Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پروژه تدوین گزارش ملی پایش سند چشم‌انداز 1404 با بیان اینکه اواخر امسال و یا اوایل سال آینده گزارش را به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه خواهیم کرد، گفت: هدف ما از تهیه این گزارش فقط جمع‌آوری اطلاعات به صرف اطلاعات و برای نشان دادن وضعیت کشور نیست، بلکه هدف ما تصحیح عملکرد سیاست‌گذاری‌ها است.

نقی عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص طرح "تدوین گزارش ملی پایش سند چشم‌انداز 1404 جمهوری اسلامی ایران"، اظهار کرد: این طرح در مراحل ابتدایی خود قرار دارد و گزارش اولیه از طرح شامل شاخص‌ها و مدل سنجش اواخر امسال و یا اوایل سال آینده به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به عنوان کارفرما، ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر پروژه تدوین گزارش ملی پایش سند چشم‌انداز 1404 جمهوری اسلامی ایران، افزود: سپس 3 ماه بعد از ارائه گزارش، قابل احصا بودن و نبودن شاخص‌ها را در دستگاه‌های مختلف کشور می‌سنجیم و در مرحله نهایی (5 ماه بعد از مرحله دوم) گزارش تکمیلی را تهیه خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه بر پایه اطلاعات سال 96 گزارش ملی را تهیه می‌کنیم، گفت: بر اساس سند چشم‌انداز، برخی از حوزه‌ها شاخص‌سازی و برخی از حوزه‌ها شاخص‌سازی نشده است، از این رو لازم است که در ابتدا برای حوزه‌های مختلف شاخص‌سازی شود.

عسگری با اشاره به اینکه این شاخص‌سازی‌ها هنوز قطعی نشده است، تصریح کرد: اگر مبنا را اسناد بالادستی قرار دهیم، سندی که از طریق دبیرخانه مجمع تشخیص تهیه شده، دارای 8 حوزه شامل اقتصادی، عدالت و رفاه اجتماعی، علم و فناوری، زیرساختی و زیست محیطی، حکمرانی، فرهنگی، سیاست خارجی و امور بین‌الملل و امور حقوقی و قضایی است.

عضو هیات‌علمی گروه برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی، افزود: منتهی پیش‌بینی می‌شود برخی از این حوزه‌ها به دو قسمت تقسیم و به این ترتیب به تعداد حوزه‌ها افزوده شود. به عنوان مثال ممکن است برای حوزه علم و فناوری بحث آموزش نیز افزوده شود.

وی اظهار کرد: همچنین نام 25 کشور در سند چشم‌انداز به عنوان رقبای منطقه‌ای ما ذکر شده است که باید وضعیت و رتبه این کشورها را در حوزه‌های مختلف بر مبنای شاخص‌های مدنظر بسنجیم و با کشور خودمان مقایسه کنیم.

عسگری با بیان اینکه ممکن است برخی از شاخص‌ها فراتر از دستگاه خاصی باشند، گفت: هدف ما تصحیح عملکرد سیاست‌گذاری‌ها است. به عنوان مثال وضعیت و رتبه کشورهای دیگر را در حوزه علم و فناوری می‌سنجیم و با جمع‌آوری اطلاعات، بگوییم که برای بهبود وضعیت و رتبه کشور در حوزه علم و فناروی چه کارهایی باید انجام داد و چه کارهایی نباید انجام داد.

مدیر پروژه تدوین گزارش ملی پایش سند چشم‌انداز 1404 جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: هدف ما از تهیه این گزارش فقط جمع‌آوری اطلاعات به صرف اطلاعات و برای نشان دادن وضعیت نیست، بلکه ما به دنبال این هستیم که با تهیه این گزارش بایدها و نبایدهای پیاده‌سازی اهداف و شاخص‌ها را مشخص کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه چشم‌انداز داشتن به مفهوم تعیین مقصد است، گفت: اگر مقصد تعیین نشود، قطعا نمی‌توان مسیر مورد نظر برای پیشرفت را به خوبی طی کرد. اگر بگوییم زمان چشم‌انداز به تاخیر افتاده و الان نباید بررسی شود، خطا کرده‌ایم؛ چراکه اگردر زمان حاضر نیز سند چشم انداز 1404 را بررسی نکنیم، این سند در سال 1414 پیاده‌سازی می‌شود.

به گزارش ایسنا، این پروژه به صورت تیمی متشکل از دکتر عسگری، دکتر ابراهیم حاجیانی و دکتر امین‌اسماعیلی مدیریت می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۶۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اداره حفاظت محیط زیست یزد، طی پایش‌های شبانه از واحدهای صنعتی شهرستان اردکان که با حضور اعضای تیم پایش آن شهرستان صورت گرفت فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در شهرک صنعتی متوقف و مدیر متخلف به مراجع قضائی معرفی شد.

همچنین با صدور اخطاریه نهایی برای یک واحد صنعتی سرامیکی به سبب نداشتن سیستم‌های کنترل آلودگی و عدم مدیریت پسماند، توصیه‌های لازم به مدیر واحد جهت رفع نواقص و رعایت قانون هوای پاک طی مهلت قانونی ابلاغ شد.

حسب ضوابط حاکم، در صورت عدم اجرای اینگونه واحدها به تعهدات خود پس از اتمام مهلت تعیین شده، ضمن توقف فعالیت، پرونده قضائی تشکیل خواهد شد.

گفتنی است؛ در این پایش با توجه به بوی نامطبوع حاصل از تخلیه غیر بهداشتی پساب صنعتی واحدهای فرآوری کنجدی در شهرک صنعتی گزارش تخلف با مشارکت دو دستگاه متولی بهداشت عمومی شامل اداره حفاظت محیط‌زیست و شبکه بهداشت و درمان تهیه و مقرر شد پرونده قضائی تشکیل و افراد خاطی و واحدهای مورد نظر به مراجع قضائی معرفی شوند.

کد خبر 6090821

دیگر خبرها

  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • تحریم سپاه توسط غربیان گویای سلامت کار پاسداران است
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • بانک رفاه دستگاه برتر در پیشبرد برنامه‌های تحولی معرفی شد
  • برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان