Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای راهبردی فعالیت‌های قرآنی اربعین در نشستی خبری گفت: ۳۵۰ برنامه و محفل قرآنی در مسیر شهرهای حله، کوت، کاظمین، سامرا و بغداد به کربلا برگزار می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی، دبیر شورای راهبردی فعالیت‌های قرآنی اربعین در نشست خبری برنامه‌های «کاروان قرآنی جمهوری اسلامی اعزامی به مراسم اربعین» با اشاره به سابقه فعالیت‌های قرآنی در مراسم اربعین حسینی گفت: از حدود سه سال گذشته باتوجه به ظرفیت اربعین تصمیم گرفتیم از این ظرفیت به منظور ترویج فرهنگ قرآنی بهره ببریم، آن زمان فعالیت‌های خودجوشی صورت می‌گرفت اما سال ۱۳۹۴ اتحادیه وارد کار شد و فعالیت‌هایی را ساماندهی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گزارشی در شورای توسعه ارائه کردیم و منجر به این شد سال گذشته ستاد مرکزی اربعین کشور جلساتی با اتحادیه داشتند و درخواست کردند فعالیت‌های قرآنی اربعین ساختارمند شود بر همین اساس سال گذشته به صورت رسمی کارگروهی ذیل کمیته اربعین به نام کارگروه قرآنی تأسیس شد و اقدامات مختلفی با محوریت سوره مبارکه فجر برنامه‌ریزی شد.

محمدی با اشاره به استقبال از برنامه‌های سال گذشته خاطر نشان کرد: امسال کمیته قرآنی اربعین تصمیم گرفت ظرفیت برنامه‌ها را توسعه دهد بر همین اساس امسال ظرفیت ۷۰ درصد افزایش یافت به طوری که حدود ۷۰ نفر اعزام می‌شوند در حالی که سال گذشته ۴۰ نفر به پیاده روی اربعین اعزام شدند.

محمدی با بیان اینکه بالغ بر ۳۵۰ برنامه و محفل قرآنی در مسیر شهرهای حله، کوت، کاظمین، سامرا و بغداد به کربلا برگزار می‌کنیم تصریح کرد: چندین گروه تواشیح از جمله گروه محمدرسول الله و معراج و فدک که سطح کیفی مد نظر را داشتند نیز اعزام می‌شوند.

محمدی به تفاهم‌نامه همکاری با آستان قدس رضوی اشاره کرد و گفت: همه مراسم با شمیم و عطر امام رضا (ع) متبرک می‌شود و خادمانی از آستان هم حضور دارند و ۲۰ هزار بسته تبرک شامل نبات و غیره بین زائران توزیع می‌شود که با توجه به ارادتی که برادران عراقی به آقا علی‌بن موسی الرضا (ع) دارند برنامه‌ها باشور برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه دو پرچم آستان قدس رضوی هم در اختیار ما است خاطر نشان کرد: ۱۰ کرسی تلاوت رضوی در نجف و کربلا و موکب‌های مسیر از شبکه قرآن پخش می‌شود و امیدواریم بتوانیم فعالیت‌ها را به صورت زنده منعکس کنیم.

وی با بیان اینکه اولین گروه ۹ آبان‌ماه اعزام می‌شود گفت: گروه‌های بعدی به ترتیب تا ۱۶ آبان اعزام می‌شوند تا برنامه‌ها را اجرا کنند و ۲۱ آبان هم کاروان به کشور بازمی‌گردند.
دبیر کمیته قرآنی ستاد اربعین با بیان اینکه سال گذشته از طریق حساب ۱۴۱۱۴ بانک تجارت، از کمک‌های مردمی مناسبی جمع‌آوری شد، افزود: سعی کردیم مردمی بودن برنامه‌ها را حفظ کنیم. طرح‌های مختلفی نیز به ما رسید و ان شا الله از مشهدالرضا تا کربلا برنامه داریم. با توجه به تعامل با طرح ۱۴۵۱ سعی کردیم ۱۴۵۱ محفل را داشته باشیم که بسیاری از آنها در داخل کشور برگزار می‌شود.

دبیر شورای راهبردی فعالیت‌های قرآنی اربعین در ادامه با بیان اینکه شورای توسعه و سایر نهادها از اجرای فعالیت‌های قرآنی در پیاده روی اربعین حسینی استقبال کردند گفت: برنامه‌ریزی در ذیل ستاد اربعین طراحی و برنامه‌ریزی شده و ماهیت آن مردمی است همچنین ساختار رسمی ندارد بلکه پویش مردمی است به همین دلیل اتحادیه متولی این امر شده و این فعالیت‌ها را برعهده گرفته است. علاوه بر این اقدام اتحادیه برای اجرای فعالیت‌های قرآنی اربعین با تعامل کمیته اعزام بوده است و آنها نیز در جریان فرایند کار هستند و از این فعالیت استقبال کردند.
محمدی در پایان ابراز امیدواری کرد: با توجه به حضور همیشگی جامعه قرآنی در جریان‌های ملی و مذهبی، در مراسم اربعین سال ۹۷، اعزام یک کاروان هزار نفری از فعالان جامعه قرآنی را شاهد خواهیم بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جلال ماب یکشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه هفت کمیته زیر مجموعه ستاد اربعین فعالیت می‌کنند، گفت: کمیته‌های تغذیه و درمان جزو کمیته‌های با فعالیت گسترده محسوب می‌شود.

وی با اظهار اینکه سه هزار موکب زیر پوشش کمیته تغذیه ستاد اربعین سازمان دهی می‌شود می‌کنند، گفت: حدود دو هزار موکب در عراق مستقر می‌شوند و خدمات دهی می‌کنند و هزار موکب نیز در مسیر و مرزها و استان‌های مرزی فعالیت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه بین ۹۰۰ تا هزار موکب نیز به صورت خودجوش و بدون اینکه زیر پوشش و سازماندهی قرار گیرند، خدمات دهی می‌کنند، افزود: این موکب‌ها در مناطق مختلف از جمله خوزستان فعالیت و از زائران حسینی پذیرایی می‌کنند.

جلال ماب یادآور شد: حدود ۷ هزار دستگاه کامیون و خودرو اقدام به انتقال تجهیزات موکب‌ها می‌کنند و بیشتر مالکان خودروها به صورت افتخاری خدمات دهی می‌کنند و طبق پروتکل خاصی و بر اساس همکاری بین گمرک ایران و عراق این خودروها منتقل می‌شوند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه حدود ۲۰۰ هزار نیروی داوطلب به اداره موکب‌ها می‌پردازند، یادآور شد: اتباعی که از خاک ایران برای اربعین حضور می‌یابند، پتانسیل بسیار خوبی برای تبلیغ هستند و باید از این ظرفیت برای تبیین اربعین حسینی استفاده کرد.

وی با اظهار اینکه که سال گذشته ۷۰ هزار زائر خارجی ازخاک ایران روانه اربعین شدند، تصریح کرد: باید از این دستاورد برای تبیین اربعین بهره گرفت.

کد خبر 6091523

دیگر خبرها

  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم
  • بیان ساده مفاهیم قرآن از نوآوری‌های برنامه «محفل» بود
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • اولین محفل شعر ارادت رضوی در هویزه برگزار شد