Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرکل مقررات فرودگاهی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت فرودگاه‎‎ها رسالت ذاتی پدافند غیرعامل فرودگاه‎ها را صیانت از زیرساخت‎ها و سرمایه‎های ملی در حوزه فرودگاهی و ارتقای ارائه مداوم خدمات ایمن ناوبری هوایی عنوان کرد.

فرشید گلیج در گفتگو با روابط عمومی شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی ایران با تاکید بر نقش مؤثر پدافند غیرعامل در صنعت فرودگاهی توضیح داد: پدافند غیرعامل به عنوان یکی از مؤثرترین و پایدارترین روش‎های دفاع در مقابل تهدیدات، همواره مد نظر بیشتر کشورهای جهان قرار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موقعیت خاص ژئوپلتیک و ژئواستراتژیک ایران در منطقه و موضع‎گیری‎های خصمانه جهان غرب نسبت به رویکرد ویژه ایران در مسائل بین‎المللی، همیشه زمینه‎ساز تهدید در امنیت ملی بوده است و از همین رو جایگاه و اهمیت پدافند غیرعامل با توجه به نقش آن در کاهش آسیب‎پذیری‎ها و توجه به محورهای پایداری توسعه از نظر امنیت و دفاع به خوبی نمایان می‎شود.

وی با بیان اینکه شرکت فرودگاه‎ها ساختار تشکیلاتی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل را با عنایت به رسالت ذاتی پدافند غیرعامل برای صیانت از زیرساخت‎ها و سرمایه‎های ملی در حوزه فرودگاهی و همچنین ارتقا و بهبود ارائه مداوم سرویس ایمن ناوبری هوایی تاسیس کرده است، گفت: این مهم براساس دستورات مقام معظم رهبری و به استناد سیاست‎های کلی نظام در خصوص پدافند غیرعامل و همچنین ماده 201 قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و نیز در نظر گرفتن آئین‎نامه اجرایی بند 11 ماده 121 برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مصوب هیأت وزیران محقق  و بر اساس موافقت امور ساختارهای سازمانی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت راه و شهرسازی ریاست جمهوری در اردیبهشت سال 92 ابلاغ شده است.

گلیج در مورد تغییرات ساختاری اخیر مدیریت پدافند غیرعامل گفت: اخیرا مدیریت بحران و پدافند غیرعامل با دفتر استانداردهای فرودگاهی ادغام و با نام جدید دفتر مقررات فرودگاهی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل به فعالیت خود ادامه می‎دهد.

مدیرکل مقررات فرودگاهی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل درباره مهمترین اقدمات حوزه پدافند غیرعامل در یک سال گذشته گفت: از مهمترین اقدامات این دفتر می‎توان به تعیین نمایندگان مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در فرودگاه‎های کشور و اقدام جهت تهیه ابلاغ نمایندگان از طریق اداره‎کل آموزش و توسعه نیروی انسانی، برنامه‎ریزی و تدوین پودمان‎های تخصصی پدافند غیرعامل در ستاد و فرودگاه‎های کشور، ایجاد و تجهیز مرکز عملیات اضطراری (EOC) شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی ایران جهت تسهیل در مدیریت بحران به عنوان یکی از اهداف کلان پنج‎گانه سیاست‎های کلی نظام در خصوص دفاع غیرعامل همچنین تشکیل کمیته کارشناسی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در سطح ادارات‎کل ستادی اشاره کرد.

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۲۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: این استان به‌واسطه وجود تاسیسات و زیرساخت‌های حساس در بحث اجرای ساز و کار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی، حفاظت و حراست است.

سیدمحمدرضا هاشمی امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان که با حضور جانشین سازمان‌ پدافند غیرعامل کشور برگزار شد، اظهار کرد: استان سمنان در حوزه سایبری، زیستی، امنیت غذایی، زیرساخت و فناوری نوین استانی حساس در بخش پدافند غیرعامل است.

وی ادامه داد: سمنان واحدهای تولیدی مواد غذایی و واحدهای صنعتی بسیاری دارد که مرتبط با سلامت مردم است و باید مراقبت‌ها در این زمینه در بخش پدافند غیرعامل اندیشیده شود. 

هاشمی بیان کرد: وجود دو نیروگاه بسیار مهم در حوزه تولید برق و فاز ۳ و ۴ نیروگاه سیکل ترکیبی که به‌تازگی با حضور رئیس جمهوری بهره‌برداری شد، از دیگر مواردی است که می‌طلبد تمهیدات و ساز و کارهای پدافند غیرعامل در آنها به‌درستی اجرایی شود.

وی حفاظت و حراست از این تاسیسات را مهم دانست و گفت: باید به بحث پدافند غیرعامل در زیرساخت‌های مهم توجه ویژه‌تری شود. 

استاندار سمنان ادامه داد: پراکندگی روستاها، وجود راه‌های مواصلاتی مهم، شبکه‌های زیرساختی متعدد و پهناور بودن استان از دیگر مواردی است که استان سمنان را از لحاظ پدافند غیرعامل برجسته‌تر می‌کند. 

وی بیان کرد: در بحث انتخابات سال گذشته با اقدامات انجام‌شده و تمهیدات اندیشیده‌شده پدافندی، ضمن محافظت از زیرساخت‌ها، در اولین لحظات برگزاری انتخابات، ارتباط تمام شعبات اخذ رأی برقرار و روند رای‌گیری انتخابات بدون تاخیر آغاز شد.

هاشمی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: باید در مدت تعیین‌شده و در راستای اجرای مطلوب مراقبت‌های پدافند غیرعامل حداقل ۳۰ درصد خبازی‌های استان، دوگانه‌سوز شوند.

استاندار سمنان گفت: تقویت و نظارت بیش از پیش در امر حفاظت از تاسیسات و اماکن حساس در استان و تقویت پایش تصویری در جای جای استان از دیگر مواردی است که باید در بخش پدافند غیرعامل در دستور کار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور