Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند- رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، تشکل های تعاون روستایی را بازوی توانمند بخش کشاورزی دانست و گفت: تعاون روستایی با تصمیم‌گیری جدی، قاطع و به موقع نقش مهمی را در این بخش دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم ولی پور مطلق صبح یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیر تعاون روستایی خراسان جنوبی اظهار داشت: مجموعه بخش کشاورزی شامل حوزه های متفاوتی بوده که در قالب یک زنجیر به هم متصل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: اگر هر کدام از قسمت های این زنجیره به وظایف خود به درستی عمل نکند نقش آن در کشیدن موتور محرک مدیریت بخش کشاورزی موثر نخواهد بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی به فعالیت ها و وظایف حاکمیتی این سازمان اشاره کرد و گفت: نقشی که این سازمان در حوزه اراضی ملی و کشاورزی دارد یک نقش دو سویه بوده که باید هم در آن نگاه حمایتی از کشاورز و روستاییان رعایت شود و هم حافظ حقوق مردم و بیت المال باشیم.

ولی پور مطلق، تامین نهاده های بخش کشاورزی، بازاریابی محصولات کشاورزی، نقش مراقبتی و پیشگیری در حوزه گیاهی و دارویی، رسیدگی به جامعه روستایی، پیشگیری از آفات، بالابردن سلامت جامعه و میزان تغذیه در جامعه را از دیگر وظایف و ماموریت های این سازمان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی حوزه گسترده با جامعه گسترده است، عنوان داشت: رسیدگی به این چنین بخشی نیازمند به مردان و زنان دلیر، فداکاری، مسئولیت پذیر دارد که قدرت تصمیم گیری به موقع را داشته باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تأکید کرد: تاخیر در تصمیم گیری در این حوزه می تواند خسارت های زیادی به دنبال داشته باشد از این رو قدرت تصمیم گیری به موقع و درست در حوزه بخش کشاورزی بسیار حائز اهمیت است.

ولی پور مطلق با اشاره به اینکه تعاون روستایی سازمانی است که با تصمیم‌گیری جدی، قاطع و به موقع نقش مهمی را در این بخش ایفا می‌کند، بیان داشت: سازمان تعاون روستایی، سازمانی با پتانسیل‌های بالقوه فراوان و ظرفیت‌های بالا با امکانات پایین بوده است.

وی، کشت فراسرزمینی را یکی از اقدامات جدید وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد و گفت: خراسان جنوبی دومین استانی بود که در این حوزه ورود پیدا کرده و بعد از کشور افغانستان کشت فراسرزمینی در کشور اوکراین را در دستور کار قرار داده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۰۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه سامانه جست‌وجوی شغل راه‌اندازی شده است، گفت: مازندران با انجام اقدامات صورت گرفته، پایین‌ترین نرخ بیکاری کشور را دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری،  علی باقری گفت: با توجه به اینکه هفته کار و کارگر را در پیش داریم و این ایام ،ایام جشن کارگران است باید زمینه رشد و توسعه کارگران را فراهم کنیم چون هر جامعه‌ای مرهون بازوان توانمند کارگران است و همچنین چرخ اقتصادی هر کشوری با دستان کارگران می‌چرخد .

وی با بیان اینکه وزارت کار و تعاون یک وزارت خانه کاملا مردمی است، افزود: این وزارتخانه در میان سایر وزارتخانه‌ها پرکارترین وزارتخانه کشور است.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: بیش از 70 درصد مردم مازندران از این وزارتخانه در بخش‌های مختلف خدمات می‌گیرند.

باقری با بیان اینکه سعی کردیم در این ایام از همه جامعه کار و کارگری تجلیل کنیم، گفت: 20 نفر از این عزیزان به عنوان کارگر برتر در سطح استان تجلیل شدند و یک نفر هم در سطح کشور به عنوان کارگر نخبه تجلیل خواهد شد.

باقری ادامه داد: پایین‌ترین نرخ بیکاری در سطح کشور با توجه به آمار سامانه رصد اشتغال متعلق به مازندران است.

وی گفت: در حوزه اشتغال در این استان اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است، به طوریکه در سال گذشته در مازندران 100 درصد از برنامه‌های ما در حوزه کار محقق شد.

باقری با بیان اینکه در حوزه اشتغال سامانه جست‌وجوی شغل راه اندازی شده و همه می توانند رزومه خود را به این سامانه منتقل کنند، گفت: تاکنون 12400 نفر در این سامانه ثبت نام کردند و 9هزار نفر مشغول به کار شدند.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به شناسایی 1400 کارفرما به ویژه در شهرستان آمل و غرب استان،  ادامه  داد: این سامانه از طریق وزارتخانه راه اندازی شده و در بخش اشتغال و شناسایی کارفرماها و معرفی اشتغال بسیار مفید بود.

 وی افزود: با اجرای این طرح در بخش‌های مختلف و رشته‌های مختلف یک بانک اطلاعاتی خوب راه اندازی شده است. 

باقری افزود: سامانه جامع روابط کار هم راه اندازی شده و افراد می‌توانند شکایات خود را در این سامانه ثبت کنند و با ورود کارشناسان در این سامانه با کمتر از بیست روز رای صادر می‌شود.

 این مسئول با اشاره به اینکه در سطح مازندران در این دولت 6200 مورد بازرسی از کارگاه های پرخطر انجام شده است، گفت: در حوزه روابط کار، رتبه اول را داریم و کارشناسان ما در شهرستان آمل رتبه اول در کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مدیر کل کار، رفاه اجتماعی و تعاون همچنین با اشاره به افزایش حقوق کارگران نسبت به کارمندان افزود: در این دولت 170 درصد افزایش حقوق داشتیم و برای کارگران در مقایسه با کارمندان 40 درصد افزایش حقوق داشتیم. در حوزه تعاون هم یکی از ارکان اصلی شعار سال توجه کردن به بخش تعاون است، چون اقتصاد در بخش تعاون کاملا مردمی است و در این حوزه سالانه دو درصد رشد داشتیم  و همچنین سند توسعه تکلیف کرده است که 25 درصد اشتغال از طریق تعاون باید انجام شود.

باقری افزود: در اجرای طرح کالابرگ هم بیش از 700 هزار خانوار از دهک یک تا هفت از این طرح استفاده کرده‌اند. طرح امنیت غذایی هم از دهک یک تا سه، کودکان زیر پنج سال و آسیب پذیر را پوشش می‌دهد و ماهانه یک میلیون تومان با تشخیص مرکز بهداشت دریافت خواهند کرد .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • رویداد جامعه پرداز با هدف هم افزایی کنشگران حوزه زن، خانواده و فرزندآوری
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده