Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-27@06:39:17 GMT

صادرکنندگان چقدر وام گرفته‌اند؟

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۱۰۴۹۷

صادرکنندگان چقدر وام گرفته‌اند؟

پول‌نیوز -  با توجه به اینکه در بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی سه ردیف اعتباری شامل منابع صندوق توسعه ملی، منابع بانکی و منابع بودجه‌ای جهت ارائه تسهیلات تعریف شده است آخرین وضعیت پرداختی‌ها به صادرکنندگان اعلام شد.

بسته حمایت از توسعه صارات غیرنفتی که به پیشنهاد کارگروه برنامه ملی پیشبرد برون‌گرایی اقتصاد (توسعه صادرات غیرنفتی) در جلسه مورخ ۱۳۹۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹.۵ ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به تصویب رسید و از سوی معاون اول رئیس‌جمهوری برای اجرا به کلیه دستگاه‌های مربوطه ابلاغ شد.

این بسته در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و حمایت از صادرات غیرنفتی "برنامه‌های حمایتی و تشویقی توسعه صادرات غیرنفتی کشور" جهت اجرا توسط دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد تا صادرکنندگان کالا و خدمات به طرق مختلف از جمله تسهیلات ارائه شده از طریق منابع صندوق توسعه ملی، منابع بانکی و منابع بودجه‌ای مورد حمایت قرار گیرد.

منابع بانکی

از منابع بانکی جهت ارائه تسهیلات در نظر گرفته شده به صادرکنندگان در بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی بر اساس آخرین اطلاعاتی که در اختیار ایسنا قرار داده شده، طی سه ماهه نخست سال جاری میزان تسهیلات پرداختی صادراتی ریالی و ارزی به ترتیب معادل ۹۷۶۵ میلیارد ریال و ۶۷۳۶ میلیارد ریال است.

منابع بودجه‌ای

از منابع بودجه‌ای مربوط به سال ۱۳۹۶ که معادل ۱۸۷ میلیارد ریال است و در قانون بودجه ابلاغ شده و در بسته حمای تاز توسعه صادرات غیرنفتی در نظر گرفته‌اند، بر اساس اطلاع دریافتی ایسنا، تاکنون هیچ گونه مبلغی تخصیص نیافته است، اعتباری که توسط سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ و باید از سوی خزانه‌ تخصیص یابد.

نکته قابل اشاره اینکه از منابع بودجه‌ای در نظر گرفته برای بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی در سال ۱۳۹۵ نیز از اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومانی تعریف شده تنها ۵۰ میلیارد تومان تخصیص یافت که معادل حدود تنها ۱۷ درصد از رقم مربوطه است.

صندوق توسعه ملی

از سوی دیگر با توجه به بدهی ۱۱۰۰ میلیارد تومانی صندوق توسعه ملی که صادرکنندگان در سال گذشته و تکلیف پرداخت ۱۱۰۰ میلیارد تومانی در سال جاری، میزان تسهیلاتی که این صندوق باید به صادرکنندگان تا پایان سال ۱۳۹۶ پرداخت کند، معادل ۲۲۰۰ میلیارد تومان است.

بر اساس تکلیف تعیین شده برای صندوق توسعه ملی در بسته حمایت از صادرات غیرنفتی در سال گذشته باید ۲۰۰۰ میلیارد تومان به صادرکنندگان اختصاص یافته و تنها ۹۰۰ میلیارد تومان آن عملی شد و با توجه به ۱۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات تعیین شده در بسته جدید حمایت از صادرات غیرنفتی که در شهریورماه امسال توسط ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی جهت اجرا ابلاغ شد این صندوق مکلف است تا پایان سال جاری مبلغی معادل ۲۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات با نرخ سود ۱۱ درصد به صادرکنندگان پرداخت کند.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۰۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد

سید سعید میرنظامی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در چهل و دومین نشست کمیسیون ماده ۴۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، پرونده یکی از شرکت‌های تولید و بسته بندی زعفران در استان مرکزی که در ۲ بند آزمون شده مغایر با استاندارد بود، توسط اعضای این جلسه مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: در این نشست که با حضور قاضی منتخب دادگستری برگزار شد، با محرز شدن تخلف واحد تولیدی و اتفاق نظر اعضای کمیسیون، واحد تولیدی که در مامونیه از توابع شهرستان زرندیه استان مرکزی فعالیت می‌کرد، ملزم به پرداخت جریمه نقدی، ارائه تعهد، الزام به بهسازی تولیدات و جمع آوری محصولات از سطح بازار شد.

مدیر کل استاندارد استان مرکزی گفت: طبق ماده ۴۱ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، در صورتی که واحدهای تولیدی و خدماتی دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد یا تاییدیه از سازمان، اقدام به تولید کالا یا خدمات پایین‌تر از کیفیت استاندارد کنند، موضوع در کمیسیون ماده ۴۲ این قانون، مورد بررسی و تصمیم گیری اعضا قرار می‌گیرد.

کد خبر 6087595

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود
  • مسدود شدن راه های مواصلاتی در ۴ ولایت افغانستان
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • EXEED در راس هرم نوآوری چری
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد