Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد سبحانی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: برای تولید محصول سالم، هر سال با آغاز تشکیل میوه های گوجه فرنگی در مزرعه های استان رها سازی 2 گونه زنبور براکون و تریکوگراما به عنوان عوامل کنترل بیولوژیک علیه آفات برگخوار و کرم میوه گوجه فرنگی (هلیوتیس) انجام می شود.
وی اضافه کرد: زنبور براکون پارازیت کننده لارو و زنبور تریکوگراما پارازیت کننده تخم آفات برگخوار و هلیوتیس گوجه فرنگی است و در کاهش جمعیت آفت های مزارع گوجه فرنگی تاثیر بسزایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سبحانی اظهار کرد: این طرح برای کاهش مصرف سموم، جلوگیری از آلودگی محیط زیست، تولید محصول سالم و کاهش هزینه های تولید انجام می شود.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تاکید کرد: کشاورزان پس از رهاسازی حشره های مفید، برای استقرار آنها، از انجام سمپاشی های بی رویه خودداری کنند.
وی گفت: در سال جاری بیش از 2هزار و 500 هکتار از مزرعه های گوجه فرنگی در شهرستان های جم، دشتی و دشتستان زیر پوشش طرح مبارزه بیولوژیک قرارمی گیرد.
استان بوشهر از جمله استانهای تولید کننده گوجه فرنگی خارج از فصل است که هرسال به صورت میانگین بیش از 600 هزارتن محصول در سطح استان تولید و روانه بازار می شود.
6047/6043**
خبرنگار: موناعیدان* انتشاردهنده: خدانظرخواجه

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۶۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته

ایسنا/اردبیل رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته گفت: استان اردبیل مهد پرورش زنبور عسل است و رتبه چهارم کشوری را در تولید عسل دارد.

نوبخت اژدری ۱۱ اردیبهشت در جلسه منتخبین جدید هیات مدیره تعاونی زنبورداری گفت: استان اردبیل مهد پرورش زنبور عسل است و رتبه چهارم کشوری را در تولید دارد.

اژدری با بیان اینکه در سال گذشته ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل از زنبورستانهای استان برداشت شده است، اظهار کرد: بر اساس اطلاعات گردآوری شده، در استان اردبیل بیش از ۵۰۲ هزار و ۹۶۹ کلنی زنبور عسل مدرن با میانگین تولید ۱۴.۷ کیلوگرم عسل و میانگین تولید در کلنی های سنتی ۶.۷ کیلوگرم عسل می باشد.

این مقام مسئول افزود: تعداد کل زنبورستان‌های این استان را بر اساس اطلاعات آماری انجام شده ۳ هزار و ۷۱۴ زنبورستان شمارش شده و افراد شاغل در این زنبورستان‌ها ۶ هزار و ۲۴۳ نفر بر اساس تعداد کلنی می باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: استان اردبیل قطب کشاورزی است و ۳۵ درصد اشتغال به این بخش مربوط می شود و بیانگر این است که یک سوم اشتغال وابسته به بخش کشاورزی است اما متأسفانه فرهنگ تعاون در این استان زرخیز جای خود را باز نکرده است.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • برداشت توت فرنگی از مزارع مازندران (فیلم)
  • آغاز جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر + تصویر
  • مواد غذایی که آلرژی بهاری را کاهش می‌دهند
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود
  • عملیات سم‌پاشی علیه حشره ناقل مالاریا در سیب و سوران آغاز شد
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان