Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:وزيرآموزش و پرورش در جمع اعضاي كميته فرهنگي شوراي توسعه وامنيت پايدار از فعاليت بيش از ۱۰ هزار مدرسه با جمعيت زير ۱۰ نفر در استان‌هاي محروم مرزي با هدف توسعه عدالت آموزشي خبرداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، پيش از ظهر امروز سيدمحمدبطحايي در بيست و نهمين جلسه كميته اجتماعي و فرهنگي شوراي توسعه و امنيت پايدار شرق و غرب كشور در سالن كوثر اردوگاه شهيد باهنر تهران با گراميداشت ياد و خاطره همه شهدا و امام راحل آرزوي صحت و سلامت براي مقام معظم رهبري اظهاركرد: شهيد فهميده همواره بر تارك شهداي ايثارگر دانش آموز مي درخشد و ما اميدواريم شاهد رشد شهيد فهميده در جامعه باشيم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وي افزود: توسعه و امنيت پايدار درجامعه محقق نمي شود مگر اينكه ما آموزش و پرورش با كيفيت را در سطح جامعه داشته باشيم و اين امر درمناطق  محروم ومرزي بيشتر صدق مي كند .

 

بطحايي با اشاره به اهميت ارائه راهكارهايي براي هم انديش در خصوص توسعه دانست پايدار در مناطق مرزي گفت: همجواري نيمي از استان‌ها با كشورهاي همسايه فرصت و تهديداتي را در پي دارد كه ناشي از تنوع قومي، فرهنگي و مذهبي است.

 

وزيرآموزش وپرورش اظهاركرد: تنوع قومي، مذهبي و خرده فرهنگ‌هاي مناطق محروم مرزي، داشتن برنامه براي تقويت توسعه پايدار را  بيش از پيش ضروري ساخته تا بتوانيم به رفع مشكلات فرهنگي و پرورشي و آموزشي دراين مناطق بپردازيم .

 

وي ادامه داد: نبود يك استراتژي مشترك در استان‌هاي مرزي و تاكيدات مقام معظم رهبري بر تقويت آموزش و پرورش و توانمند سازي دانش آموزان مناطق مرزي و راهكارهايي كه در سند تحول بنيادين آمده است باعث شد تا تشكيل شوراي توسعه و امنيت پايدار شرق و غرب كشور در شوراي امنيت ملي به تصويب برسد .

 

عضوكابينه تدبير و اميد تصريح كرد: پوشش تحصيلي دانش آموزان بازمانده از تحصيل، راهبردهاي كاربردي براي استفاده از ظرفيت تمامي دستگاه هاي مرزي، از جمله مسائلي است كه توسط اين شورا پيگيري مي شود تا كنون اقدامات بسيار خوبي نيز در اين زمينه صورت گرفته است اما كافي نيست و بايد بيش از پيش در اين زمينه تلاش كرد .

 

وي از ايجاد بيش از 10 هزار مدرسه در مناطق محروم مرزي با هدف توسعه عدالت آموزشي خبرداد و خاطر نشان كرد: اختصاص رديف اعتباري ويژه مناطق مرزي، ايجاد حق مناطق مرزي براي معلمان با حمايت دولت و خزانه، و تشكيل مجتمع هاي آموزشي درمناطق محروم  و پراكنده از جمله خدمات نظام جمهور اسلامي در استان هاي مرزي است .

 

بطحايي گفت: عليرغم تلاش‌هاي صورت گرفته همچنان با چالش هاي جدي در مناطق مرزي مواجه هستيم، اعتياد – دسترسي آسان به مواد مخدر – قاچاق كالا و شغل هاي كاذب، حضور افراد بي هويت در مرزها، نبود انگيزه كافي در بين معلمان براي اشتغال در مناطق مرزي، حضور كم رنگ روحانيت در مناطق مرزي، و دسترسي دانش آموزان مرزي به شبكه‌هاي تلويزيون كشورهاي همسايه از جمله چالش‌هايي است كه با آن روبرو هستيم.

 

وي ادامه داد: نبود فضاهاي آموزشي مناسب درمناطق محروم مرزي به ويژه براي دختران باعث شده تا بسياري از خانواده ها به علت تعصبات قومي و مذهبي از ادامه تحصيل و حضور فرزندان دخترشان در مدرسه جلوگيري كنند.

 

وزيرآموزش و پرورش توسعه مراكز شبانه روزي در مناطق مرزي را ضروري دانست و افزود: عليرغم آثار سوء تربيتي كه ناشي از جدايي فرزندان از خانواده ها است تنها راه توسعه پوشش تحصيلي در 9 مناطق محروم مرزي ايجاد مراكز شبانه روزي است كه البته برگزاري جشنواره هاي فرهنگي و محلي، توسعه اردوهايي كه سپاه پاسداران در اين مناطق برگزاري مي كنند، توسعه اماكن فرهنگي وكتابخانه‌ها و امكان ورزشي، و ايجاد مراكز مشاوره به ويژه در مناطق اهل تسنن از جمله انتظاراتي است كه بايد در مناطق مرزي علمياتي شود .

پایان پیام/260

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۱۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: در جریان بررسی جداول بودجه در کمیسیون تلفیق به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رحیم زارع در جلسه علنی صبح امروز _یکشنبه دهم اردیبهشت_ مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مربوط به جداول، اظهار کرد: بعد از تصویب بخش اول لایحه بودجه در مجلس شورای اسلامی و ابلاغ آن، بخش دوم لایحه بودجه به مجلس ارائه شد و نمایندگان در کمیسیون تلفیق به بررسی آن پرداختند. با بررسی‌های صورت گرفته ردیف‌ها شفاف و دارای نظم شده و منطبق با احکام و تبصره‌ها است و از طرف دیگر به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است.

وی افزود: در جداول ۷۵ همت اوراق نیاز شده بود که آن را برگرداندیم، همچنین مالیات در برخی استان‌ها به صورت غیرمتعارف افزایش پیدا کرده بود که آن را تعدیل کردیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه تصریح کرد: برای نخستین بار است که مجلس شورای اسلامی جداول را بررسی می‌کند این تجربه اول است با توجه به این‌که سقف منابع بسته شده ما مصوبات کمیسیون‌های تخصصی را از محل جابه‌جایی ردیف‌ها اجرایی کردیم نمونه آن تقویت نیروهای مسلح است که رشد خوبی اعمال شد.

وی گفت: اعتباراتی برای حوزه فرهنگی پیش‌بینی شد، برای دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش نیز اعتباراتی آمده است به موضوع ورزش، آسیب‌های اجتماعی، قانون جوانی جمعیت و راهیان نور نیز توجه شده است. برای حوزه آموزش و پرورش جابه‌جایی در ردیف‌ها صورت گرفت تا ترمیم حقوقی برای خدمت‌گزاران این حوزه و فنی و حرفه‌ای صورت گیرد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ با بیان این‌که در حوزه سلامت پیشنهادهای کمیسیون بهداشت و درمان اعمال شد، گفت: طرح‌هایی که در جدول ۲۰ حذف شده بود را برای استان‌ها آوردیم و اعتباراتی نیز تخصیص پیدا کرد. در حوزه بهسازی روستاها و پرداخت طلب راه‌های روستایی، همچنین ساخت منازل در فراجا و کمیته امداد و سازمان بهزیستی نیز اعتباراتی مدنظر قرار گرفت.

کد خبر 749011

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • سایبرتراک مناطق محروم! (عکس)
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند