Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@09:56:19 GMT

نظام سلطه جرات حمله به ایران را ندارد

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۰۷۲۴۸

نظام سلطه جرات حمله به ایران را ندارد

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: تا زمانی که توان بازدارندگی داشته باشیم در امنیت هستیم و نظام سلطه جرات حمله به ما را ندارد.

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش با حضور در برنامه نگاه یک طی سخنانی با اشاره به نقش نیروی دریایی در راستای گسترش دیپلماسی دریایی گفت: ما در آب‌های بین‌المللی با کشورهای دوست گسترش دیپلماسی دریایی را دنبال می‌کنیم و حضور نیروی دریایی به توسعه ارتباط با سایر کشورها کمک شایانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در این موضوع به دنبال انتقال حرف حق انقلاب خودمان هستیم، همچنین گسترش دیپلماسی دریایی به موضوع مقابله با ایران هراسی نیز کمک می‌کند.

دریادار سیاری با بیان این که دیپلماسی دریایی زیرمجموعه دیپلماسی دفاعی قرار می‌گیرد، گفت: اگر به نیروی دریایی صرفاً با یک نگاه نظامی نگاه کنیم، این نیرو فقط باید در زمان جنگ فعال باشد اما امروز نیروی دریایی وظیفه دارد علاوه بر حفظ آمادگی خود در مقابل تهدیدات از این توانمندی در ابعاد دیگر نیز استفاده کند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطر نشان کرد: زمانی می‌شود از منابع دریا استفاده کرد که امنیت برقرار باشد، امروزه نیازمندی جوامع به منابع دریایی بیشتر شده، لذا همین موضوع امکان درگیری کشورها برای استفاده از منافع بیشتر را افزایش داده و می‌تواند به گسترش ناامنی کمک کند لذا نیروهای دریایی باید بتوانند امنیت آب‌های جهان را تامین کنند.

دریادار سیاری تصریح کرد: در همین راستا هر کشوری باید دارای یک نیروی دریایی که قادر به حفظ مرزهای آبی و حضور در آب‌های بین‌المللی باشد داشته باشد تا بتواند از منافع خود در دریا حفاظت کند.

وی با اشاره به حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در خلیج فارس و دریای عمان خاطر نشان کرد: این منطقه با حضور نیروی دریایی ارتش و سپاه می‌تواند امنیت کامل داشته باشد، اما حضور دیگران موجبات ناامنی در این منطقه را فراهم می‌کند و باید به آنها بگوییم پا را از گلیم خود فراتر نگذارند. حضور نیروهای بیگانه فقط در جایی توجیه دارد که امکان به خطر افتادن تجارت جهانی وجود دارد. البته حضور آمریکایی‌ها در منطقه پرآشوب خلیج عدن و تلاش آنها برای حفظ ناامنی در این منطقه برای توجیه حضور مداوم آنها در خلیج عدن و اشراف به خلیج باب‌المندب است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به فر خود به همایش دریایی ایتالیا گفت: این همایش با موضوع نیروهای دریایی فراتر از نقش سنتی و تلاش برای امنیت دریا تشکیل شده بود که از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی به عنوان مهمان ویژه در این همایش دعوت به عمل آمده بود.

دریادار سیاری ادامه داد: علت این دعوت هم حضور مستمر جمهوری اسلامی در خلیج عدن برای برقراری امنیت اقتصاد در دنیا و مبارزه با تروریسم دریایی بود، ما تاکنون در این منطقه علاوه بر اسکورت 4 هزار و 200 کشتی ایرانی به کشتی‌هایی از 25 کشور جهان نیز کمک کرده‌ایم.

وی با بیان این که بیش از 53 کشور جهان در این همایش حضور پیدا کرده بودند، اظهار داشت: صحبت‌های ما در این همایش نیز ابعاد جهانی داشت و ما بیشتر روی بحث تامین امنیت در آب‌های راهبردی جهان صحبت کردیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به صحبت‌های خود در همایش ایتالیا، عنوان کرد: همچنین در این همایش به بی اساس بودن اظهارات ترامپ درباره نیروهای مسلح کشورمان نیز پرداختیم و یادآور شدیم که نیروهای مسلح ایران عامل پایدار کننده امنیت جهانی است و بخش جدایی ناپذیر آن هستند و حضور نیروهای بیگانه است که باعث ناامنی در مناطق راهبردی جهان می‌شود. ضمن آن که یکی دیگر از عناصر ناامنی در منطقه ما شکل‌گیری عناصر ناپایدار کننده امنیت مثل اسرائیل و جلوگیری از شکل‌گیری حاکمیت دموکراتیک در یمن و کشتار مردم این کشور است.

دریادار سیاری افزود: همچنین در این همایش ما به راهکارهای مقابله با آسیب‌های منطقه‌ای و جهانی پرداختیم، که موجب تشکر بسیاری از کشورها و سخنرانی ما شد.

وی در تشریح دستاوردهای این سفر، گفت: در حاشیه این همایش موفق به ملاقات با 21 کشور جهان و همچنین ملاقات رسمی با فرماندهان نیروی دریایی 7 کشور دیگر شدیم. در بسیاری از این ملاقات‌ها کشورها ابراز علاقه می‌کردند که تا با ما در حوزه‌های نگهداری، تعمیر، ساخت تجهیزات و برگزاری رزمایش مشترک و همچنین تبادل تجربیات 8 سال دفاع مقدس همکاری کنند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به نقش نیروی دریایی در مقابله با ایران هراسی خاطر نشان کرد: دشمنان امکانات زیادی برای تبلیغ علیه ما دارند اما مبارزه ما با تروریسم دریایی و حضور ما در بنادر سایر کشورها به مقابله با این نقشه دشمن کمک می‌کند.

دریادار سیاری با اشاره به بیانات فرمانده کل قوا در خصوص ارتباط با سایر کشورهای دنیا عنوان کرد: بر همین اساس نیروی دریایی اعزام ناوگروه به کشورهای آمریکای جنوبی و مدیترانه را در دستور کار خود قرار داده است.

وی با بیان این که نیروهای دریایی سپاه و ارتش همواره در کنار یکدیگر بوده‌اند گفت: وقتی این دو نیرو در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند یک توان دریایی بسیار خوب برای ایجاد امنیت را رقم می‌زنند و آن‌هایی که به دنبال تفرقه بین سپاه و ارتش هستند تنها به دنبال پیاده کردن تفکرات منافقانه خودشان هستند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در واکنش به اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا درباره خلیج فارس اظهار داشت: حرف‌های ترامپ در شان یک رئیس جمهور نبود و او اگر از تاریخ و جغرافیا خبر داشت می‌دانست از هزاران سال پیش این منطقه خلیج فارس بوده و در آینده هم خلیج فارس خواهد ماند. سخنرانی ترامپ حتی سطح علمی راهبردنویسان آمریکا را هم زیر سوال برد.

دریادار سیاری در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به برگزاری ششمین همایش نیروهای دریایی حاشیه اقیانوس هند در تهران گفت: این همایش اردیبهشت ماه سال آینده و به مدت 4 روز در تهران برگزار می‌شود و ما از 60 کشور جهان برای حضور در این همایش دعوت کرده‌ایم.

وی ادامه داد: نیروی دریایی آمریکا در 5 همایش گذشته در سایر کشورها حاضر بوده است، اما در همایش تهران حضور نخواهد داشت؛ دلیل آن هم این است که در پایان هر همایش جلسه محرمانه‌ای با حضور فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاضر برگزار می‌شود تا بر سر موضوعات مختلف از جمله عضویت کشورهای ناظر در این همایش بحث شود، در آخرین جلسه‌ای که در کشور بنگلادش برگزار شد موضوع حضور آمریکا به عنوان یک کشور ناظر در این جلسه مطرح شد و علی‌رغم آن که سایر کشورها به این حضور رای مثبت دادند ما به حضور آمریکا در همایش بعدی رای منفی دادیم و بدین ترتیب حضور آمریکا در ششمین همایش را حذف کردیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در ادامه با اشاره به اعزام ناوگروه‌های نیروی دریایی ارتش به کشورهای حاشیه دریای خزر تصریح کرد: ما دریای خزر را به عنوان دریا صلح و دوستی می‌بینیم و معتقدیم امنیت این منطقه باید توسط کشورهای حاشیه دریای خزر تامین شود و نباید اجازه حضور بیگانگان را در این منطقه داده شود، بر همین اساس ناوگروه‌هایی را به کشورهای آذربایجان، روسیه و قزاقستان اعزام کرده‌ایم و همچنین میزبان ناوگروه‌هایی از این کشورها بوده‌ایم و با آنها رزمایش‌هایی برای تبادل پیام صلح و دوستی و همچنین به اشتراک گذاشتن تجربیات و توانمندی برگزار کرده‌ایم. این رویه در جنوب هم برقرار است و برای مثال ما با کشور عمان رزمایش امداد و نجات برگزار کرده‌ایم که قصد داریم با پاکستان نیز همین رزمایش را برگزار کنیم.

دریادار سیاری در پایان با بیان این که توان دفاعی کشور غیرقابل مذاکره است، گفت: ابزار دفاعی ما تنها برای دفاع از خودمان است و ما قصد تهاجم به هیچ کس را نداریم و تا زمانی که توان بازدارندگی بالایی داشته باشیم در امنیت هستیم و نظام سلطه جرات حمله به ما را ندارد.

انتهای پیام/

R1429/P1361/S1,11/CT47

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۷۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما : بیست وهشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی" ژئوماتیک ۱۴۰۳" که در نوع خود یکی از نخستین نمایشگاه حوزه اطلاعات مکانی منطقه غرب آسیا محسوب می‌شود، پس از چهار روز برگزاری و استقبال چشمگیر مخاطبان به کار خود پایان داد.
مراسم اختتامیه این نمایشگاه با حضور مسئولان مرتبط و تقدیر از غرفه‌های نمایشگاهی برگزار شد.
در این نمایشگاه برای نخستین بار چندین دستاورد نوین دانش‌بنیان که به دست متخصصان شرکت‌های مختلف داخلی تولید شده بود، به نمایش گذاشته شد.
در دو روز نخست این رویداد، همایش ژئوماتیک با حضور استادان دانشگاه‌ها، کارشناسان، مسئولان و دانشجویان، برگزار شد که در آن ضمن سخنرانی مقامات، برخی متخصصان نیز دیدگا‌های خود را ارئه کردند
درحاشیه برپایی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳، چندین نشست تخصصی، سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی، با حضور مقامات مرتبط، کارشناسان، استادان دانشگاه و متخصصان برگزار شد.
در نخستین روز همایش، پنج، کارگاه و در روز دوم از بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ (ژئوماتیک ۱۴۰۳)، هفت، کارگاه تخصصی برگزار شد.
بخش نمایشگاهی رویداد ژئوماتیک ۱۴۰۳ نیز شاهد حضور دور از انتظار مخاطبان بود، جایی که ده‌ها شرکت، نوین‌ترین و جدیدترین تولیدات و طرح‌های خود را ارئه کرده بودند.
بیست وهشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی درهشت محور اصلی: ۱- ژئودزی و ژئودینامیک (تعیین موقعیت، ناوبری و چارچوب‌های مختصاتی زمین مرجع وغیره) ۲- فتوگرامتری و سنجش‌ازدور (پهپاد، سامانه‌های پویای تولید و به روزرسانی نقشه و اطلاعات مکانی) ۳- سامانه‌ها و زیرساخت‌های اطلاعات مکانی (GIS & SDI) و مدیریت منابع مکانی غیرمتمرکز ۴- آبنگاری (چارت دریایی، تغییرات تراز دریا، ایمنی دریانوردی، کاداستر دریایی) ۵- کارتوگرافی (اطلس‌های پویا، نقشه‌های تعاملی و تقاضامحور، نام‌های جغرافیایی و تقسیمات کشوری) ۶- فناوری‌های نوین در حوزه اطلاعات مکانی (شهر سه بعدی، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، متاورس) ۷- کاربرد اطلاعات مکانی در (دولت الکترونیک، اقتصاد دیجیتال، حدنگاری، آمایش سرزمین، توسعه دریامحور و سامانه‌های تصمیم یارمکانی) ۸- کاربرد اطلاعات مکانی در (مدیریت بحران، مدیریت منابع طبیعی، اقلیم و محیط زیست، حمل و نقل) برگزار شد.
جاویدانه، رییس سازمان نقشه برداری کشور در این رویداد گفت:باتوجه به تغییرات گسترده تکنولوژی در بخش‌های جمع آوری، پردازش و نمایش اطلاعات در سال‌های اخیر تغییرات و پیشرفت‌های زیادی را تجربه نموده است که عدم آگاهی و استفاده از آن میتواند صدمات جبران ناپذیری را بر بدنه برنامه ریزی، تصمیم سازی و مهندسی کشور وارد نماید. این اهمیت وقتی صدچندان میشود که بدانیم بسیاری از داده‌های دنیای امروز دارای مولفه مکانی بوده و بدون آن کارآیی ندارند.
جاویدانه افزود:به طور کلی لازمست تا داده‌های مکانی با کیفیت مطلوب و با رعایت استاندارد‌های موجود جمع آوری، پردازش و در اختیار کاربران قرار گیرند. چنین اطلاعاتی در یک بستر مشترک میتوانند ضمن کمک به طرح‌های کلان کشور مانند آمایش سرزمین، ثبت و دیگر موارد نیاز‌های موجود در زمینه‌های محیط زیست، تغییرات اقلیم، حمل و نقل، مصرف بهینه منابع را نیز تامین کرده و رشد اقتصادی کشور را به ارمغان آورد.
حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران نیز در همایش گفت:سازمان فضایی کشور از دهه ۸۰ با توسعه سنجش از دور و موارد دیگر فعالیت خود را آغاز کرد که خوشبختانه در ساخت ماهواره و پرتاب گر در مسیر درستی قرار گرفته است.
او افزود:همچنین اقدامات خوبی در حوزه قضایی برداشته شده است به طوری که حوزه فضایی امکان دسترسی به بازده نقشه‌های زمینی را در مدت کوتاه‌تر در اختیار قرار می‌دهد، ماهواره خیام در ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار گرفته اطلاعات نقشه‌ای را به صورت کامل در اختیار قرار داد.به گفته او، محموله‌های تصویربردار ماهواره پارس ۱ می‌تواند در کمتر از ۱۰۰ روز ۹۵ درصد اراضی کشور را تصویربرداری کند.
همچنین همزمان با برگزاری بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳ برخی از سفیران و کارشناسان خارجی در محل این رویداد حضور یافتند
برخی از سفیران و کارشناسان خارجی علاوه بر حضور در همایش و نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی این رویداد، از غرفه‌های نمایشگاه زئوماتیک ۴۰۳ نیز بازدید کرده و در جریان پیشرفت‌های علمی کشورمان در این حوزه قرار گرفتند.

دیگر خبرها

  • بازدید هیأت نظامی جمهوری آذربایجان از تیپ ۶۵ نوهد نیروی زمینی ارتش
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • ضرورت آرایش‌جنگی رسانه‌ها دربرابر رسانه‌های نظام سلطه
  • ضرورت آرایش جنگی رسانه‌های کشور در برابر رسانه‌های نظام سلطه
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می‌شود
  • برگزاری همایش هفته عقیدتی سیاسی سپاه
  • هدف دنیای صهیونیست تک قطبی شدن جهان است
  • معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می شود
  • جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت