Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-01@19:06:27 GMT

تولید 55 میلیون تن فولاد در دسترس است

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۰۱۹۶۵

رئیس هیئت عامل ایمیدرو با بیان اینکه تولید 55 میلیون تن فولاد در دسترس است ، گفت : باید به سمت تولید و صادرات فولادهای با ارزش افزوده بالا رویم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مهدی کرباسیان گفت : نقشه خوبی برای رسیدن به تولید 55 میلیون تن فولاد در دستور کار دولت و وزارتخانه قرار داده شده و حرکت مناسبی نیز اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود : خوشبختانه با وجود ذخایر سنگ آهن و گاز، می توانیم به این هدف دست یابیم.
کرباسیان ادامه داد: با نظر آقای شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت، ستاد زنجیره فولاد تشکیل شد تا هم طرح های نیمه تمام و هم طرح های جدید مورد حمایت قرار گیرد و به جایگاه مناسبی در صنعت فولاد دست یابیم.
کرباسیان گفت : تلاش می کنیم سرانه مصرف فولاد را از حدود 220 کیلوگرم فعلی به 350 کیلوگرم برسانیم و هم به سمت تولید و صادرات فولادهای با ارزش افزوده بالا و خاص پیش رویم.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو با اشاره به ظرفیت های ایجاد شده در دولت یازدهم تصریح کرد: ظرفیت تولید کنسانتره 30 درصد (44 میلیون تن)، گندله 23 درصد (32 میلیون تن)، آهن اسفنجی 11 درصد (25 میلیون تن) و فولاد خام 30 درصد (30 میلیون تن ) افزایش یافته است.
وی ادامه داد : نکته بسیار مهم این است که در بکارگیری ظرفیت های کشور، از فناوری های روز استفاده کنیم.
کرباسیان با بیان اینکه در حوزه اکتشاف باید ذخایر ناشناخته را کشف کنیم، گفت: تا قبل از دولت یازدهم، در این حوزه کم کار شده بود و از سال 93، برنامه اکتشاف 250 هزار کیلومتر مربعی را شروع کردیم و الان به 400 محدوده امید بخش رسیده ایم.
این اقدام تنها در معادن روباز اتفاق افتاده و در معادن عمیق هنوز اکتشافی صورت نگرفته است ، البته فناوری آن را هم نداشته ایم.
وی ادامه داد: اکنون 1500 متر حفاری عمیق صورت گرفته و حدود 3 میلیارد تن ذخیره قطعی افزوده شده است. الان در دنیا ذخایر معادن کاهش یافته به طوری که به سمت اکتشاف اقیانوس ها رفته اند. این در حالی است که کشور ما و برخی کشورهای اطراف هنوز بکر هستند و جای کار وسیع دارند.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو با بیان اینکه دستیابی به نرخ رشد توسعه 8 درصدی، کار بسیار مشکلی است، گفت: اگر به سمت حمایت از پژوهش و دانش بنیان کردن علوم نرویم ، کشور نمی تواند رشد و توسعه مناسب را کسب کند. در حال حاضر دانشگاه ها با بودجه دولتی کار می کنند که این هم مشکل است.
وی ادامه داد : در کشورهای پیشرفته، دانشگاه ها هیچ پولی از دولت دریافت نمی کنند و خود از دولت پروژه می گیرند و درآمدزایی می کنند.
کرباسیان با بیان اینکه از نظر ساختاری در دولت، دانشگاه و بخش خصوصی مشکل داریم، گفت: اگر تفکرات موجود را اصلاح نکنیم و 3 درصد بودجه پژوهش به سمت صحیح پیش نرود، توسعه سریع اتفاق نمی افتد.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو خاطرنشان کرد: برگزاری کنفرانس ها یک گام به جلو است چرا که دانشگاهیان و فعالات صنعت فولاد حرف یکدیگر را درک می کنند و به سرعت آن را اصلاح می کنند.
وی افزود : فناوری پِرِد برای تولید آهن اسفنجی به عنوان شاهکار صنعت فولاد ایران ، نشان دهنده این است که خودباوری و علم با تمرین نتیجه می دهد.
وی ادامه داد: در حال حاضر 2 طرح پرد در حال تولید است و طرح نی ریز نیز در آذر به تولید می رسد.
کرباسیان با بیان اینکه ساختار اقتصادی کشور دچار اشکال اساسی است و نمونه آن خصوصی سازی شرکت در اراک است ، گفت : بخش خصوصی گرفتار مسائل بانکی است و ورود و خروج سرمایه در کشور با مشکل مواجه است.
وی افزود: سازمان های توسعه ای مثل ایمیدرو و ایدرو باید خطرپذیر باشند تا توسعه ایجاد کنند. این در حالی است که در دولت های قبل، ایمیدرو را به اسم خصوصی سازی رد دیون کردند و تهی از سرمایه شد.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت : کوچک سازی شرکت ها لطمه زد در حالی که باید به سمت ایجاد شرکت های بزرگ برویم تا توان حمایت داشته باشند. ادغام شرکت های فولاد سازی باید در اولویت باشد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۱۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد | روبات هوش مصنوعی به چه چیزی مجهز شد؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ورج، این ویژگی حافظه در زمان معرفی این چت‌بات، فقط برای بخش کوچکی از کاربران در دسترس بود، اما اکنون برای مشترکان ChatGPT Plus در خارج از اروپا یا کره در دسترس است. حافظه ChatGPT به ۲ روش کار می‌کند تا پاسخ‌های روبات چت را شخصی‌تر کند.

اولی این است که به شما اجازه می‌دهد به ChatGPT بگویید جزئیات خاصی را به‌خاطر بسپارد و دومی با یادگیری از مکالمات مشابه الگوریتم‌های دیگر در برنامه‌ها است. حافظه ChatGPT این چت‌بات را به دستیار هوش مصنوعی بهتری تبدیل می‌کند. از آنجایی که این حافظه ممکن است مشکلات امنیتی ایجاد کند و کاربران از این نظر نگران شده‌اند، شرکت OpenAI مدعی شده است کاربران همیشه بر آنچه ChatGPT نگه می‌دارد، کنترل خواهند داشت.

شرکت OpenAI در یک پست وبلاگ نوشت: در تغییری نسبت به آزمایش قبلی، اکنون ChatGPT به کاربران می گوید چه زمانی حافظه ها به روز می شوند. کاربران می توانند آنچه را که ChatGPT به خاطر می آورد، با بررسی آنچه که روبات چت از مکالمات گرفته است و حتی با ایجاد فراموش کردن جزئیات ناخواسته ChatGPT مدیریت کنند. این چت بات همیشه می تواند جزئیات را در طول مکالمات فعال به یاد بیاورد.

برای مثال، اگر از روبات چت بخواهید یک ایمیل را پیش‌نویس کند، می‌توانید فورا آن را با عبارت «حرفه‌ای‌تر کنید» دنبال کنید و به یاد می‌آورد که در مورد ایمیل صحبت می‌کردید. اما اگر به اندازه کافی صبر کنید یا مکالمه جدیدی را شروع کنید، همه چیز از پنجره خارج می شود.

بیشتر بخوانید:

پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند

شرکت OpenAI نگفت که چرا حافظه در اروپا یا کره در دسترس نخواهد بود. این شرکت می گوید که حافظه برای مشترکین ChatGPT Enterprise و Teams و همچنین GPT های سفارشی در فروشگاه GPT عرضه می شود، اما زمان آن را مشخص نکرده است.

کد خبر 848492 برچسب‌ها خبر مهم هوش‌ مصنوعی تکنولوژی (فناوری) ربات - روبات حافظه

دیگر خبرها

  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد | روبات هوش مصنوعی به چه چیزی مجهز شد؟
  • کاری که ورزش کردن با سرطان می‌کند
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • همدان نیازمند کارگر و کارمند در بخش خصوصی
  • سودآوری ۴۸ هزار میلیاردی ایمیدرو در یک سال
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان