Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-30@19:32:37 GMT

توتال از دیگر غول‌های نفتی پیش افتاد

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۹۲۱۱۲

توتال از دیگر غول‌های نفتی پیش افتاد

توتال توانسته است با ترکیبی از کاهش هزینه و بهبود نسبی قیمت نفت، درآمد خود را نسبت به دیگر غول‌های نفتی تا حدودی بهبود بخشد.

توتال توانسته است به بالاترین سطح درآمدی خود در بیش از دو سال گذشته برسد، که این امر نشان دهنده بهبود بخت و اقبال صنعتی است که از بدترین رکود در یک نسل رنج می‌برد.

به گزارش خبرنگار بین الملل «انرژی امروز» درآمد توتال به طور شگفت آوری از درآمد کوکونوفیلیپس و استات اویل بهتر بوده است و دلیل آن ترکیبی از بالا رفتن قیمت نفت و کاهش هزینه‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکسون موبیل و شورون، غول‌های نفتی ایالات متحده، گزارش درآمدی خود را در اواخر روز جمعه منتشر کردند.

غول انرژی فرانسوی می‌گوید عدم تعادل جهانی بین عرضه و تقاضای نفت خام، سه سال است که قیمت نفت را تحت تاثیر خود قرار داده است.

بر همین اساس، پاتریک پویان، مدیر اجرایی توتال، می‌گوید «این گروه تمام مزایایی را که می‌توانست از شرایط مطلوب محیط به دست آورد، در اختیار گرفته است». در حین این که شرایط در حال بهبود است، ذخایر هنوز بالاست و بازار هنوز در نوسان است. بنابراین استراتژی توتال، ادامه دادن با کاهش قیمت نفت تا زمانی است که این کاهش قیمت بکشند.

تلاش اعضای اوپک برای کاهش اشباع بازار بالاخره تا حدی نتیجه داد و شاخص برنت به ۱۱ درصد بالاتر از مدت مشابه خود در ۲۰۱۶ رسید. از طرفی توتال توانست از افزایش تولید ۶ درصدی نفت و گاز تا ۲.۵۸ میلیون بشکه در روز نیز منتفع شود.

در گزارش منتشر شده این شرکت در خصوص درآمد خالص آن، اعلام شده است که این درآمد به ۲.۶۷ میلیارد دلار رسیده و نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد افزایش داشته است.

بلومبرگ می‌نویسد از سال ۲۰۱۴، غول‌های نفتی دنیا، در اولویت بندی‌های خود، به کاهش هزینه‌ها بالاترین توجه را نشان داده‌اند. آن‌ها مجبور شدند هزاران کارمند خود را از کار مرخص کنند، ‌پروژه‌هایی را معوق یا لغو کنند و بر تامین کنندگان و پیمانکاران خود فشار بیاورند تا هزینه‌ها را کاهش دهند.

علی‌رغم بهبودی که در چند وقت اخیر مشاهده شده است، شاخص برنت هنوز هم نصف قیمت سه سال گذشته خود است و هنوز هم نشانه‌هایی از تغییر اوضاع وجود دارد.

پویان گفته است که توتال انتظار دارد به هدف خود برای کاهش بیشتر هزینه‌ها یعنی رسیدن به کاهش ۳.۶ میلیارد دلاری هزینه‌ها نسبت به سال ۲۰۱۴ برسد.  این شرکت برآن است که با قیمت ۵۰ دلاری نفت با هزینه‌های سرمایه‌گذاری خود کنار بیاید.

شرکت انی ایتالیا هم که روز جمعه گزارش درآمدی خود را منتشر کرد، اعلام کرده است که به دنبال نفت ۶۰ دلاری است. روز جمعه قیمت شاخص برنت به ۵۹ دلار رسید که بالاترین قیمت این شاخص در دو سال گذشته است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۲۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد

صادق کاظمی‌فرد مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی درباره طراحی و ساخت دستگاهی با استفاده از تکنولوژی سنجش خازنی برای غربالگری سینه به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: نکته پراهمیتی که در پروژه مورد توجه قرار گرفت رسیدن به محصول کارآمد و ارزان قیمت و با دقت تشخیص بالا بود که بتوان موضوع غربالگری را در تمام سطح جامعه از جمله مناطق محروم با هزینه خیلی پایین‌تر نسبت به روش‌های موجود پیاده سازی کرد.

کاظمی اضافه کرد: دستیابی به فناوری سنسورهای سنجش خازنی کمک شایانی در تولید ارزان قیمت این محصول کرده است و بعد از آمریکا ایران به دانش ساخت این تکنولوژی دست پیدا کرد که در بیوتکنولوژی، هوافضا و صنعت خودروسازی کاربرد فراوانی دارد.

وی ادامه داد: روش شناسایی توده‌های سرطان سینه در حال حاضر از سوی آمریکا مورد تأیید قرار گرفته و سازمان FDA آمریکا مجوز استفاده از تکنولوژی را صادر کرده است  که به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان سینه تلقی می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه گفت: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد برآورد شده است. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه دانست و گفت: این دستگاه با آنالیز با دقت بالای بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می کند و در نهایت از طریق نرم افزار که روی گوشی همراه نصب می‌شود نقاط مشکوک به وجود بافت سرطانی نمایش داده می‌شود.

 کاظمی ادامه داد: امواج آلتراسونیک تولیدشده  قادر به تشخیص غیرتهاجمی بافت سرطانی است.

وی با اشاره به اهمیت این دستاورد برای کشور گفت: با توجه به اهمیت موضوع غربالگری سرطان سینه برای وزارت بهداشت و هزینه بالای این طرح، با دستاورد جدید میتوان با سرعت بالا و هزینه به مراتب پایین تر طرح غربالگری سرطان پستان را در کل کشور پیاده سازی کرد و سطح سلامت در کشور را ارتقا داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عوامل موثر بر قیمت طراحی سایت ۱۴۰۳
  • همتی: آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • قیمت مسکن ملی پرند؛ متری ۱۰ میلیون تومان
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • کاهش هزینه حفاظت پارک کبودوال از ۱۳۰ به ۳۲ میلیارد تومان
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان