Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاید خیلی تکراری باشد و تکرار مکررات، اما اتفاقاتی در فوتبال می‌افتد که بار دیگر باید به سر خط برگشت و پرسید این همه هزینه میلیاردی که نه نظارتی بر آن است و...

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، شاید خیلی تکراری باشد و تکرار مکررات، اما اتفاقاتی در فوتبال می‌افتد که بار دیگر باید به سر خط برگشت و پرسید این همه هزینه میلیاردی که نه نظارتی بر آن است و نه خروجی‌ مشخصی در ورزش کشور دارد، چه نفعی و چه سودی برای جامعه دارد که اینقدر برخی از مدیران، بازیکنان و مربیان برای آن سر و دست می‌شکنند و کاسه‌هایشان را جلوی هوادار و دولت دراز می‌کنند؟ مگر جز فساد، فساد و فساد، فوتبال باشگاهی در ایران خروجی دیگری داشته است؟ سال‌هاست باشگاه‌های ایرانی در آسیا درجا می‌زنند و نزدیک به سه دهه از آخرین قهرمانی یک باشگاه ایرانی در آسیا می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنقدر پول‌های بی‌حساب و کتابی که نظارتی هم بر آن نیست از بیت‌المال به جیب اهالی فوتبال رفته که سال به سال بدون هیچ ضابطه‌ای صفرهای قراردادهایشان بالا می‌رود. وقتی نمی‌توانند این هزینه‌های افسارگسیخته را از جیب مردم و دولت بردارند، نتیجه‌‌اش می‌شود بدهی‌های هنگفتی که روی دست باشگاه‌ها می‌ماند، بدهی‌هایی که به خاطر آن امروز کنفدراسیون فوتبال آسیا به تیم‌های ایرانی حاضر در آسیا اولتیماتوم داده که اگر نتوانند تا چند روز دیگر آن را تسویه کنند باید قید حضور در لیگ قهرمانان را بزنند و فدراسیون فوتبال باید تیم‌های جایگزینی را به AFC معرفی کند.

این بدهی‌های کلان میراث همان قراردادهای بی‌ضابطه و بی‌منطقی است که مدیران باشگاه‌ها پای آن را امضا کرده‌اند تا بار دیگری روی دوش بیت‌المال بیندازند، مدیرانی که مدیر هزینه هستند و تنها هنرشان خرج کردن است، مدیرانی که با قرارداد با اسپانسرهایی که نقش دلال را بازی می‌کنند، پول‌های کلانی را ماهانه از حساب هواداران به حساب باشگاه می‌ریزند و آن را صرف نقد کردن چک قرارداد فوتبالیست‌هایی می‌کنند که ارزش یک‌هزارم قراردادی را که می‌بندند، هم ندارند! وقتی هم که کم می‌آورند و خرج و هزینه‌شان با هم نمی‌خواند، بدهی روی بدهی باشگاه است که تلنبار می‌شود و مثل امروز باید با تحمیل هزینه‌های چندده میلیاردی دیگری بر بیت‌المال، بار دیگر محتاج کندن از بیت‌المال و مردم شوند و باز هم این مردم و هواداران هستند که باید جور سوء‌مدیریت‌های مدیران باشگاهی را بکشند. آن هم در زمانه‌ای که مشکلات اقتصادی مردم بیداد می‌کند و سفره‌های آنها کوچک‌تر، آن سو اما انگار خبری از کوچک شدن سفره فوتبالی‌ها از بیت‌المال نیست و با حاتم‌بخشی وزارت ورزش و وزارت صنایع و خودروسازان، این سفره از حساب بیت‌المال هر روز بزرگ‌تر و گسترده‌تر می‌شود.

در چنین شرایطی قابل پیش‌بینی بود که از یک سو طاهری و از سوی دیگر افتخاری، مدیران سرخابی‌های پایتخت با آسمان و ریسمان بافتن در روزهای پیش‌رو با مصاحبه‌های مظلومانه از دولت بخواهند تا بار دیگر دست در جیب بیت‌المال کند تا بدهی‌هایی که از سوءمدیریت مدیران باشگاه‌ها آب می‌خورد را پرداخت کند تا نکند مردم ایران از عدم حضور تیم‌های محبوبشان در آسیا از زندگی زده شوند! به خصوص که برخی بارها برای توجیه هزینه‌های چندصد میلیاردی از بیت‌المال، فوتبال را عامل شادی و نشاط جوانان عنوان می‌کنند تا با این حربه دولت را مجبور به سراریز کردن پول به فوتبال کنند، ورزشی که با نگاهی به حاشیه‌ها و فسادهای گسترده‌ای که در آن رخ می‌دهد، می‌توان دریافت که هزینه‌های چندده میلیاردی از بیت‌المال نه تنها شادی و نشاط جامعه را به همراه نداشته، بلکه تنها سبب شده تا بخش کوچکی از اهالی فوتبال بدون هیچ‌گونه زحمت و تلاشی، راه صد ساله را یک شبه طی کنند، آن هم از جیب هواداران و بیت‌المال، بدون اینکه هیچ سودی برای هوادار و البته جامعه داشته باشند.

در چنین شرایطی روزی باید جلوی این فساد را گرفت، باید روزی جلوی هزینه‌های بی‌ضابطه فوتبال را گرفت و بیت‌المال را که حق تک‌تک همه آن هوادارانی است که از شب تا صبح برای تماشای یک مسابقه فوتبال پشت در ورزشگاه می‌خوابند، در جای درست و به جا هزینه کرد، اگر می‌خواهند این پول کلان در فوتبال هزینه شود، هزینه استعدادهای ناب و رده‌های پایه و ساختن ورزشگاه‌ها شود تا تعداد بیشتری از جوانان کشورمان بتوانند به قول برخی مدافعان هزینه‌های چندصد میلیاردی از بیت‌المال، بانشاط شوند و از گزند آسیب‌های اجتماعی دور بماند، نه اینکه این پول‌های میلیاردی که گفته می‌شود سالانه بالغ بر 230 میلیارد است مانند امروز خرج فساد و شب‌ زنده‌‌داری‌های فوتبالی‌های تازه به دوران رسیده‌ای شود که برایشان فوتبال نه عشق و تعصب، بلکه بهانه‌ای برای عیاشی و دور‌دورهای شبانه است.

در چنین شرایطی به نوشته یکی از خبرگزاری‌ها «این 230 میلیارد تومان اگر دلسوزانه و درست هزینه می‌شد چه خدمات عمومی و فرهنگی که نمی‌شد با این مبلغ ارائه کرد. با یک حساب و کتاب کوچک می‌توان به نتایج عجیبی دست یافت. با این مبلغ می‌شد بیمارستان 200 تختخوابی بسیار مدرن ساخت که مردم از آن استفاده کنند. با همین مبلغ می‌شد چندین مدرسه خوب و مجهز ساخت یا برای چندصد نفر اشتغال ایجاد کرد.» هرچند به گفته برخی‌ها، آنقدر منافع برخی مدیران با این حیف و میل بیت‌المال در فوتبال گره خورده که در چنین وضعیتی، رخت بربستن فساد از فوتبال سرابی بیش نیست!

منبع: جوان

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۴۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز بهترین روز ورزش ایران است/ ۵ درصد استقلال و پرسپولیس برای پیشکسوتان

کیومرث هاشمی در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی که صبح امروز در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال و پرسپولیس و همچنین شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه آن و اعضای هیات مدیره بانک‌های شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین برگزار شد، اظهار کرد: خوشحال هستیم که امروز این اتفاق مبارک رخ می‌دهد. ۳۵ سال است که امروز در ورزش ایران فعالیت می‌کنم و امروز بهترین روز ورزش ایران است.

وی افزود: مردم همواره با این دو باشگاه زندگی کرده‌اند و ورزش امروز یک صنعت است و از تمامی عزیزانی که همراهی کردند تا این اتفاق مبارک و بزرگ رخ دهد و از شخص رییس جمهور گرفته، دولت محترم، وزارت امور اقتصاد و دارایی، فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان تشکر می‌کنم. همچنین از خریداران عزیز دو باشگاه تشکر می‌کنم که وارد این عرصه شدند و به فوتبال ایران کمک کردند و شاهد توسعه باشگاه‌داری در کشور خواهیم بود.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه وزارتخانه در جایگاه نظارتی خود گام برخواهد داشت، خاطرنشان کرد: از تمامی رسانه‌ها و کارشناسان نیز تشکر می‌کنم و اعتقاد داریم رسانه یک فرصت برای ورزش کشور است و همواره خودمان را مدیون رسانه می‌دانیم. باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم.

هاشمی با بیان اینکه با مدیریت خوب سهامداران دو باشگاه شاهد رشد و تحول فوتبال ایران خواهیم بود، عنوان کرد: هر زمان که حال این دو باشگاه خوب باشد، حال فوتبال ایران خوب است و هر زمان که حال فوتبال ایران خوب باشد، حال ورزش کشور خوب خواهد بود. 

وی افزود: کار وزارت ورزش و جوانان تیمداری نیست بلکه وظیفه نظارتی داریم و دولت کمک کرد تا این اتفاق رخ دهد و بعضا به ما نقد می‌کردند که نباید این اتفاق رخ دهد، اما امروز خوشحال هستیم که اراده دولت محقق شد و از همه پیشکسوتان نیز تشکر می‌کنم و باید بگویم ۵ درصد هم برای پیشکسوتان پیش بینی شده که در اختیار وزارت ورزش و جوانان است و واگذاری آن ۵ درصد هم انجام می‌شود تا وزارت ورزش کاملا خود را از تیمداری دور کند و آرزوی دیرینه ورزش کشور محقق شود و بدون دغدغه در رقابت‌های بین‌المللی حضور یابند.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات بحث مالکیت مشترک بود و مسائل دیگری داشتند که باید حل می‌شد، اظهار کرد:جلسات مختلفی با حضور مسئولان دو باشگاه و فدراسیون فوتبال برگزار و این مشکلات حل شد تا بتوانند به بهترین شکل در لیگ قهرمانان آسیا حضور یابند.

وزارت ورزش نقشی در مورد اینکه چه کسی به این دو باشگاه بیاید نداشته است، گفت: امیدوار هستیم بخش خصوصی در مورد این دو باشگاه به خوبی تصمیم‌گیری کند و خروجی تصمیمات بنابر تاکید رییس جمهور، خوشحالی مردم باشد و با روند خوب مدیریت امیدواریم این هدف محقق شود.

 روز گذشته در فرابورس ایران ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه آن شامل شرکت‌های پتروشیمی شهید تندگویان، بوعلی، پارس و بندرامام خمینی و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز توسط بانک‌های شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین انتقال پیدا کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • فوتبال جوانان کافا؛ برتری دختران ایران برابر تاجیکستان
  • آرنه اسلوت یا روبن آموریم؛ آن‌ها به چه فوتبالی علاقه‌ دارند و چگونه فکر می‌کنند؟ / ایستگاه تاکتیک
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟
  • کری‌خوانی فوتبالی عجیب پدر و پسر کشتی‌گیر؛ جنگ قرمز و آبی در خانه قهرمان
  • کری‌خوانی فوتبالی عجیب پدر و پسر کشتی‌گیر؛جنگ قرمز و آبی در خانه قهرمان
  • چرا ساخت استادیوم‌های فوتبال این قدر گران تمام می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • امروز بهترین روز ورزش ایران است/ ۵ درصد استقلال و پرسپولیس برای پیشکسوتان