Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: معمولا آنچه در مقوله زندگی لوکس مطرح می‌شود، به افرادی تعلق دارد که حاضر به پرداخت مبالغ بالا هستند، بنابراین بعید است افزایش هزینه خودروهای لوکس بر کاهش خودروهای تک سرنشین و آلودگی هوا اثر بگذارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: معمولا آنچه در مقوله زندگی لوکس مطرح می‌شود، به افرادی تعلق دارد که حاضر به پرداخت مبالغ بالا هستند، بنابراین بعید است افزایش هزینه خودروهای لوکس بر کاهش خودروهای تک سرنشین و آلودگی هوا اثر بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی بختیار در گفتگو با خبرنگار پارلمانی انرژی امروز در واکنش به پیشنهاد بالا بردن هزینه زندگی لوکس و تعیین عوارض  سنگین به خودروهای لوکس برای مقابله با آلودگی هوا و ترویج استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی تصریح کرد: برای چنین برنامه ای باید موارد مختلفی را در نظر بگیریم؛ مثلا ما در حال حاضر نرخ بنزینی که برای خودروهایمان در نظرگرفته ایم با قیمت واقعی آن اختلاف زیادی دارد. به ویژه اینکه با بالا و پایین شدن نرخ ارز  این تفاوت و اختلاف هم  تغییر می‌کند.

وی در ادامه افزود: معمولا مجلس طرفدار ثبات قیمت‌ها  به ویژه حامل‌های انرژی است بنابراین ترجیح می‌دهد قیمت‌ها ثابت بماند اما درباره بالا بردن قیمت استفاده از خودروهای لوکس با توجه به اینکه قطعا نیاز به برنامه ریزی بر مصرف سوخت آنها هم دارد؛ این موضوع به عنوان یک برنامه باید مورد بررسی قرار گیرد.

نگاهی همه جانبه برای کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا نیاز است

نماینده مردم گلپایگان با اشاره به اینکه ما باید هم بر خودروهای تک سرنشین و هم خودروهایی که مصرف غیر بهینه دارند، برنامه ریزی داشته باشیم، تاکید کرد: ما باید نگاهی همه جانبه داشته باشیم چنانچه برای کاهش آلودگی ناشی از سوخت علاوه بر خودروهای لوکس تک سرنشین، خودروهای فرسوده و هم خودروهایی که با کیفیت پایین از سوی تولیدکنندگان داخلی به بازار عرضه می‌شود در نظر بگیریم و یک برنامه جامع کنترل آلاینده ها داشته باشیم.

وی در ادامه افزود: شاید با بالابردن هزینه زنگی لوکس موجب کاهش استفاده از خودروهای تک سرنشین شویم اما اینکه واقعا این رویه می‌تواند به بهینه سازی مصرف سوخت کمک کند جای سئوال دارد. معمولا ماشین‌های خارجی و آنچه در مقوله زندگی لوکس مطرح می‌شود، به افرادی تعلق دارد که حاضر به پرداخت مبالغ بالا هستند پس اثرگذاری این موضوع را باید با کار کارشناسی مشخص کنیم.

باید ببینیم چه برنامه‌ای مدنظر است و کارشناسان چه نتایج و عواقبی را برای آن مطرح می‌کنند.

بختیار با بیان اینکه اگر بتوانیم با ساز و کار مشخص عوارضی تعیین کنیم شاید در کوتاه مدت تا حدودی به کاهش آلودگی و ترافیک کمک کنیم، تاکید کرد: اما پاسخگویی آن برای بلند مدت مشخص نیست، بر همین اساس برای پیگیری نظر شهردار تهران باید کار کارشناسی و مطالعه دقیق انجام گیرد؛ چنانچه  به سهولت نمی‌توان رقم مشخص کرد و باید درباره خودروها  و نوع آن هم برنامه مشخصی تدوین شود.

وی در ادامه افزود: به نظر می‌رسد  اینکه برنامه‌ای ناگهانی مطرح می‌شود و انتظار اجرا شدن آن را به سرعت داشته باشیم کار صحیحی نباشد. موضوعی در حد نظر مطرح شده باید ببینیم چه برنامه‌ای مدنظر است و کارشناسان چه نتایج و عواقبی را برای آن مطرح می‌کنند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۴۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و ادامه آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تأمین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تأمین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • زور سرمایه به هنر نمی‌رسد
  • وضعیت عجیب پارکینگ خودروهای لوکس در سیل بم!
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • حضور پررنگ چری در نمایشگاه خودرو پکن (فیلم)
  • خودروی برقی پریمیوم «اکسید»، لوکس‌تر و پیشرفته‌تر از تسلا
  • خودروهای زرهی لوکس؛ کدام یک را انتخاب می کنید؟ (عکس)
  • مقاومت ترموود در برابر آتش
  • مقاومت ترموود در برابر آتش یک ویژگی مهم این چوب صنعتی است