Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: باید در سند راهبردی توسعه صنعت خودرو تصمیماتی اتخاذ شود که زمینه سوء استفاده و کلاهبرداری از مردم را از بین ببرد.

به گزارش ایرنا از تارنمای وزارت صنعت، معدن و تجارت، «محمد شریعتمداری» امروز (یکشنبه) در پنجاه و سومین جلسه شورای سیاستگذاری و نظارت بر صنعت خودرو افزود: باید از حقوق اساسی مردم در کنار صحبت از مظلومیت صنعت خودرو دفاع کرد، زیرا مردم از بیرون به این صنعت نگاه می ‌کنند و حق دارند از خودرو باکیفیت و ایمن برخوردار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد سند راهبردی صنعت خودرو کشور باید بر اساس یک برنامه زمان بندی شده با همکاری تشکل ها، مراکز تحقیقاتی و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مورد بررسی دوباره قرار گیرد. همچنین برای این سند راهبردی باید پیوست فرهنگی و اطلاع رسانی لحاظ شود.
به گفته وی، برنامه یعنی روش رسیدن به اهداف تعیین شده در یک زمان بندی معین و برنامه راهبردی صنعت خودرو نیز باید مشخص کند بر مبنای ظرفیت‌های موجود می‌خواهیم به چه اهدافی دست یابیم؛ این سند باید علاوه بر اهتمام به لحاظ کردن توان ها، شرایط موجود خاص کشور را نیز مورد توجه قرار دهد.
شریعتمداری اضافه کرد: مونتاژ در صنعت، دیگر موضوع مورد اشاره رهبر معظم انقلاب بود، ایشان در موضوع کیفی و کارشناسی بازخورد و جمع بندی مجموعه ای از گزارش های کارشناسی دریافت شده را برای بهبود امور و توجه مسئولان ذیربط در فضای عمومی جامعه مطرح می کنند و در این زمینه نیز که مجموعه ما مخاطب بود، باید اهتمام و توجه ویژه ای داشته باشیم.
«توجه به قطعه سازی و صادرات در سند راهبردی توسعه صنعت خودروسازی کشور ضروری است. مجموعه سازمان ملی استاندارد نیز باید ایمنی و حفظ جان مسافران و مردم را به عنوان اولویت خود تعریف کند».

** تحقق وعده دولت برای خودروساز شدن ایران
وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: با لغو تحریم های هسته ای و افزایش رفت و آمد خودروسازان خارجی به ایران و تاکید به داخلی سازی محصولات و تولید پلت‌فرم اختصاصی صنعت خودروی ایران در 2 سال گذشته، وعده دولت برای «خودروساز شدن ایران» تحقق پیدا کرده و بر این اساس 6 قرارداد با شرکت های خارجی منعقد شده که قرارداد با رنو، پژو، سیتروئن و بنز از مهمترین آنهاست.
این مسئول گفت: نکته مهم این قراردادها تاکید دولت به داخلی سازی و مشارکت در ساخت و فروش تولیدات بوده تا بر این اساس شاهد مشکلاتی نباشیم که پیش از این در انعقاد قرارداد با خودروسازان خارجی پیش آمد.
وی اضافه کرد: کارشناسان صنعت خودرو با اشاره به مشکلات قرارداد با خودروسازان خارجی، پیش از روی کارآمدن دولت یازدهم از جمله قرارداد با پژو معتقد بودند که قراردادها نباید به گونه ای باشد که فقط زمینه برای فروش محصولات خارجی در ایران فراهم شود و این نکته در انعقاد قراردادهای جدید مد نظر دولت تدبیر و امید بود.
شریعتمداری ادامه داد: طراحی و تولید پلتفرم اختصاصی یکی دیگر از اقداماتی است که دولت آغاز کرده و بر این اساس شرکت های بین‌المللی «پینین فارینا» از ایتالیا، «ماهله» آلمان و «هیوندای پاورتک» کره جنوبی برای مشارکت در این پروژه به ایران آمده‌ اند.
به گزارش ایرنا، قرارداد و تفاهم نامه 10 جانبه بین المللی برای طراحی و تولید پلتفرم محصولات جدید ایران خودرو 19 اردیبهشت امسال با حضور وزیران صنعت، معدن و تجارت و علوم، تحقیقات و فناوری در شرکت ساپکو امضا شد.

برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
@IRNAeco
https://t.me/irnaeco
اقتصام* 3065*1961* تنظیم: محمد ملک دار* انتشار: مریم مسعود

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۲۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است

به گزارش خبرنگار مهر محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

ادامه دارد....

کد خبر 6092877 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • وحیدی: ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در فارس تعریف شده است
  • تعریف قریب ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در فارس
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا