Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان – ایرنا – قائم مقام اجرایی مدیرعامل شرکت پتروشیمی زنجان گفت: مرحله دوم افزایش سرمایه به میزان 2.1 برابر سرمایه کنونی این شرکت آغاز شد.

مسعود مددی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این افزایش سرمایه هم برای تامین نظر بانک ملی به عنوان بانک عامل انجام می شود.
وی یادآورشد: سرمایه شرکت از زمان تاسیس تا تیر 95، 560 میلیارد ریال بود که تا پایان سال به یکهزار و 680 میلیارد ریال رسید و هم اکنون باید به سه هزار و 500 میلیارد ریال افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت پتروشیمی برای دریافت تسهیلات 306 میلیون یورویی مصوب صندوق توسعه ملی باید اقدام به افزایش سرمایه کند.
مددی اظهار کرد: مراتب مسدود کردن تسهیلات ارزی صندوق توسعه ملی به شرکت به طور رسمی ابلاغ نشده است و اگرچه شواهد حاکی است که این اتفاق به عنوان گام مهم و رو به جلو برای احیای پروژه، در حال انجام است و در طی مراحلی باید تبدیل به مسدودی ارزی شود.
قائم مقام مدیرعامل شرکت پتروشیمی زنجان با اشاره به ماجرای تسهیلات و تامین منابع مالی این شرکت گفت: مفهومی به نام نسبت مالکانه وجود دارد که الزام صندوق توسعه و بانک عامل است به این طریق که همواره باید 20 درصد تسهیلات دریافتی آورده شرکت باشد.
مددی اضافه کرد: هم اکنون نسبت مالکانه شرکت پتروشیمی زنجان نزدیک 35 درصد است و زمانی این نسبت به هم می ریزد که صندوق توسعه ملی تسهیلات را پرداخت کند.
وی افزود: این تسهیلات موجب می شود که بدهی مالک افزایش یابد و برای اینکه این نسبت حفظ شود شرکت نیازمند افزایش سرمایه است.
مددی گفت: این افزایش سرمایه باید تا سقف سه هزار و 500 ریال اتفاق بیفتد در حالی که هم اکنون سرمایه شرکت به یک هزار و 680 میلیارد ریال می رسد.
جانشین مدیرعامل شرکت پتروشیمی زنجان اظهار کرد: در صورتی که این سه هزار و 500 میلیارد ریال در سال جاری محقق شود تا حداکثر یک سال و نیم آینده نیازی به افزایش سرمایه نخواهیم داشت.
وی به پرداخت تدریجی تسهیلات صندوق توسعه ملی اشاره کرد و افزود: موضوع اینکه باید به میزان خود تسهیلات دریافتی افزایش سرمایه اتفاق بیفتد، منطقی نیست و نسبت مالکانه همواره باید مد نظر قرار گیرد.
مددی یادآورشد: حداکثر هفت هزار میلیاردریال مجموع سرمایه ثبتی کشور افزایش می یابد، رقمی که شرکت برای ساخت پروژه به میدان می آورد.
با مشارکت بیش از 500 میلیارد ریالی نزدیک 96 هزار نفر از شهروندان زنجان برای احداث واحد اوره و آمونیاک پتروشیمی با ظرفیت 687 هزار تن آمونیاک و یک میلیون و 80 هزار تن اوره، جریان احداث این واحد صنعتی صورت جدی تری به خود گرفت.
10 سال از این جریان سپری می شود و هنوز مردم چشم انتظار خبرهای خوب از شرکتی هستند که بخشی از ثروت خود را در آن سرمایه گذاری کرده اند، اما مشکلاتی که هیات مدیره نخست با آن مواجه شد، کمبود منابع مالی، نبود پیش بینی درست از محل تامین اعتبار مورد نیاز یک واحد صنعتی 20 هزار میلیارد ریالی و فقدان مدیریت صحیح هزینه ها، موجب شد تا هیات مدیره جدید تصمیم خاصی برای آینده این واحد صنعتی بگیرد.
هیات مدیره جدید تصمیم گرفت، پیش از هر اقدام عملی و تداوم عملیات اجرایی، مشکلات مالی و اداری را مرتفع و تمام منابع مالی مورد نیاز آن را تامین و سپس اقدام به آغاز عملیات اجرایی با جدیت هرچه تمام کند.
شرکت پتروشیمی زنجان در شهرستان ایجرود قرار گرفته و هم اکنون با گذشت 10 سال از آغاز عملیات اجرایی آن شاهد پیشرفت کلی 26 درصدی طرح، 60 درصد پیشرفت مهندسی واحدهای فرآیندی و 36 درصد واحد یوتیلیتی است.
3001/8068
خبرنگار: مینا افشاری** انتشار: اسماعیل جهانبخش

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۷۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای اسلامی استانداری زنجان با اشاره به نتایج مثبت پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها گفت: رشد اعتبارات و تجهیز دهیاری‌ها به ماشین‌آلات باعث شد حجم عملیات عمران روستایی در استان به طور قابل توجهی بالا برود و مناطق روستایی استان از این لحاظ به کارگاه عمرانی تبدیل شود.

وجیه‌الله بیگدلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: سال گذشته بالغ بر دو هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات کم‌بهره برای خرید ماشین‌آلات سبک و سنگین به دهیاری‌های استان اختصاص پیدا کرد.

وی با اشاره به نتایج مثبت پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها گفت: رشد اعتبارات و تجهیز دهیاری‌ها به ماشین‌آلات باعث شد حجم عملیات عمران روستایی در استان به طور قابل توجهی بالا برود و مناطق روستایی استان از این لحاظ به کارگاه عمرانی تبدیل شود.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای اسلامی استانداری زنجان تصریح کرد: این تسهیلات در راستای ایجاد درآمد پایدار برای دهیاری‌ها در جهت افزایش سطح خدمت‌رسانی به روستاییان پرداخت شد.

وی با بیان اینکه با تأسیس دهیاری در ۵۲ روستای جدید طی فعالیت دولت سیزدهم، تعداد دهیاری‌های استان به ۷۰۹ مورد رسیده است، اضافه کرد: همچنین ۶۲۵ دهیاری در استان ارتقا پیدا کرد که این موضوع در تخصیص اعتبار و ماشین‌آلات به دهیاری‌ها بسیار مهم است.

بیگدلی گفت: بر اساس نتایج سرشماری سال ۹۵، جمعیت روستایی استان زنجان بالغ بر ۳۴۶ هزار نفر است که این میزان ۳۷ درصد کل جمعیت استان را شامل می‌شود.

کد خبر 748686

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان