Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بنیاد سلامت آستان قدس رضوی گفت: کنگره کاسپین بالغ بر 420 نفر شرکت کننده را پذیرش کرده است و در حال حاضر با تقاضای زیادی برای حضور در کنگره روبه‌رو هستیم.

به گزارش ایسنا، محمود شبستری در نشست خبری کنگره بین المللی کاسپین که در بیمارستان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: کنگره بین‌المللی کاسپین (CSI) با همکاری انجمن و بنیاد جهانی بیماری‌های مادرزادی قلب اروپا (CSI) برای نخستین‌بار در کشور، 11 تا 13 آبان‌ماه از سوی بنیاد سلامت آستان قدس رضوی و در محل بیمارستان رضوی مشهد برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کنگره با مشارکت حداکثری انجمن‌ها و مراکز علمی فعال قلب و عروق کشور و همین طور کلیه اعضاء هیأت علمی گروه‌های قلب و عروق از دانشگاه‌های سراسر کشور شامل انجمن قلب کودکان، انجمن قلب ایران، انجمن اکوکاردیوگرافی ایران، دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) ،مرکز تحقیقات  قلب و عروق دانشگاه شیراز، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مرکز تحقیقات قلب و عروق تبریز و...برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: برگزاری این کنگره و حضور متخصصان برجسته قلب و عروق از 18 کشور دنیا شامل کشورهای انگلستان، آلمان، تایلند، آمریکا،  هند، کره جنوبی، ایتالیا، مالزی، عربستان، ترکیه، قزاقستان، سوریه، اذربایجان، لهستان، افغانستان، تاجیکستان، لبنان وایتالیا در ایران اسلامی و در شرایطی که هر روز تحریم‌های جدیدی از سوی آمریکا بر علیه ایران وضع می شود حکایت از اقتدار سیاسی وعلمی کشور دارد.

وی با بیان اینکه "در این کنگره 27 سخنران خارجی 41 سخنران ایرانی حضور خواهند داشت"، عنوان کرد: پروفسور سیورت و پروفسور شکیل قریشی در این کنگره به طور مستقیم و از طریق انجام عمل زنده، تجربیات دانش خود را در اختیار شرکت‌کنندگان قرار خواهند داد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: کنگره کاسپین بالغ بر 420 نفر شرکت کننده را پذیرش کرده است و در حال حاضر با تقاضای زیادی برای حضور در کنگره روبه‌رو هستیم.

شبستری اظهار کرد: آستان قدس با تاسیس حوزه معاونت علمی ماموریت دارد از تمام حرکت‌هایی که جنبه علمی داشته باشند، حمایت کند و مرجعیت علمی را جامه عمل بپوشاند.

وی ادامه داد: از اهدافی که آستان قدس در دوره جدید دنبال می کند مرجعیت علمی است؛ مرجعیت علمی جنبه‌های مختلفی دارد که ارتباط با کشورهای منطقه و اروپا، شناساندن توانمندی کشورو... از جمله آنهاست. یکی از راه ‌های رسیدن به مرجعیت علمی برگزاری سمینارهایی است که توانمندی کشور را نشان دهد. تبادل علمی صورت بگیرد و عمل‌های مشترک انجام شود و این موضوعات به همکاری وسیع تر منجر شود.

رئیس بنیاد سلامت آستان قدس، خاطرنشان کرد: بنیاد سلامت آستان قدس فقط به دنبال برگزاری یک سمینار نیست بلکه برنامه‌های مختلفی را اجرا خواهد کرد. برنامه جامعی را در موضوع سرطان دنبال می کنیم که در آینده اعلام خواهد شد.

شبستری با اشاره به اینکه "اقدامات ما فقط مربوط به به بیمارستان رضوی نیست"، یادآور شد: در دارالشفای امام رضا(ع) در حال انجام اقدامات جدی هستیم. در بحث سلامت زائر پروژه‌های سنگینی در حال تکمیل است که اجرایی خواهد شد. به موضوع خادمین سلامت و  خادمین علمی توجه کرده‌ایم و از تمام کشور عضو گیری انجام می‌شود تا  آنها خدماتی در جای جای کشور انجم دهند. خادمین سلامت که با بنیاد سلامت کار می کنند خدماتی را  به عنوان همکاران خادم آستان قدس رضوی ارائه خواهند داد.

وی افزود: در چند سال اخیر در حوزه پزشکی قلب اتفاقات بزرگی در کشور انجام شده به طور مثال تعویض دریچه بدون باز کردن قفسه سینه از جمله این موارد است.این توانایی‌ها را باید به کشورهای دیگر نشان داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۹۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور فارسی‌ها در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس، استاندار فارس در آخرین جلسه هماهنگی با مدیران مسئول دستگاه‌های مختلف استان برای حضور فعالانه فارس در نمایشگاه اکسپو ۱۴۰۳ گفت: در این نمایشگاه هر تعداد زنجیره‌های ارزش در استان وجود دارد را ارائه کنید، ایجاد زنجیره‌های ارزش جدید با مشارکت سایر استان‌ها با هدف وحدت و هم‌افزایی در دستور کار قرار گیرد.
ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران تحت عنوان IRANEXPO ۲۰۲۴ (ایران اکسپو ۲۰۲۴) با پیش بینی بازدید بیش از دو هزار و ۵۰۰ تا سه هزار تاجر و بازرگان خارجی از بیش از ۹۰ کشور دنیا قرار است از فردا تا دوازدهم اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می شود.

این نمایشگاه در هفت گروه کالایی صنایع غذایی ، کشاورزی و شیلات - صنعت - گروه پتروشیمی - فرش دستباف ، صنایع دستی و گردشگری - دارو ، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی ، محصولات شیمیایی و آرایشی و بهداشتی - صنعت ساختمان و خدمات فنی و مهندسی  و گروه خدمات بر پا می شود.
محمد هادی ایمانیه با بیان اینکه برای شرکت در این نمایشگاه دو هدف را دنبال می‌کنیم، افزود: نخستین هدف شرکت در اکسپو ۱۴۰۳ استفاده غیر فارسی‌ها از تولیدات و محصولات استان است و در مرحله بعد افزایش میزان سرمایه‌گذاری‌هایی است که در فارس پس از برگزاری این رویداد بین‌المللی انجام می‌شود.

به گفته معاون توسعه کسب و کار بین المللی معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری حدود ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور ایرانی در نمایشگاه اکسپو ایران ۲۰۲۴ حاضر می‌شوند که می‌توانند دستاورد‌های خود را به بازدیدکنندگان خارجی ارائه کنند.
سید مجتبی قدمگاهی تصریح کرد: در نمایشگاه اکسپو ایران ۲۰۲۴ غرفه‌ای مربوط به معاونت توسعه کسب و کار بین المللی  و صندوق توسعه صادرات برپا می‌شود.
قدمگاهی گفت: این غرفه در سالنی است که زنجیره‌های ارزش استانی هم توسط وزارت کشور قرار است معرفی شود و ما از این فرصت استفاده خواهیم کرد تا زنجیره ارزش صادراتی استانی را از درگاه‌ها و پایگاه‌های صادراتی خودمان در سراسر دنیا به یک شبکه تبدیل و آنها را به دنیا معرفی کنیم.
نمایشگاه اکسپو را سازمان توسعه تجارت ذیل وزارت صمت هر سال برگزار می‌کند و پارسال حدود ۵۰۰ میهمان و شرکت خارجی در اکسپو ۲۰۲۳ حضور داشتند.

دیگر خبرها

  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند
  • حضور فارسی‌ها در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ ایران