Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود زندی رئیس آلودگی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛با اشاره به آلودگی گازهای حاصل از استخراج عسلویه اظهار کرد: در عسلویه به دلیل وجود واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی وضعیت کیفی هوا به علت فشار مواد آلاینده شرایط مناسبی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از اصلی ترین چالش های منطقه عسلویه را آلودگی هوا بیان کرد و افزود: در این منطقه به دلیل وضعیت توپوگرافی و ارتفاع بلند ، تعادل هوا به راحتی انجام نمی شود اما انتشار آلودگی به خصوص عوامل آلاینده به راحتی انجام می شود.

زندی با بیان اینکه میزان محصول گوگرد جزء پارامترهای آلودگی منطقه عسلویه است، گفت: ذرات کمتر از 2.5 میکرون به عنوان یکی از پارامتر های آلاینده منطقه عسلویه محسوب می شود که بر آلایندگی منطقه تاثیر می گذارد.

وی با اشاره به عدم مدیریت صحیح در نگهداری مواد گوگردی در عسلویه اظهار کرد: انتشار گازهای ناشی از فرآیند تولید و احتراق نیازمند مدیریت درست است چراکه این گازها از جمله گوگرد یکی از اصلی ترین منابع آلودگی در عسلویه مطرح می شود که باید نگهداری این گازها در محل های سرپوشیده اتفاق بیفتد اما متاسفانه مدیریتی در بحث نگهداری گوگرد دراین منطقه حاکم نیست.

رئیس آلودگی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست گفت: آلاینده های مناطق غربی کشورمانند خوزستان ناشی از گردوغبار است اما آلودگی منطقه عسلویه ناشی از عوامل فرآیندی و احتراقی است.

وی ادامه داد: آلاینده های منطقه عسلویه به نسبت شدیدتر و خطرناک تر از ذراتی است که منشا کانی دارند و روی انسان تاثیر می گذارند به همین دلیل توجه سیاست گذاران باید به بخش نفت و انرژی بیشتر باشد.

زندی با اشاره به آلایندگی گازهای فِلِر و تولید گازهای گلخانه ای در منطقه عسلویه اظهار کرد: فلرها گازهایی با ارزش اقتصادی بالایی هستند که به دلیل نداشتن مدیریت درست حجم انبوهی از گازهای خام رامی سوزانند که همین امر باعث انتشار آلاینده از گازهای فلر و تولید گاز گلخانه ای در منطقه عسلویه می شود.

وی افزود: فلرهای موجود در عسلویه در منطقه پارس جنوبی شاید روزانه با  30 میلیون متر مکعب با حجم بسیار بالا باشد که اگربا برنامه ریزی و مدیریت صحیح باشد فرآیند خارج شدن گاز با کمترین آلودگی صورت می گیرد.

رئیس آلودگی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه مدیریت درست در خارج کردن فلرها می تواند اثرات اقتصادی خوبی داشته باشد، گفت: فلرها یکی از اصلی ترین منابع آلودگی در کل کشور به حساب می آیند که نقش بسیار بالایی در انتشار گازهای گلخانه ای دارند اما با مدیریت صحیح می توان از آلودگی این فرآیند جلوگیری کرد.

زندی از اجرایی نشدن پروژه های پیشنهادی خبر داد و گفت: برای کاهش فلرینگ منطقه پارس جنوبی مطالعاتی از طریق موسسه تحقیقاتی بین المللی جایکا و وزارت نفت انجام شده اما اجرای این برنامه ها خیلی کند پیش رفته است.

انتهای پیام/

منابع آلاینده هوا در ایران کدامند؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۸۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، رئیس مجتمع پتروشیمی هنگام گفت: با پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی واحد اوره شرکت پتروشیمی هنگام و تعیین تکلیف ۳۶ سامانه و زیرسامانه، عملیات پیش‌راه‌اندازی واحد اوره با اولویت خطوط زیرزمینی (UG) آغاز شد.

پارسا افزود: تکمیل عملیات راه‌اندازی این واحد منجر به افزایش یک‌میلیون و ۱۵۰ هزار تنی ظرفیت اسمی تولید اوره کشور خواهد شد.

وی اضافه کرد: سفارش گذاری آخرین سری تجهیزات مورد نیاز برای تکمیل نهایی عملیات نصب و ساختمان این واحد انجام و با رسیدن راکتور اوره، عملیات راه‌اندازی این واحد وارد مرحله عملیاتی شد.

رئیس مجتمع پتروشیمی هنگام گفت: افزایش تولید اوره کشور ضمن این‌که نقش به‌سزایی در امنیت غذایی صنایع پتروشیمی کشور دارد، ارزآوری بسیار بالایی نیز برای کشور به‌دنبال خواهد داشت.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • غبار روی کوه‌های تهران مه است یا آلودگی هوا؟
  • غبار روی کوه های تهران مه است یا آلودگی هوا؟ | فقط این منطقه غربی تهران هوای پاک دارد
  • رینگ چهارم با منابع استانی تکمیل نمی‌شود/ آلودگی هوا دغدغه اصلی برای اصفهان است