Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه از نقد منصفانه استقبال می‌کنیم، گفت: از رسانه‌ها به خاطر حضور فعال شان تشکر می‌کنم و از حضورشان استقبال می‌کنم و از آن‌ها این تقاضا را دارم تا به درستی مطالب را منتقل کنند و ما نیز نقد منصفانه و با دقت را می‌پذیریم و علاوه بر پذیرفتن به نکاتی که ذکر می‌شود توجه می‌کنیم و از آن‌ها نیز استفاده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در مراسم استقبال که در ساختمان وزارت علوم در حال برگزاری است در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص رویکرد وی در ارتباط با رسانه‌ها و نقدپذیری گفت: از رسانه‌ها به خاطر حضور فعال شان تشکر می‌کنم و از حضورشان استقبال می‌کنم و از آن‌ها این تقاضا را دارم تا به درستی مطالب را منتقل کنند و ما نیز نقد منصفانه و با دقت را می‌پذیریم و علاوه بر پذیرفتن به نکاتی که ذکر می‌شود توجه می‌کنیم و از آن‌ها نیز استفاده می‌کنیم.

وی در خصوص اسلامی شدن دانشگاه‌ها گفت: یکی از برنامه‌های مصوب ما که پیش از این هم در وزارت علوم پیگیری می‌شد اسلامی شدن دانشگاه هاست و پیش از این هم این مسئله در جریان بوده و ما نیز آن را پیش می‌بریم.

غلامی در خصوص مشکلاتی که دانشگاه آزاد با وزارت علوم داشته است گفت: فکر می‌کنم هیچ مشکلی در کار نیست و دانشگاه آزاد یکی از زیرمجموعه‌های آموزش عالی کشور است و امیدواریم هر دو مجموعه با هم همکاری خوبی داشته باشند.

وی درباره دیپلماسی علمی هم گفت: برنامه هایی برای دیپلماسی علمی ارائه شده که از آن‌ها تبادل استاد و دانشجو، افزایش دانشجوی خارجی، همکاری‌های علمی مشترک تحقیقاتی و پروژه‌های علمی مشترک می‌باشد که این برنامه‌ها عموما باید از کانال اعضای هیئت علمی انجام شود و ما نیز به دنبال انجام آن‌ها هستیم.

وی درباره محدودیت در فعالیت‌های دانشجویان در دانشگاه‌ها گفت: دانشجویان نباید از این قضیه هیچ دغدغه‌ای داشته باشند و در مجلس شورای اسلامی نیز این مسئله را عنوان کردم و اگر به سخنان من در آنجا رجوع کنید متوجه می‌شوید که هیچ مجموعه و تشکلی نباید به شرط آنکه قوانین در آن رعایت شود محدودیتی را برای دانشجویان ایجاد کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۲۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات‌های ممیزه وزارت علوم از ارسال ۱۵۰ پرونده برای انتخاب اساتید نمونه از سوی دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: ۶ نفر از این اساتید زن و مابقی مرد هستند.

به گزارش ایسنا، علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب اساتید نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیات علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هبات‌های ممیزه وزارت علوم تاکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیات علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و شش نفر از اساتید نمونه خانم هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد