Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل عباسچیان روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از برنامه هایی که در حوزه بهبود فضای کسب و کار بر روی آن کار می کنیم، پنجره واحد سرمایه گذاری است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان اظهار کرد: نقشه راه سرمایه گذاری، متفاوت از پنجره سرمایه گذاری است که اگر نقشه راه تکمیل شود، پنجره واحد هم در زیر مجموعه آن قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در همین راستا، در دهه فجر سال گذشته استاندار طی نامه ای به تمام دستگاه های اجرایی از مسئئولان خواست از این پس فرآیند مربوط به 2 موضوع که عمده مشکل سرمایه گذاران بود با سرعت بیشتری اجرا شود، فرآیندهایی که حتی تا سه سال هم زمان می برد و همین 2 فرآیند بیشترین زمان و انرژی را از سرمایه گذاران می گرفت.
عباسچیان این 2 فرایند را موضوع تغییر کاربری اراضی و واگذاری زمین های ملی اعلام و اضافه کرد: روند استعلام ها و صدور مجوزها طولانی بود، در حالی که هم اکنون این روند به طور کامل مکانیزه شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان گفت: این فرآیندها، از طریق نرم افزاری که در مرکز آماده است، ارائه می شود و آموزش های لازم برای استفاده از این نرم افزار به کارکنان استانی و شهرستانی داده شده است.
وی ابراز کرد: نرم افزار مورد نیاز در همین رابطه خریداری شده و بر اساس نظر کارشناسان ارتقا یافته و هم اکنون راه اندازی شده و در دست بهره برداری است.
عباسچیان افزود: موضوع راه اندازی پنجره واحد از سال 94 در این استان آغاز شد و متناسب با سیستم های اجرایی و اداری در کشور، بهبود یافت.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان با بیان اینکه در سال 95، 2 فرآیند زمان بر شناسایی، ساختار آن تعریف و بازنگری شد، گفت: هم اکنون پرونده این 2 فرآیند برای نخستین بار در استان از طریق پنجره واحد در حال گردش است.
وی یادآورشد: این پنجره واحد نرم افزار بر خطی است که برای دستگاه های عضو، کاربری تعریف شده است و استعلام ها همگی از طریق این نرم افزار انجام می شود.
عباسچیان اظهار کرد: ما یک موضوع پذیرش سرمایه گذار داریم، در این هنگام از نمایندگان دستگاه ها و مدیران دعوت می کنیم و طی جلسه ای ظرفیت های استان را معرفی و شرایط را منتقل می کنیم و دستگاه ها هم موضوع را بررسی و نتیجه را اعلام می کنند و ما هم به عنوان دبیرخانه نتیجه را به سرمایه گذار اعلام می کنیم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان گفت: پنجره واحد برای فرآیندهایی است که سرمایه گذار باید اقدام به دریافت مجوزهای لازم برای تغییر کاربری و استفاده از اراضی ملی کند.
وی تاکید کرد: در پنجره واحد، تمام روند رسیدگی به پرونده ها مرحله به مرحله قابل رصد است و صفر تا 100 آن در سامانه نمایش داده می شود و برای هر دستگاه متناسب با مسئولیت و زمانی که نیاز دارد، زمان اعلام نتیجه تعیین شده است.
عباسچیان اضافه کرد: دستگاه ها باید طی مدت تعیین شده پاسخگو باشند و این موضوع از طریق خود استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی و کارشناسان فراخور آن سطحی که می توانند از سیستم استفاده کنند، رصد می شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان گفت: استعلام مربوط به هر یک از دستگاه ها برآورد، محاسبه و زمانی برای پاسخگویی تعریف شده است، در صورتی که دستگاه ها به این استعلام ها پاسخ ندهند، در حکم پاسخ مثبت تلقی و ضمن آن گزارش عملکرد دستگاه مربوط به مراجع ذیصلاح هم که پیگیر این موضوع هستند، هم داده می شود.
نخستین نقشه راه سرمایه گذاری کشور برای ایجاد تحول اساسی در محیط کسب و کار، شهریور 96 در زنجان به بهره برداری رسید.
ضمن آنکه بابت استقرار سیستم پنجره واحد میزان یک هزار و 176 ساعت برای 26 دستگاه اجرایی استان و 32 واحد شهرستانی دور آموزشی برگزار شد تا از سیستم استفاده کنند.
3001/8068
خبرنگار: مینا افشاری** انتشار: اسماعیل جهانبخش

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۳۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ یارمحمدی گفت: تغییرات سالانه ترکیب کشت در مناطق، تحت تأثیر عوامل متعدد از جمله مسائل اقتصادی شامل میزان تقاضا، قیمت بازار، هزینه های تولید، رعایت تناوب زراعی، آفات و بیماریهای مشترک با سایر محصولات کشاورزی است.

وی با اشاره به کاهش تولید و سطح زیر کشت محصول سیر در شهرستان طارم، افزود: علاوه بر موارد ذکر شده در این خصوص، کاهش بارندگی در فصل کاشت، جایگزینی سایر محصولات از جمله سیب زمینی و باقلا موجب کاهش تولید سیر در شهرستان طارم طی سال زراعی جاری شد.

مدیر جهاد کشاورزی طارم ادامه داد:‌ سطح زیر کشت محصول سیر در سال زرعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در شهرستان طارم حدود ۴۰۰ هکتار است و همه ساله برداشت سیر در طارم از اواخر فروردین آغاز می شود و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه می یابد.

وی ارقام مورد کشت در این شهرستان را شامل سیر صورتی و قرمز بیان کرد و گفت: سیر تولیدی در طارم به دلیل کیفیت بالای آن علاوه بر مصرف داخل شهرستان و استان زنجان به سایر استان های کشور از جمله گیلان و مازندران همچنین در صورت وجود شرایط به برخی کشورهای دیگر صادر می شود.

هم اکنون ۵۵۰ بهره بردار در شهرستان طارم به کشت و کار این محصول مشغول هستند و از این طریق کسب درآمد می کنند.

دیگر خبرها

  • صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل
  • محکومیت ۴ میلیاردریالی قاچاقچی سیگار در زنجان
  • طی سال گذشته ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی زنجان در دست ساخت است
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • تلاش ستاره سیتی برای حضور در بارسا: کاهش دستمزد!