچنان با تحقق هدف‌، مدرسه کانون اصلی تعلیم و تربیت فاصله زیادی داریم و آخرین طرحی که از 3 سال قبل توسط همکاران در حال اجراست طرح تعالی مدیریت مدرسه است .

وزیرآموزش و پرورش تصریح کرد: اینکه می گوییم مدرسه باید مرجعیت داشته باشد بدان معناست که تمام تصمیمات از جمله آموزش و پرورش، مالی و نیروی انسانی در داخل خود مدرسه اتخاذ و عملیاتی شود حال آنکه امروز شاهد آن هستیم که 85 درصد تصمیمات مربوط به مدارس در حوزه های ستادی و ادارات مناطق اتخاذ و جهت اجرایی شدن به مدارس ابلاغ می شود .

وی ادامه داد: محوریت‌های مالی سرعت اجرای طرح ها را کاهش می دهد اما علیرغم وجود این مشکل در سال تحصیلی جاری تلاش کردیم 3 برنامه را در راستای مدرسه محوری اجرایی کنیم .

بطحایی ارتقای شایستگی مدیران مدارس را اولین برنامه در سال تحصیلی جاری برشمرد و عنوان کرد: ارتقای مستمر سطح دانش و توانمندی های مدیران علاوه بر کمک به اجرای تعالی مدیریت مدرسه، شایستگی مدیران را نیز محقق می سازد .   

وی افزود: عدم شایستگی های لازم مدیران یکی از عوامل شکست طرح های مدرسه محوری از اوایل دهه 60 تا کنون بوده است، بنابر این اگر امروز شایستگی مدیران به صورت مستمر ارتقا نیابد طرح های امروزی نیز با شکست مواجه می شود.

عضو کابینه تدبیر و امید، تفویض اختیار به مدارس را دومین برنامه در سال تحصیلی جاری در مدارس برشمرد و خاطرنشان کرد: وقتی سخن از مدرسه به عنوان کانون اصلی تعلیم و تربیت می گوییم بدان معناست که نقش ادارات و مناطق در حوزه ستادی در مدارس کمرنگ شود و تمرکز زدایی به معنای واقعی محقق شود.

وی ادامه داد:  طراحی نظام کنترل کیفیت و استقرار آن در مدرسه را سومین برنامه آموزش و پرورش در سال تحصیلی جاری در مدارس است. این سامانه قادر است همواره پیشرفت و یا پسرفت برنامه را در سطح منطقه، استان و کشور بیان کند.

وزیرآموزش و پرورش گفت: انجام هر تغییرآن هم در عرصه تعلیم و تربیت همواره با مقاومت برخی افراد مواجه است به عنوان مثال سال قبل بخش نامه‌ای با موضوع تفویض اختیار با 26 بند مصوب و به مدارس ابلاغ شد که با مقاومت شدید برخی مواجه شد و درگذر زمان نیز دستخوش تغییرات شد به طوری که امروزه تنها 10 بند از 26 بند آن بخش نامه در مدارس اجرایی می شود. بطحایی در پایان یادآور شد: امیدوارم با استقرار طرح نظام کنترل و سنجش کیفیت در مدارس مدرسه محوری به معنای واقعی محقق شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۷۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فتحی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خیران از اصلی‌ترین بازوهای توسعه زیرساخت‌های آموزشی در استان اصفهان هستند، اظهار کرد: در سال گذشته خیران ۹۸۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه پراخت کردند.

وی با بیان اینکه با پرداخت این مبلغ بیش از نیمی از تعهد خیران در سال گذشته پرداخت شده است، تصریح کرد: باید توجه داشت که تعداد خیران مدرسه ساز استان اصفهان یک هزار و ۷۰۰ نفر است که در کنار ۱۰۰ نفر پرسنل اداره کل نوسازی و بهسازی مدارس استان بهره برداری از ۴۵۰ طرح آموزشی و پرورشی را در دستور کار دارند.

مدیرکل نوسازی و بهسازی مدارس استان اصفهان با اشاره به سهم بسیار خیران در ساخت مدارس استان اصفهان افزود: می‌توان گفت ۸۰ درصد از مدارس استان اصفهان به صورت مشارکت صد در صدی خیران ساخته شده است.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های این اداره کل در سال جاری نیز ابراز کرد: ۱۰۰ طرح آموزشی در قالب ۵۰۰ کلاس درس امسال تحویل آموزش و پرورش خواهد شد که بسیاری از این طرح‌ها در پروژه‌های مسکن مهر و مناطق پر جمعیت ساخته خواهد شد.

کد خبر 6098034

دیگر خبرها

  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت