Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: هر چند در نظام قضا کمبودهایی وجود دارد ولی قوه قضائیه برای مقابله با مفسدین اقتصادی گام های قابل توجهی برداشته است.

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام شکرالله بهرامی در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان قزوین با اشاره به سخنی از بنیانگذار کبیر انقلاب گفت: ما باید با تمام قدرت در مقابل جهانیانی که بدخواه ما هستند بایستیم همان طور که پیامبران الهی یکه و تنها در برابر همه دنیای ظلم ایستادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ایستادگی در برابر دنیای ظلم رابرگرفته از فرمان الهی دانست و اظهار داشت: پیامبر اکرم(ص) پس از سه سال تبلیغ مخفیانه دین شروع به دعوت رسمی کرد که مورد آزار و اذیت بسیاری هم قرار گرفتند.

این مقام قضایی اضافه کرد: پیامبر در آغاز دعوت رسمی خود بر روی کوه صفا با صدایی رسا آیه «قولوا لا اله الا الله تفلحوا » که همان «یا علی گفتیم و عشق آغاز شد» در ادبیات و شعر فارسی ما است را سر دادند و آزار و اذیت‌ها نیز از همان جا شروع شد.

بهرامی افزود: کذاب خواندن، پیامبر افترا بستن بر خداوند، مجنون نامیدن پیامبر، تطمیع کردن پیامبر بر اموال دنیایی و آزار و اذیت ایشان برخی از مشکلاتی بود که بر پیامبر رواداشتند ولی ایشان تا انتهای راه برای خداوند مقاومت کردند. 

وی با اشاره به آیات الهی تصریح داد: کسانی که می‌گویند پروردگار ما خداوند است و بر حرف خود استقامت کرده‌اند هیچ ترسی بر آنها نیست و نزول ملائکه تنها عاملی برای دلگرمی بیشتر بندگان به وعده‌های الهی است.

این مسئول ادامه داد: لبیک به پیام پیامبر و فرمان الهی و نیز ایستادگی در این راه ثمرات بسیاری دارد که از جمله آن می‌توان به حیات و زندگی طیبه اشاره کرد.

بهرامی درخصوص معنای استقامت با اشاره به بیانات علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: استقامت در کارها یعنی حرکت صحیح برای انجام کار تا اتمام کامل آن و باید توجه داشت که اگر در این مسیر ثابت قدم نباشیم و استقامت نکنیم، دشمن از فرصت استفاده کرده و خود را جایگزین ما می‌کند.

وی با بیان اینکه ما باید در عقاید، اخلاق و اعمال موافق مسیر توحید عمل کنیم و ظاهر و باطن کارهایمان خدایی باشد چراکه هیچ راهی درست‌تر از مسیر الهی نیست، ابراز داشت: بر ما است که همواره ادامه دهنده مسیری باشیم که ائمه آن را پیمودند و همواره در حفظ راه حق، ادای حق، به کمال رسیدن، تمرکز داشت و به دنبال دشمن رفتن برای شکست دادن آنها استقامت داشته باشیم.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با اشاره به سوره‌های هود و واقعه بیان کرد: همان طور که دین گفته است باید با عدل و داد و مروت با مردم رفتار کنیم و همواره آخرت را در پس زمینه ذهن خود داشته باشیم.

بهرامی با اشاره به سخنان امیرمومنان (ع) و حضرت مسیح (ع) یادآور شد: همواره پایان کار خود را در نظر داشته باشیم و به این بیندیشیم که در نهایت چه نتیجه‌ای به دست می‌آوریم، حواسمان به خشت آخر کارهایمان باشد که شیطان همانجا دینمان را از ما نگیرد.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درخصوص آسیب‌های فضای مجازی و شبیخون فرهنگی عنوان کرد: به واژه‌هایی که رهبر در بیانات خود اشاره می‌کنند باید تفکر کرد، ایشان می‌فرمایند دشمن در فضای مجازی یک قتلگاه فرهنگی به راه انداخته است، با این حال نباید زیاد نگران بود و لازم است خانواده‌ها با هوشیاری بیشتری عمل کنند.

این مقام مسئول با اشاره به اتفاقات منطقه و وضعیت وحشتناک مردم در یمن و سوریه گفت: ایران به کشورهای منطقه برای استقامت در برابر ظلم کمک می‌کند و همین موضوع هم باعث ترس دولت آمریکا و خصوصا ترامپ است، از همین رو سخنانی به زبان می‌آورد که مردم دنیا او را دیوانه خطاب می‌کنند.

وی افزود: انقلاب ما آسان به دست نیامده است و آسان نیز از آن پاسداری نمی‌شود برای همین همه ما باید ارزش این نعمت الهی را درک کنیم و مایه قوت آن باشیم.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با تاکید بر اهمیت و تقید بر نماز اول وقت و دینداری اظهار داشت: امام حسین (ع) همه خوبی‌های دنیایی را فدا کرد تا به لقا الله برسد، لذا باید توجه داشته باشیم که برای رسیدن به خدا باید هزینه‌های زیادی صرف کرد.

بهرامی با بیان اینکه هرچند در نظام قضا کمبودهایی وجود دارد ولی قوه قضائیه برای مقابله با مفسدین اقتصادی گام‌های قابل توجهی برداشته است، تصریح کرد: برخی نسبت به اقدامات قوه قضائیه خورده می‌گیرند و خواستار عدم موضع‌گیری سیاسی از سوی قوه‌ قضائیه هستند، حال آنکه نمی‌شود سیاست را از رفتارها حذف کرد.

وی تاکید کرد: اگر ما دم از دین می‌زنیم باید خودمان عامل به آن باشیم و لازم است که مسئولان و آحاد مردم نسبت به دین مقید باشند. 

در این مراسم، از زحمات بهروز رضا ضرغامی تقدیر و محمد دارابیان به سمت رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان قزوین منصوب شد.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۲۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول

بر اساس تقسیم بندی بودجه حداقل به پنج دستگاه اعتبارات مختلف سالیانه مرتبط با رفع فقر تخصیص داده می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ویژگی های فقر در ایران نشان می دهد که افزایش نرخ فقر در ایران طی سال های اخیر تا حد زیادی معلول شرایط کلان اقتصادی است از این رو برای مقابله با آن نیازمند رویکرد تقویت رشد اقتصادی همراه با سیاست های حمایتی قاعده مند هستیم. اگرچه نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر، ظرفیت های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است، با توجه به اهمیت راهبردی مسأله فقر تحلیل بودجه عمومی از منظر فقرزدایی همچنان دارای اهمیت و یک موضوع کلیدی است.

ارزیابی مکانیزم های امحای فقر در لایحه بودجه سال 1403 نشان می دهد که لایحه به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم بر نرخ فقر اثرگذار است. اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال 1403 باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال های گذشته است و با توجه به ظرفیت ها و محدودیت های بودجه ای، از لایحه نمی توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت. با این حال، رویکرد نسبتاً انقباضی بودجه و حساسیت بالای آن به موضوع کسری که خود را در کاهش نسبت کسری ترازعملیاتی به کل بودجه عمومی نشان میدهد، می تواند از منظر کاهش اثرات منفی بودجه بر تورم و به تبع آن فقر، مثبت تلقی شود. در سمت دیگر اثرگذاری مستقیم لایحه بودجه بر روی نرخ فقر از طریق سیاست های حمایتی و تامین مالی مالیاتی نشان می دهد که بودجه ابتکار قابل توجهی برای تغییر رویکرد به منظور فقرزدایی از مجرای اثرگذاری مستقیم را پیش بینی نکرده و ظرفیت جدیدی را برای تخفیف فقر ایجاد نکرده است. در واقع در لایحه بودجه منابع یارانه ها و بودجه نهادهای حمایتی به عنوان مهمترین منابع مقابله با فقر درآمدی کمتر از تورم رشد کرده است.

در نمودار زیر ساختار توزیع اعتبارات سالیانه به دستگاهها در خصوص مقابله با فقر قابل مشاهده است. بر این اساس سازمان هدفمندی(جهت توزیع یارانه دارو، نان و یارانه نقدی)، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد  و صندوق توسعه مسکن از این اعتبارات استفاده میکنند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دشمن با نشانه رفتن حجاب قصد ضربه به روح و روان جامعه را دارد
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • واکنش رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری قم به پلمب چاه‌های آبیاری فضای سبز/ بخش قابل‌توجهی از فضای سبز قم نابود می‌شود
  • خانواده نقش قابل‌توجهی در سلامت روان افراد ایفا می‌کند
  • مسئولان قضائی عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستند
  • قابل توجه فعالان اقتصادی
  • شاهد وحدت قابل توجهی بعد از وعده صادق هستیم