Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-01@22:46:25 GMT

ویزاهای جعلی و سرگردانی زائران در مرز شلمچه

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۹۵۷۱۵

ویزاهای جعلی و سرگردانی زائران در مرز شلمچه

به گزارش جهان نيوز، محسن نظافتی درباره برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای ویزای زائران اربعین حسینی گفت: دفاتر و خدمتگزاران سازمان حج و زیارت در این ایام به صورت شیفتی و تمام وقت به خدمت‌رسانی برای دریافت مدارک روادید و طی مراحل صدور آن در خدمت هستند.

وی عنوان کرد: از روز شنبه هفته گذشته که اعلام شد رابطه دلار و روادید حذف شده و مبلغ 170 هزار تومان به جای مبلغ ارزی قرار گرفته است و همه دستگاه‌ها منتظر مجوز رسمی از کشور عراق بودند که این چشم به راهی کمی طول کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: در طی هفته‌ای که گذشت نیز ویزاهای افرادی که طبق برنامه قبلی و پیش از حذف شدن رابطه دلار و روادید به ثبت‌نام پرداخته بودند را دادیم.

نظافتی با بیان اینکه گفت: افرادی که در این مدت مدارک خود را تحویل دادند شاید تصور می‌کردند تا 2 روز ویزای خود را دریافت می‌کنند در صورتی که نخستین ویزای این دسته از افراد که حدود 300 هزار نفر می‌شود چهارشنبه (سوم آبان ماه) از سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها بیرون آمد.

وی توضیح داد: مردم در برخی استانها به برخی دفاتر مراجعه کرده بودند و خواستار گذرنامه ویزا شدند که طبیعتاً صدور همه ویزاهای نام‌نویسی شده به صورت یک روزه مقدور نبوده و شاید تا یکشنبه یعنی دو روز دیگر به طول بینجامد.

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: اگر چه مسئولیت صدور روادید با سفارت و کنسولگری‌هاست اما ما نیز از ثبت‌نام کنندگان به خاطر برخی وقفه‌های پیش آمده عذرخواهی می‌کنیم چرا که مقدورات سفارت و کنسولگری‌ها بیش از این نیست.

نظافتی اظهار کرد: ما ماموریم بر این هستیم که مدارک را جمع آوری و آماده سازی کنیم و سپس به دفاتر 16 گانه و کنسولگری‌ها تحویل دهیم تا مراحل صدور ویزا انجام شود.

وی مردم را به صبوری در قبال این مسئله دعوت کرد و افزود: این مسائل پیش آمده در اواسط کار پدید آمد؛ شاید اگر از قبل عراق تصمیمی در این موضوع می‌گرفت یا مسئولان مربوطه به این شیوه جدید می‌رسیدند چنین وقفه‌ای ایجاد نمی‌شد.

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت وقفه پدید آمده 5 روزه را بزرگ دانست و گفت: به غیر از وقفه پدید آمده برخی ورودی‌ها نیز در سراسر کشور وجود دارد اما تمام تلاش خود را برای بهبود این وضعیت انجام می‌دهیم البته که مسولان دفاتر 16 گانه و کنسولگری‌ها نیز تمامی همت خود را به صورت شبانه‌روزی انجام می‌دهند.
نظافتی افزود: در ابتدا از مردم خواسته بودیم که نام‌نویسی خود را به روزهای آخر موکول نکنند چرا که در ابتدای مهرماه هر کسی مراجعه کرده بود به سرعت ویزای سفر را دریافت کرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر نیز تعداد ثبت‌نامی بالا است اما همه امکانات برای تسریع امور به کار گرفته شده است؛ ضمن اینکه مردم نیز نسبت به این وقفه‌های ایجاد شده حوصله کنند.

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: با توجه به مسائل پیش آمده شاید لازم باشد که زائران در تاریخ سفر خود تجدید نظر کنند و ما نیز تمامی تلاش خود را برای حل مشکلات انجام می‌دهیم؛ ضمن اینکه به محض صدور ویزا، این مهم ظرف چند ساعت به دست آنها می‌رسد.
نظافتی از زحمات دفاتر 16 گانه و سفارتخانه و کنسولگری‌ها که به صورت شبانه‌روزی انجام می‌گیرد نیز تقدیر و تشکر کرد.

وی درباره زمان مهلت نام‌نویسی  در سامانه سماح اظهار کرد: طبق قرار انجام شده نام‌نویسی تا 3 روز قبل از اربعین انجام می‌گیرد اما این رویه به خاطر صدور روادید است؛ یعنی باید افراد ثبت‌نام کننده قبل از روز اربعین مدارک روادید را دریافت کنند و هر زمان ببینیم اگر مدارک را دریافت کنیم این ویزای افراد ثبت‌نام شده تا روز اربعین به دست آنها نمی‌رسد، سامانه ثبت‌نام را می‌بندیم اما در هر صورت تا اطلاع ثانوی و روزهای نزدیک به اربعین باز است.

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: امسال نیز پیش‌بینی می‌کنیم در حدود 2 میلیون و 500 هزار نفر از کشورمان در مراسم اربعین حسینی حضور یابند که بخشی از این افراد در سامانه سماح و بخشی از طریق دفاتر خارج سازمان نام‌نویسی می‌کنند.

ویزاهای جعلی و سرگردانی زائران در مرز شلمچه
تعداد اندکی از زائران که برای تسریع در سفر زیارتی به عتبات عالیات ویزای خود را از مراکز غیر رسمی و غیر معتبر دریافت کرده بودند با برخی مشکلات در تردد به آن سوی مرزها مواجه شده‌اند.
متاسفانه برخی از این افراد که قصد تردد از مرز شلمچه را داشته‌اند با بن‌بست مواجه شده‌اند چرا که مدارک سفر آنها جعلی و غیر معتبر بود.

منبع:فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۵۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان اداری و استخدامی : کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند

سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد: دریافت هدیه در مقابل انجام وظایف مرتبط با شغل کارمندان دستگاه‌های اجرایی، بر اساس قانون، ممنوع است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری این سازمان، ۱۱ اردیبهشت‌ با ابلاغ بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، موضوع ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری را درباره ممنوعیت رشوه، سوءاستفاده از مقام اداری و دریافت هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه، متذکر شد.
 
در این بخشنامه به علت وجود تعارض منافع جدی، دریافت هرگونه هدیه به هر شکل و تحت هر عنوان برای کارکنان دولت در همه سطوح و در شئون مختلف اداری از جمله حوزه‌های ارزیابی عملکرد، نظارت و بازرسی، صدور مجوز، مالی و پشتیبانی درباره مناقصه، مزایده، عقد قرارداد و نظایر آن از افراد، سازمان‌ها، شرکت‌ها، مؤسسات و نهاد‌های عمومی دولتی و غیر دولتی، ممنوع اعلام شده است.
 
بر اساس ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، اخذ رشوه و سوءاستفاده از مقام اداری ممنوع است و استفاده از هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل برای کارمندان دستگاه‌های اجرایی در همه سطوح از افراد حقیقی و حقوقی به جز دستگاه ذی‌ربط خود، تخلف محسوب می‌شود.
 
این بخشنامه همچنین یادآور می‌شود که بر اساس ماده ۹۰ قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که وظایف خود را با دقت، سرعت، صداقت، امانت، گشاده‌رویی، انصاف و تبعیت از قوانین و مقررات عمومی و اختصاصی دستگاه مربوطه انجام دهند و در مقابل عموم مراجعان به‌طور یکسان و دستگاه ذی‌ربط، پاسخگو باشند.
 
دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، با تأکید بر لزوم رعایت این بخشنامه و انجام مراقبت و رصد مستمر موضوع در همه سطوح ستادی و واحد‌های تابعه، تصریح می‌کند که در صورت مشاهده موارد تخلف، افراد خاطی، اعم از دهنده و گیرنده هدیه، باید برای گذراندن مراحل قانونی به بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران مجاز یا هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری یا مراجع قضایی، معرفی شوند.
 
بخشنامه صادره در پایان، مطابق ماده ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری، مسئولیت نظارت و کنترل و حفظ روابط سالم کارمندان در انجام وظایف محوله را مدیران و سرپرستان بلافصل عنوان کرده و تأکید می‌کند که درباره عملکرد آنان باید پاسخگو باشند و در صورتی که این موضوع در حیطه مدیریت مسئولان مزبور، مشاهده و اثبات شود، علاوه بر برخورد با کارمندان خاطی، با مدیران و سرپرستان کارمندان نیز که در جلوگیری از این موضوع اهمال کرده باشند نیز مطابق قوانین مربوط، رفتار خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سازمان اداری و استخدامی : کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  •  کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • سهمیه ارز مسافران حج چقدر شد؟
  • سهمیه ارز مسافران حج اعلام شد
  • چند نفر به حج عمره اعزام می‌شوند؟
  • بعد از ۹ سال وقفه؛ چند نفر به حج عمره اعزام می‌شوند؟
  • سهمیه ارز مسافران حج مشخص شد
  • موافقت بانک مرکزی با عرضه ۵۰۰ یورو به زئران حج ۱۴۰۳