Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها با اعلام این‌که قرارداد خرید فلایت‌چک دوم به ارزش ۹ میلیون و ۳۸۰ هزار یورو با یک شرکت آلمانی امضا شده است، گفت: هیچ شرکت انگلیسی از شرکت فرودگاه‌ها به سازمان بازرسی کل کشور و قوه قضائیه شکایت نکرده است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رحمت الله مه آبادی با اشاره به انتشار خبر شکایت یک شرکت انگلیسی از شرکت فرودگاه‌ها در خصوص خرید فلایت‌چک اظهار کرد: این خبر مصداق استراتژی دروغ بزرگ و فریب دادن افکارعمومی است که در چهار سطر آن پنج دروغ بزرگ وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: هیچ شرکت انگلیسی به سازمان بازرسی کل کشور و قوه قضائیه شکایت نکرده و این شکایت توسط کسی که مدعی نمایندگی این شرکت است با نامه‎ای بدون امضا و نشانی، مطرح شده که سازمان بازرسی نیز هنوز اعتبار آن را تایید نکرده است.

وی با تاکید بر اینکه هواپیمای فلایت چک با توجه به نوع ماموریت حساس، دقیق و با ارتفاع بالای خود در انجام چک‎های ناوبری باید از توان و ویژگی‎های خاصی برخوردار باشد، افزود: هواپیمای پیشنهادی آن نماینده در مناقصه دایاموند ۶۲ است که مناسب فلایت چک نیست و ما وظیفه خود می‎دانیم بهترین محصولات جهانی را در این زمینه تهیه کرده تا بالاترین خدمات را به مردم ایران عرضه کنیم.

وی با یادآوری این‌که "قیمت این هواپیما ۲. ۸ میلیون یورو عنوان شده که این قیمت بسیار بالا بوده و قیمت واقعی آن کمتر از یک میلیون یورو است، اظهار کرد: از سوی دیگر مطرح شده است که ما هواپیمای فلایت چک دوم را به قیمت ۱۱ میلیون یورو خریداری شده که این صحیح نیست، چراکه هم قیمت کمتر از این است و هم اینکه هنوز هیچ مبلغی پرداخت نکرده‎ایم.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها با بیان "این شکایت را هر کسی می‎تواند در سامانه قوه قضائیه و سازمان بازرسی ثبت کند و منتشر کند، افزود: مهم بررسی‎های سازمان بازرسی و نتیجه گیری آن است که می‎تواند اعتبار ادعای شاکی را اثبات کند که هنوز این سازمان در این رابطه ابراز نظر نکرده است.

مه‌آبادی با طرح این پرسش که "چگونه ممکن است یک شرکت انگلیسی نگران هدر رفتن منابع ملی ایران باشد و به قوه قضائیه شکایت کند" افزود: قیمت هواپیماهای فلایت چک مشخص است. این هواپیما ترکیبی است و باید پس از خریداری، سامانه FIS روی آن نصب شود. در تمام دنیا روند به همین شکل است که ابتدا هواپیمای مناسب خریداری و سپس سامانه مذکور روی آن نصب می‎شود.

وی بیان کرد: بر اساس تاکید وزیر راه و شهرسازی تلاش کردیم بهترین، امن‎ترین و مطمئن‎ترین هواپیما را خریداری کنیم، در این راستا ۲ سال قبل کینگ ایر آمریکایی مدیوم نیمه سنگین با برد ۳۵ هزار پا با موتور جت به ارزش هشت میلیون یورو را خریداری کردیم که مجهزترین هواپیمای فلایت چک محسوب می‎شود.

وی ادامه داد:‌این در حالی است که هواپیمای ادعایی یعنی دایاموند ۶۲ از نوع سبک به ارزش یک میلیون یورو با برد ۲۰ هزار پا و موتور پیستونی است که از حد ارتفاع پرواز مورد نیاز برای چک سامانه‌های راداری و ناوبری با حداقل ۲۸ هزار پا، پایین‎تر است. در حقیقت توانایی هواپیمای ادعایی در اجرای ماموریت فلایت چک ۰ درصد است و کاربردی آموزشی و تفریحی دارد که متاسفانه نمونه آن دیروز در کرمان سقوط کرد.

وی به منظور شفاف‎سازی قیمت خرید هواپیمای فلایت چک فعلی و جدید ایران گفت: ارزش هواپیمای فلایت چک ایران با هزینه نصب FIS در مجموع ۱۱ میلیون یورو شد که دو سال پیش در شرایط برجام با قیمت پسابرجام خریداری کردیم. قرارداد خرید فلایت چک دوم نیز به ارزش ۹ میلیون و ۳۸۰ هزار یورو امضا شده است.

مه آبادی با بیان اینکه برای خریداری فلایت چک دوم مناقصه بین‎المللی برگزار شده و پس از رعایت موارد قانونی و تخصصی قرارداد با شرکت آلمانی ایرودیتا امضا شده است، افزود: تمام اسناد مناقصه ثبت شده و شرکت انگلیسی نیز اسناد مناقصه را خریده است.

وی تاکید کرد: به جامعه اطمینان می‎دهم که فرزندان متخصص ایران اسلامی در شرکت فرودگاه‎‌ها تمام تلاش خود را به کار می‎برند تا بهترین و مطمئن‎ترین هواپیما‌ها و تجهیزات با به صرفه‎ترین قیمت خریداری و به کار گرفته شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۶۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تپسل و شیپور قرارداد همکاری امضا کردند

آژانس تبلیغات دیجیتال تپسل در قراردادی به ارزش ۵۰ میلیارد تومان، مجری انحصاری تبلیغات در پلتفرم شیپور شد. به نظر می‌رسد با امضای چنین قراردادی قرار است فاصله معنادار بودجه تبلیغات دیجیتال و تبلیغات آفلاین کاهش پیدا کند.

پلتفرم شیپور یکی از شناخته‌شده‌ترین پلتفرم‌های ایرانی در زمینه نیازمندی‌ها است. اپلیکیشن شیپور در طول ۱۰ سال فعالیت خود، بیشتر از ۳۵ میلیون بار نصب شده است و توانسته است در حوزه‌های مختلف مانند املاک، خودرو، استخدام و ... خدمات باکیفیتی به کاربران خود ارائه دهد.

 هرچند که تا پیش از این، شیپور انتخابی عالی برای تبلیغات کسب‌وکارهای کوچک و متوسط بود، با این همکاری استراتژیک با تپسل، قدرت این پلتفرم در تبلیغات به نحو چشمگیری افزایش خواهد یافت و این امکان فراهم شده است که هر کسب‌وکاری، بدون توجه به اندازه و مقیاس، روی این پلتفرم تبلیغ کند.

سبحان فروغی، مدیرعامل تپسل در رابطه با این همکاری و مزایای آن برای تبلیغ‌دهندگان می‌گوید: «واقعیت انکار نشدنی صنعت تبلیغات، کمتر شدن فاصله‌ فرصت‌های خرج‌کرد تبلیغات دیجیتال به نسبت تبلیغات آفلاین است. کسب‌وکارهایی نظیر شیپور می‌توانند در کنار دیجیتالی و قابل رصد بودن لحظه‌ای، نقش و جایگاه آگاهی از برند و مشروعیت‌بخشی را مشابه با تبلیغات آفلاین برای تبلیغ‌دهندگان فراهم کنند.»

حمیدرضا پاکروان، مدیرعامل شیپور نیز این همکاری را گامی مهم در جهت توسعه تبلیغات برندها در فضای آنلاین دانست. 

در شش ماه گذشته، آژانس تبلیغات دیجیتال تپسل، با هدف فراهم کردن دسترسی بالا به ناشران بزرگ و باکیفیت ایرانی برای تبلیغ‌دهندگان خود، از انعقاد قرارداد همکاری با رسانه‌های بزرگی مانند اسنپ کلاب، اپلیکیشن آخرین خبر، مجموعه رسانه‌های گروه خبری دنیای اقتصاد و ... خبر داده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستمال مسی ۳۰ میلیارد!
  • فروش اولین قرارداد مسی: یک برگ دستمال 30 میلیارد!‏
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم
  • فرود بدون چرخ یک هواپیمای باری در فرودگاه استانبول+فیلم
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • ◄ امضاهای برکناری مدیرعامل راه آهن واقعی بود/ افشای شکایت صالحی از مدیرعامل کارزار
  • تپسل و شیپور قرارداد همکاری امضا کردند
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد