Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-28@16:14:06 GMT

کاهش هپاتیت B و C و HIV در اهداکنندگان خون ایرانی

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۱۳۵۶۷

کاهش هپاتیت B و C و HIV در اهداکنندگان خون ایرانی

سخنگوی سازمان انتقال خون از شیب کاهشی هپاتیت بی، سی و HIV، در جمعیت اهداکننده خون خبر داد و گفت: در جامعه عمومی کشور نزدیک به ۱.۵ میلیون نفر مبتلا به ویروس هپاتیت B مزمن و نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر مبتلا به هپاتیت C مزمن هستند

بشیر حاجی‌بیگی، سخنگوی سازمان انتقال خون در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا به روند شیوع هپاتیت B در بین اهداکنندگان خون اشاره و بیان کرد: خوشبختانه در طول ۱۰ سال گذشته شیوع هپاتیت B در جامعه اهداکنندگان خون روندی کاهشی داشته به طوری که میزان شیوع این بیماری در سال ۸۶، ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴۳ درصد یعنی ۴۳ مورد مثبت در ۱۰ هزار نفر بوده است. درحالیکه در پایان سال ۹۵ این میزان به کمتر از ۰.۰۸۱ درصد، یعنی هشت مورد ابتلا در ۱۰ هزار نفر کاهش یافته است.

وی با تاکید بر کاهش چشمگیر میزان شیوع هپاتیت C در بین اهداکنندگان خون نیز یادآور شد: میزان شیوع هپاتیت C در بین اهداکنندگان خون از ۰.۱۲ درصد به ۰.۰۳۲ درصد، یعنی سه مورد مثبت به ازای هر ۱۰ هزار نفرتا پایان سال ۹۵ رسیده است.

حاجی بیگی ادامه داد: این در حالی است که شیوع هپاتیت B در جامعه عادی بیش از دو درصد و در مورد هپاتیت C بین ۰.۵ تا ۰.۷ درصد است.

سخنگوی سازمان انتقال خون اضافه کرد: هم اکنون میزان شیوع هپاتیت B و C در جمعیت اهداکنندگان خون با فرهنگسازی، آموزش، ارتقای فرآیندهای انتخاب اهداکننده و اجرای برنامه خودحذفی محرمانه و حذف خون جایگزین، ۱۰ برابر کمتر از جمعیت عمومی کشور است و در منطقه مدیترانه شرقی و آسیای میانه نیز کشور ما با برخورداری از بهترین شاخص‌های سلامت خون، کمترین میزان شیوع عفونت‌های منتقله از خون از جمله هپاتیت B و C، با افزایش شاخص اهداکنندگان مستمر خون، استفاده از کیت‌های غربالگری استاندارد، بهره‌گیری از سیستم اتوماسیون و اجرای روش‌های بهینه تولید در مراکز انتقال خون سراسر کشور سرآمد این کشورهاست.

سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: در جامعه عمومی کشور نزدیک به ۱.۵ میلیون نفر مبتلا به ویروس هپاتیت B مزمن و نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر مبتلا به هپاتیت C مزمن هستند و همچنین در سراسر جهان ۴۰۰ میلیون نفر مبتلا به هپاتیت‌های ویروسیB و C زندگی می‌کنند در حالی که طبق آخرین آمار سازمان انتقال خون در سال گذشته در ایران هپاتیت B در سال ۱۳۹۵ به هشت مورد از هر ۱۰ هزار واحد اهدای خون جمع آوری شده و در مورد هپاتیت C به سه مورد در هر ۱۰ هزار واحد خون اهدایی جمع آوری شده رسیده است.

وی افزود: هم اکنون با توجه به انجام واکسیناسیون نوزادان علیه هپاتیت B در کشور، آمار هپاتیت B رو به کاهش است و این شیب کاهشی، آرامش اطمینان‌بخشی را برای مصرف‌کنندگان خون و فرآورده‌های آن در کشور به همراه دارد.

حاجی‌بیگی با بیان اینکه در قاره پهناور آسیا کشورهای ایران، ژاپن، کره جنوبی و سنگاپورکشورهای برتر در زمینه تضمین کیفیت و سلامت خون و فرآورده‌های آن هستند، اظهار کرد: میزان شیوع ویروس HIV نیز در طی ۱۰ سال گذشته در میان اهداکنندگان خون در سراسر کشور سه مورد در ۱۰۰ هزار واحد خون اهدایی بوده است. در عین حال باید توجه کرد که خون‌هایی که از نظر هپاتیت و HIV در مراکز انتقال خون شناسایی می‌شوند، از چرخه انتقال خون خارج می‌شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۳۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ چین در پی گسترش تحریم‌های آمریکا انتقال شرکت‌های فناورانه اش را به مالزی و دیگر کشور‌های جنوب شرق آسیا تسریع کرد.
چین انتقال شرکت‌های حوزه صنعت تراشه‌های نیمه رسانا و تولید کننده خودرو‌های برقی را در پی ادامه جنگ تجاری واشنگتن - پکن به مالزی و دیگر کشور‌های جنوب شرق آسیا سرعت داد.
آمریکا با هدف محدودیت دسترسی چین به تراشه‌های رده بالای واحد پردازش گرافیکی (GPU) که می‌توانند به دستاورد‌هایی در زمینه هوش مصنوعی منجر شوند یا در ابر رایانه‌ها و تجهیزات نظامی به کار روند؛ مرتب محدودیت‌های بیشتری را علیه پکن برای کنترل فروش این ابزار‌ها و همچنین تجهیزات تراشه سازی به چین اعمال می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


همزمان با فشار تحریم‌ها و اوج تقاضا برای هوش مصنوعی، شرکت‌های طراح تراشه که در چین برای تامین خدمات بسته بندی پیشرفته به عنوان یکی از فناوری‌های کلیدی درصنعت نیمه رسانابا چالش روبرو هستند درقالب طرح راهبردی"چین به علاوه یک" در پی خروج از این کشور هستند.
بر همین اساس چین مالزی را در میان کشور‌های جنوب شرق آسیا، گزینه‌ای بسیار مناسب برای کسب و کار‌های خود می‌داند.
کسب و کار‌هایی که در همین چند سال اخیر به نفع مالزی شده است؛ زیرا این کشور را به ششمین صادرکننده بزرگ صنعت تراشه‌های نیمه رسانا در دنیا تبدیل کرده است.
ظرفیت‌های موجود در این کشور بویژه در مناطق صنعتی پیننگ و کداه در بحبوحه گسترش تنش و رقابت بین آمریکا و چین بر سر فناوری‌های پیشرفته، همچون آهنربایی برای جذب شرکت‌های فناورانه اروپایی مرتبط با چین نیز عمل می‌کند که در پی کاهش خطر پذیری در این شرایط هستند.
برهمین اساس دولت مالزی در حال به روز رسانی قوانین موجود، تنظیم بسته‌های تشویقی و تدوین برنامه راهبردی نیمه هادی‌ها برای ماندن در این صنعت رقابتی است.
وجود تجهیزات پیشرفته، فراوانی نیروی کار ماهر و هزینه‌های هرزان تولید موجب شده است؛ بزرگترین شرکت‌های خودروساز چینی نیز به مالزی و چند کشور جنوب شرق آسیا نقل مکان کنند.
چین بزرگترین شریک تجاری مالزی محسوب می‌شود و دولت این کشور بیش از پیش در پی توسعه و تقویت همکاری‌های تجاری و اقتصادی با پکن است........ مصاحبه‌ها ......
۱) ساموئل تان - مدیر اجرایی مشاوران املاک بین المللی
۲) انور ابراهیم - نخست وزیر مالزی
۳) زعفرول عبدالعزیز - وزیر سرمایه گذاری، تجارت و صنعت مالزی
۴) سویی دونگ شو - کارشناس مسائل اقتصادی

دیگر خبرها

  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • هزینه 5 میلیونی برای هر ایرانی/ ماجرا چیست؟!
  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی
  • هزینه۵میلیونی برای هر ایرانی/بازگشتسرانه حقیقیبه سطح سال۹۰
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • به بهانه کاهش نرخ زاد و ولد در ایران/ چرا زنان ایرانی میلی به فرزندآوری ندارند؟