Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی ایلام، گفت: ایجاد واحد قرنطینه ای و ایزوله در پایانه مرزی مهران برای نگهداری و مداوای زائران مشکوک به بیماری های مختلف از برنامه های این دانشگاه در ایام اربعین ۹۶ است.

دکتر علی دلپیشه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان ایلام، صبح امروز(۷ آبان) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: مجموعه بهداشت و درمان از اصلی ترین اعضای ستاد اربعین حسینی است و طی سال های اخیر توانسته خدمات شایان توجهی را به زائران به ویژه در مرز بین المللی مهران ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی، افزود: نمونه گیری از غذاها، انواع مواد خوراکی، آب و نوشیدنی های توزیعی یا تولیدی در ایستگاه های صلواتی و آشپزخانه ها برای تعیین و تایید سلامت این مواد خوراکی و جمع آوری مواد فاسد، مسموم کننده و غیر قابل مصرف از دیگر خدمات ارائه شده توسط دانشگاه علوم پزشکی است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام، از استقرار ۸۳ ایستگاه مرکز فوریت های پزشکی در مسیرهای منتهی به مرز بین المللی مهران همزمان با ایام اربعین ۹۶ خبر داد و گفت: ۱۷۳ دستگاه آمبولانس، موتور آمبولانس و اتوبوس آمبولانس از ۲۰ استان کشور تا ۳ آبان در مرز مهران جانمایی می شوند که به همراه این امکانات خودرویی ۴۰۰ کادر پزشکی نیز حضور پیدا می کنند.

 

دل پیشه، یادآور شد: تامین انواع گروه های خونی و فرآورده های متنوع خونی از سوی پایگاه انتقال خون استان در همه مراکز درمانی و بیمارستانی برای مجروحان و حادثه دیدگان، انجام فعالیت های آموزشی، مشاوره ای و بهداشتی رایگان توسط متخصصان در حوزه های مختلف به زائرانی که به درمانگاه و بیمارستان تخصصی صحرایی مراجعه می کنند از فعالیت های کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی است.

 

وی، توزیع بروشورهای آموزشی به زائران، نصب بنر و پلاکاردهای آموزشی در طول مسیرهای منتهی به مهران با محتواهای بهداشتی و سلامت برای زائران، مراقبت های ویژه از اقشار خاص شامل سالمندان، مادران باردار و کودکان زیر پنج سال توسط گروه بهداشت خانواده از دیگر ربرنامه های  کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی در ایام اربعین عنوان کرد.

 

گفتنی است، بیش از 509 هزار نوع خدمات بیماریابی، غربالگری، درمانی، بهداشتی و آموزشی در پایانه مرزی مهران از 19 آبان تا 6 آذر ماه سال گذشته به زائران اربعین از سوی مرکز بهداشت استان ایلام ارائه شد.

پایان پیام/493

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۶۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت مردمی ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه حضور در جمع مردم در مسجد امام هادی(ع) شهرک ولی‌عصر(عج) تهران از برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و اظهار کرد: در دولت مردمی تاکنون 67 مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، گفت: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن‌ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

وی حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت مردمی عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رییس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی ها می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و گفت: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند 13 آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود. 

جذب 26 هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت

عین‌اللهی همچنین درخصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن‌ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان موثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • وقوع انفجار گاز در نیشابور با یک کشته و یک مصدوم
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • راه اندازی هفت ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • راه‌اندازی ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان