Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا حاجی بابایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار امتداد در همدان با اشاره به اینکه چند سال گذشته متاسفانه ۲۲ پروژه ملی در استان یا متوقف شد یا در مجلس مصوب نشد و یا حذف شد اظهار داشت: در حوزه فرهنگ دو پروژه ملی استان همدان در تپه مصلی امسال پیگیری و راه‌اندازی می‌شود که مربوط به وزارت ارشاد است و شامل موزه معاصر و تالار پنج هزار نفری و پردیس سینمایی است که در حال پیگیری آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی چالش نخست استان را در حوزه گردشگری عنوان کرد و بیان کرد: در این حوزه نیاز به تحرک استثنایی داریم و به دلیل تعریفی که از همدان، کلان‌شهر و استان گردشگری کردیم این استان باید به سمتی حرکت کند که گردشگری با راه‌آهن، اتوبان، فضا و محیط جغرافیایی در کشور حرف نخست را بزند.

حاجی بابایی افزود: در این راستا دو پروژه بزرگ گردشگری را در استان داریم که موزه غرب کشور در تپه هگمتانه در همدان رقم خورده ولی متأسفانه تنها پنج درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در این راستا به مونسان رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور و معاون وزیر تذکر داده‌ شده است ضمن اینکه در مورد مخزن فشار زیادی را اعمال کردیم که پیشرفت خوبی داشت.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی تصری کرد: چالش دیگر استان در بخش کشاورزی است که باید طرح‌های اقتصاد و اشتغال روستایی تعریف و صنایع تبدیلی در استان رشد یابد.

وی با بیان اینکه حدود ۶۰ درصد اشتغال استان در بخش خدمات است عنوان کرد: باید کشاورزی ارزش‌افزوده پیدا کند و به عنوان مثال از سیب‌زمینی که استان همدان رتبه یک تولید را در کشور دارد و یا در مورد محصول سیر باید ارزش افزوده داشته باشیم و صادرات این دو محصول و به ویژه فرآوری آن به سایر کشورها انجام شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: باید بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های استان را افزایش ‌دهیم که در این راستا راه‌اندازی دانشگاه بین‌المللی D8 در همدان مصوب شد تا دانشجویان خارجی به همدان بیایند و تحصیل کنند ضمن اینکه نیاز است تا دانشگاه آزاد و علوم پزشکی تقویت شود و بتوانیم به ۸ الی ۹ استان کشور در زمینه پزشکی خدمات‌رسانی کنیم و این استان‌ها را از نظر دانشگاهی تأمین کنیم.

حاجی بابایی با اشاره به اینکه حوزه ترانزیت و راه‌آهن همدان در حال گسترش است بیان کرد: از جاده ملایر اتوبانی در حال احداث است تا مسیر یک ساعت کوتاه‌تر شود. کنارگذر شرقی و غربی که مصوبه‌های سال ۱۳۸۶ هستند و در کنارگذر غربی به خوبی کار شده ولی در شرقی به خوبی کار پیش نرفته است و باید پرقدرت انجام شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پیش‌تر تأکید کرده بودم زیرساخت‌های ورزشی استان باید به جایی برسد که بتوانیم میزبانی بازی‌های آسیایی را برعهده بگیریم و حالا رفته رفته با افتتاح پروژه های ورزشی این امکان میسر می‌شود.

حاجی بابایی عنوان کرد: در بخش صنعت باید به سمت فناوریهای نوین حرکت کنیم و دیگر صنایع سخت را دنبال نمی‌کنیم و اکنون موضوع پالایشگاه و غیره را در منطقه جهان‌آباد دنبال می‌کنیم.

وی گفت: همدان جزو یکی از شش قطب فناوری‌های نوین کشور است و اینکه در دولت نهم مصوب شد و سپس در مجلس به تصویب رسید و متأسفانه حذف شد که این اقدام بسیار ناراحت‌کننده است.

حاجی بابایی با تاکید بر اینکه پردیس سینمایی همدان باید به قطب انیمیشن کشور تبدیل شود گفت: این پردیس ۶۰ میلیارد سرمایه نیاز دارد که این موارد از اولویت‌های استان است که برای هر کدام زیرساخت‌هایی را مهیا کرده‌ایم.

وی افزود:همه این موارد وقتی محقق می‌شود که خبرنگاران و تصویربرداران همدان سخنان هر مسئولی را ثبت کنند و در زمان خود حساب‌ وکتاب بخواهند و بدین ترتیب کسی نمی‌تواند بدون حساب صحبت کند.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۴۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد

جام جم آنلاین اصفهان؛ مهندس آرش عباسی،با اشاره به اینکه مراحل ساخت این طرح بزرگ ملی طبق برنامه ریز های انجام شده و بر اساس هدفگذاری های هلدینگ پتروپالایش اصفهان در حال انجام است افزود:  در این واحد و واحد های پایین دستی آن از جمله HPU، LPG Merox ، Prime G  و PRU با وجود گذشت زمانی کوتاه، شاهد پیشرفت های قابل توجهی بوده ایم، بطوری که در بخش مهندسی بیش از ۵۰ درصد، در بخش تامین بیش از ۲۰ درصد و در بخش اجرا نیز بیش از ۳ درصد پیشرفت حاصل شده است.

مدیر پروژه واحد های پالایشی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان گفت: این پروژه با توجه ویژه به تولید محصولات مطابق با  استانداردهای زیست محیطی تعریف شده است و منافع اقتصادی فراوانی برای کشور به همراه خواهد داشت.

عباسی، میزان ظرفیت خوراک واحد  RFCC را ۹۱/۳۰۰  بشکه در روز عنوان کرد و گفت: این واحد در زمان بهره برداری، روزانه بیش از ۵۰ هزار بشکه بنزین با استاندارد یورو ۵، بوتان، پروپان، پروپیلن و LCO  (گازوئیل) تولید و روانه بازار مصرف خواهد کرد.

مدیر پروژه واحد های پالایشی پتروپالایش سهروردی از تکمیل و بهره برداری این طرح، طبق برنامه ریزی ها، تا پایان سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: تمام تلاش ما این است که با استفاده از توان کارکنان متخصص شرکت پترو پالایش سهروردی صفاهان، پیگیری های مدیریت محترم پتروپالایش سهروردی و حمایت های مدیریت محترم هلدینگ پتروپالایش اصفهان،  واحد RFCC زودتر از موعد به بهره برداری برسد.

گفتنی است فرایند RFCC یکی از مهمترین فرایندهای پالایشگاهی بوده که هدف آن، تبدیل برش های سنگین و کم ارزش نفتی همچون ضایعات و ته ماندهای نفتی برجهای تقطیر پالایشگاهی به فرآورده های با ارزش، سبک و اهمیت اقتصادی فراوان است. بدین منظور ته ماند برج تقطیر، ابتدا به واحد RHU جهت کاهش ترکیبات سولفوردار، نیتروژن دار و همچنین فلزات ارسال می گردد. سپس خروجی RHU به واحد RFCC جهت شکست کاتالیستی و تبدیل به محصولات با ارزش وارد می¬گردد.

افزایش ضریب پیچیدگی پالایشگاه، سوددهی بالا، کاهش آلایندگی زیست محیطی، ارزش افزوده بالا، اشتغال زایی و بهبود اقتصاد استان از مزایای ساخت واحد RFCC است. سرمایه این واحد عظیم صنعتی بالغ بر یک میلیارد یورو برآورد گردیده که با اعمال ارزش زمانی پول، ۴ سال پس از بهره برداری در سال ۱۴۰۹، سرمایه آن بازگشت خواهد شد.

شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان از شرکت های تابعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان یک شرکت سبز زیست محیطی است که برای افتخار ایران و ایرانی تلاش می کند تا روزهایی آباد را رقم بزند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • باران بهاری میهمان دیار هگمتانه
  • اجرای طرح‌های عمرانی بیمارستان شهید گنجی برازجان
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیرو‌گاه شهید مفتح
  • پیشرفت انبوه سازی طرح نهضت ملی مسکن سمنان ۶۵ درصد است
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال
  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان